Numai împreună vom reuşi – IEŞIŢI din LETARGIE !

florin-cristea-angelo-pnr-timisoara

Salut ! Alocă-ţi cinci minute din timpul pe ziua de azi şi citeşte acest mic articol. Eşti sceptic atunci când auzi de un partid aşa zis mic, care se face cunoscut pe scena publică? Iată câteva din secretele acestui proiect politic pe care noi tinerii, îl propunem:
Uneori îmi e teamă să folosesc cuvântul politică, acelaşi sentiment îl am şi când folosesc cuvântul partid pentru că majoritatea dintre noi avem un sentiment de dezgust, de dezamăgire, de lehamite când auzim aceste două cuvinte.
Creierul nostru deja funcţionează automat la auzul cuvântului ”partid”, întrucât îl asimilează cu nedreptatea şi hoţia într-o ţară, de altfel bogată, dar condusă prost de către indivizi cocoţaţi în funcţii doar pentru propriul interes.
Te gândeşti la sute de kilometri de autostradă construiți extrem de greu, dar pe sume exorbitante, te gândeşti la gropile în care îţi distrugi maşina, la preţurile aliniate Uniunii Europene în condiţiile în care salariile sunt uneori şi de 15 ori mai mici, la un sistem medical ce funcţionează pe şpagă, la o birocraţie infernală şi la faptul că banii tăi pe care-i munceşti din greu sunt risipiţi în zadar de aceşti nenorociţi ce ne conduc de ani buni.
Probabil te uiţi la PNR ca la un nou partid politic, printre multe altele care vor să ajungă să fure şi ei un pic, sau la ceva minuscul care oricum nu are şanse în faţa giganţilor de tipul PSD, PNL şi aşa mai departe. Ce crezi dacă ţi-aş spune că fiecare membru din acest partid e atent selectat, neafiliat politic în ultimii 7 ani şi că majoritatea sunt tineri ce vor o schimbare, educaţi şi cu aspiraţii înalte în viaţă, tineri ce vor să reuşească pe munca lor şi nu a ta? Dacă încă eşti sceptic din nou, te înţeleg.
Iată câteva din lucrurile care ne fac pe noi diferiţi: noi nu îţi vom da niciodată sarmale pentru voturi, zahăr, făină, ulei, aşa că dacă eşti unul dintre cei ce aşteaptă asta poţi să te opreşti din citit şi să închizi articolul chiar acum. Nu-ţi spunem că dacă ne votezi vei primi şi tu un „ceva” stând acasă şi fără să munceşti pentru asta, nu te minţim cu creşteri aberante de pensii şi salarii ce nu sunt sustenabile şi nu vrem să te minţim în zadar aşa cum au făcut-o ceilalţi până acum.
Dacă te vei alătura echipei Noua Românie, noi şi vei ajuta acest proiect să se dezvolte, îţi promitem: că vei putea merge la medic fără să-i bagi plicul în buzunar, că banii tăi vor merge în proiecte de infrastructură la preţuri corecte, că vei munci pe un salariu corect care să-ţi permită să nu te uiţi cu spaimă la ziua de mâine şi cel mai important că vei fi lăsat să munceşti şi în loc să ţi se bage beţe în roate, vei fi ajutat şi sprijinit, să creşti şi să te dezvolţi ca şi individ.
Nu vei primi cadouri dar vei primi şansa ca singur să-ţi faci un viitor mai bun, un viitor aşa cum îl meriţi.
Eşti încă speptic? Rămâi alături de noi pentru că ceea ce e cu adevărat frumos de abia acum începe să fie clădit!
Haide să punem toţi umărul pentru mai bine şi să nu uităm un lucru: o clădire impunătoare stă pe o fundaţie puternică, iar fundaţia suntem noi cei ce vrem să schimbăm ceva.

Cristea Florin Angelo, membru în Biroul Executiv al PNR Timişoara

VINO ALĂTURI DE NOI ! http://partidulnouaromanie.ro/social/signup

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s