Adevărul despre extratereştri – Dezvăluirea este foarte aproape

Adevărul despre extratereştri

Adevărul despre extratereştri – Dezvăluirea este foarte aproape

Un schelet umanoid extraterestru a fost descoperit în America de Sud, iar ADN-ul său este analizat de către o echipă de reputaţi oameni de ştiinţă. Un alt schelet extrem de asemănător fusese subiectul unor documentare TV în Rusia. Statuete reprezentând aceste fiinţe umanoide au fost descoperite în Muzeul Vaticanului. Dezvăluirea este extrem de aproape!
David Wilcock ne anunţă că aşteptatul documentar al Dr. Greer în legătură cu dovezile incontestabile despre existenţa extratereştrilor primeste confirmări suplimentare…
Dr. Steven Greer, promotorul Proiectului Disclosure în anul 2001, a realizat un documentar despre extratereştri, în regia laureatului premiilor Emmy, Amardeep Kalika. În acest documentar, care se află în fază avansată de producţie, şi care va fi foarte curând lansat pentru vizionare publică (primăvara anului 2013), Dr. Steven Greer aduce dovezi incontestabile despre existenţa extratereştrilor. Este vorba despre un schelet extraterestru care măsoară aprox. 20 cm, şi care a fost găsit în America de Sud, în deşertul Atacama. Localnicii declară că ştiu de existenţa acestor fiinţe deja de mult timp, şi că le-au văzut de multe ori coborând din navele lor de formă ovoidală.
Dr. Greer a reuşit să obţină colaborarea unui reputat institut de cercetări medicale, care deja a realizat mai multe tipuri de analize preliminare: radiografii, scanări computerizate (Computer Tomograf), precum şi unele analize ADN, toate demonstrând că este vorba de scheletul unei fiinţe extraterestre mature. Pe baza multiplelor analize, s-a reusit reconstruirea pe calculator a aspectului organelor interne şi a fiinţei extraterestre, aşa cum era ea în viaţă.

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape

Dr. Greer menţioneaza că, deşi extraterestrul este umanoid (are cap, două mâini şi două picioare), nu face parte din specia umană de pe Terra.

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape
Datorită importanţei uriaşe a acestor uluitoare confirmări ştiinţifice, Dr. Greer nu poate încă să deconspire identitatea institutului care face toate aceste cercetări, pentru a nu pune în pericol echipa de cercetători. Deşi costul multiplelor analize specifice care au fost realizate este exorbitant, totul s-a făcut doar prin numeroasele donaţii private ale oamenilor simpli de pe întreg mapamondul, fără nici-un fel de ajutor financiar de la statul american.

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape

S-a petrecut un lucru bizar de îndată ce Dr. Greer a anunţat public (pe blog) că se vor face analize medicale detaliate ale acestui schelet extraterestru: tatăl regizorului (Amardeep Kalika) a fost ucis în ceea ce se crede că a fost o înscenare de atac terorist asupra unui templu indian din SUA.
Toate acestea demonstrează că filmul “Sirius” al Dr. Greer este de o importanţă majoră pentru umanitate, iar Cabala este pur şi simplu disperată – şi de aceea recurge la măsuri disperate…
În aşteptarea documentarului, să vedem ce alte informaţii conexe găsim în legătură cu acest tip de extratereştri minusculi…
Deşi ar putea părea deja uluitor, un schelet aproape identic a fost deja subiectul unor documentare transmise în Rusia în anii 1990 şi 2004, la două televiziuni diferite. De data aceasta este vorba de un extraterestru care chiar era viu atunci când a luat contact cu locuitorii unei zone din Rusia, şi care a trăit timp de trei saptamani înainte să moară (probabil ca urmare a ne-adaptării sale la condiţiile de pe Pământ).

O femeie bătrână din zona munţilor Urali de Sud a găsit acest extraterestru după ce l-a văzut coborând dintr-o navă de formă ovoidală. Nici acum nu se ştie de ce el a fost lăsat la sol pe Pământ, dar se aminteşte faptul că localitatea Khishtim din Urali (din zona unde a fost găsit extraterestrul) era un important centru de prelucrare a plutoniului în fosta URSS. Acest fapt nu este deloc de neglijat dacă ne amintim că numeroase apariţii OZN au fost semnalate mai ales lângă astfel de centre de producţie sau testare a materialelor nucleare.

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape

Conform documentarelor ruseşti, cel puţin alte trei persoane au fost martore la această apariţie aproape incredibilă, şi au declarat că fiinţa extraterestră era complet paşnică şi binevoitoare. După unii cercetatori, acest extraterestru s-a sacrificat pentru ca oamenii să afle de existenţa vietii inteligente în Univers.

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape

De ce oare toate aceste dovezi nu sunt deloc popularizate? Cine oare doreşte să NU aflăm de existenţa acestor fiinţe extraterestre? Un posibil răspuns este acela că odată cu dezvăluirea existenţei extratereştrilor, ar trebui să se dezvăluie şi tehnologia folosită de navele acestora pentru a se deplasa rapid şi eficient pe distanţe uriaşe, prin cosmos… ceea ce este evident că nu convine celor care se află în poziţiile de putere la ora actuală pe Pământ, pentru că ar pierde privilegiile pe care le au de sute de ani.
Reevenind la aceşti extratereştri minusculi, se pune întrebarea dacă ei au venit aici pe Pământ acum pentru prima dată, sau poate ne vizitează de foarte mult timp? Iată că putem răspunde şi la această întrebare, graţie unei sincronicităţi uluitoare: un cititor care vizitase site-ul lui David Wilcock a ramarcat faptul că scheletul extraterestrului seamănă izbitor cu celebrele statui minuscule ale băştinaşilor din Insula Paştelui, statui pe care aceştia le purtau la gât ca obiecte de ceremonie. Aceste mici statuete sunt expuse in Muzeul Vaticanului şi se numesc statuetele Kavakava Moai, după locul în care ele au fost prima dată descoperite.

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape

O atentă analiză vizuală confirmă faptul că stauetele Kavakava reprezintă aproape fidel pe aceşti extratereştri minusculi care, se pare, au jucat un rol important, civilizator, în viaţa comunităţilor din acele locuri. Conform miturilor locale, statuetele reprezintă fiinţele ancestrale Kavakava care sunt păstrătorii cunoaşterii, dăruitori de înţelepciune şi de tehnologie (conform explicaţiilor de la Muzeul Vaticanului)!

Adevărul despre extratereştri - Dezvăluirea este foarte aproape

Iată deci că dezvăluirea existenţei extratereştrilor este extrem de aproape, şi odată cu ea va trebui să vină şi dezvăluirea tehnologiilor de energie liberă şi gratuită pe care aceştia le folosesc pentru propulsarea navelor lor prin cosmos. Dar, mai ales, şi înţelepciunea acestor adevăraţi fraţi cosmici care au ales să ajute omenirea din vremuri imemoriale, şi care iată, chiar s-au sacrificat dăruindu-ne propriile lor trupuri, pentru ca noi, acum, să ne convingem de existenţa lor.Dezvăluirea este extrem de aproape!

Sursa:

Teoria Pământului Gol – de la extratereştri la nazişti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.