SCRISOARE DESCHISĂ POPORULUI ROMÂN !

Flag_map_of_Romania.svg

Români, să nu dăm puterea unui singur partid. Hai să construim o Nouă Românie dar cu alți politicieni! Suntem campioni europeni la sărăcie pentru că am fost prea răbdători cu actualii politicieni. Dacă nu ne trezim și nu acționăm uniți, împreună, o să ajungem să culegem fragi și mure…prin pădure.Adevărata schimbare se face cu oameni care vor, care se implică, care muncesc în echipă.Schimbarea nu se poate face cu aceiași oameni. Avem nevoie de un suflu nou! Cei care schimbă partidele unul după altul, nu au ce căuta în Noua Românie! Fii parte a schimbării !

Dacă te-ai săturat de ce se întâmplă în prezent în România, implică-te, decide tu pentru tine. Nu mai lăsa pe alții să-ți decidă soarta. Hai cu noi și împreună să construim o Nouă Românie. Fă acum primul pas, înscrie-te în Noua Românie.

Românii ar trebui să fie uniți, nu dezbinați. De unde atâta ură? La ce bun atâta ură? Ce câștigăm dacă ne învrăjbim între noi?

VINO ALĂTURI DE NOI ! http://partidulnouaromanie.ro/social/signup

Prima formațiune politică din România, din ultimii 25 de ani, înființată din tineri neafiliați politic.

Un gând despre “SCRISOARE DESCHISĂ POPORULUI ROMÂN !”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s