Cheile de Aur pentru Ascensiunea în timpul vieții

Cheile de Aur pentru Ascensiunea în timpul vieții

Cheile de Aur pentru Ascensiunea în timpul vieții

“Dumnezeu este egal cu omul minus egoul “
Sathya Sai Baba

Unul din scopurile principale ale cărților mele este să transmită o cantitate mare de informație spirituală și ezoterică pe înțelesul tuturor. În acest capitol am adunat ceea ce putem numi „Lista de acțiuni pentru Ascensiune”. Am listat cca 100 de practici spirituale cheie pentru a atinge eliberarea și ascensiunea. Adesea vă canalizați energiile în detalii colaterale și dați uitării cele mai importante elemente ale căii spirituale. Aici veți regăsi o listă foarte cuprinzătoare, universală și eclectică, pe care o puteți aplica la orice religie sau cale spirituală pe care ați ales-o. Multe din aceste practici sunt sigur că le aplicați deja, iar altele cuprinse în listă vă vor reaminti de lucruri uitate. In mod deliberat, nu am intrat în detalii foarte amănuntite pentru că mi-ar fi trebuit mult mai mult decât un capitol.

Aceia dintre voi care doriți mai multe detalii, puteți citi toate cele cinci volume ale cărții ”Enciclopedia Caii Spirituale pe înțelesul tuturor”. In acest capitol am rezumat cheile de aur care consider că vor asigura realizarea Sinelui Divin în această viață. Pe măsura ce cititi lista de mai jos, vă sugerez să faceți și o evaluare personală onestă și să determinați care sunt punctele voastre forte și care sunt aspectele care au nevoie de mai multă atenție și concentrare. Cheia realizării personale este întotdeauna o dezvoltare holistică. In medie, disciplina personală este foarte bine dezvoltată în anumite aspecte și foarte slab dezvoltată în altele. Niciodată să nu uitați că există trei nivele de dezvoltare spirituală: spirit, psihic si fizic sau nivelele materiale. Toate acestea trebuie stăpânite separat și distinct la nivelul lor propriu înainte ca integrarea completă, sinteza și uniunea să poată avea loc.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Pe măsură ce parcurgeți lista de mai jos, verificați foarte onest punctele forte și slăbiciunile. Apoi, stabiliți-vă un plan de atac, o rutină și un regim spiritual pentru a putea dezvolta zonele în care sunteți slabi. Dacă lista vi se pare foarte complexă, atunci stabiliți-vă un plan pentru următorii cinci sau zece ani din viață. De exemplu, puteți alege să lucrați pe diferite aspecte, în cicluri de câte trei luni. Djwhal Khul a spus că, în cadrul acestui ciclu planetar accelerat, este posibil pentru o persoană să avanseze de la inițierea a treia la inițierea a șasea în șase ani. Dar,bineînțeles că acest lucru presupune un angajament de 100%. Nu există limită de viteză în care să puteți crește, totul depinde de voi. Cel mai important însă este să fiți organizați în modul de abordare al dezvoltării holistice. După această scurtă introducere, vă detaliez mai jos lista cu cele 100 chei de aur ale practicii spirituale care va asigura eliberarea și ascensiunea în acesta viața.

1. Cea mai importanta cheie de aur, în opinia mea, este să priviți fiecare persoană, animal, plantă sau mineral ca pe Dumnezeu care vă vizitează în formă fizică. Primiți pe toți și toate ca pe o încarnare a Sinelui Etern, inclusiv pe voi înșivă.
2. Prima cheie conduce la cea de-a doua cheie de aur care este „Iubiți-L pe Domnul Dumnezeu cu toată inima, sufletul și mintea. Prețuiți-vă și iubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă.” Este mai ușor să practicați iubirea necondiționată atunci când vă amintiți că Dumnezeu este întrupat în toate formele.
3. Ce-a de-a treia cheie de aur este definiția devenită celebră pe care Sfinția Sa,Lord Sai Baba a dat-o lui Dumnezeu: „Dumnezeu este egal cu omul minus ego.” Egoul negativ este ca un munte enorm care stă între voi și realizarea de sine. Muriți pentru sinele vostru inferior și vă veți realiza sinele cel mai înalt. La începutul căii spirituale,egoul negativ este la control. In mijlocul căii, se dă o luptă dramatică pentru control.La finalul căii, egoul negativ care este întrupat ca cel între lumi (Farmecul, Maya, Iluzia) este stăpânit și subjugat.
4. „Meditati” zilnic și cu regularitate. Prin rugăciune vorbiți cu Dumnezeu, prin meditatie îl ascultați și îl experimentați pe Dumnezeu.

5. Cereți zilnic și cu consecvență ajutor de la Dumnezeu, de la Maeștrii Ascendenti si de la îngeri. Dumnezeu și Forța Divină vă pot ajuta doar dacă cereți acest lucru. De ce să faceți totul singuri când există atât de mult ajutor disponibil? Forțele din Dimensiunile Superioare evoluează doar servind umanitatea, astfel încât sunt mereu nerăbdătore și încântate să ajute, dar datorită Liberului Arbitru, ele trebuie invitate.
6. Învățați să fiți un canal. Practica spirituală va accelera evoluția voastră spirituală de mii de ori. Nu trebuie neapărat să faceți channeling, dar învățati cum să canalizați energia spirituală conștient încât mai multe forme și moduri astfel încât să fie în consecvență cu calea voastră spirituală individuală unică.
7. Învățati să vă mențineți mintea cu consecvență în lumină. Acest lucru înseamnă să vă mențineți mintea cu consecvență în suflet și în spirit. Marea majoritate a discipolilor și aspiranților sunt în mod cert racordați la suflet, dar nu reușesc să se mențină acolo. Aceasta este adevărata provocare.
8. Învățati să vă controlați corpul fizic și toate poftele acestuia. Aceasta este regula de aur ca să puteti trece de prima inițiere.
9. Învățati să vă controlați corpul emoțional și dorințele. Acesta este regula de a urca să puteți trece de a doua inițiere. Nu permiteți emoțiilor să vă conducă. Voi sunteți Dumnezeu și trebuie să învățati să vă alegeți propriile emoții. Când această regulă de aur este însușită, veți experimenta perioade din ce în ce mai lungi de liniște interioară continuuă, de liniște și bucurie.

10. Învățati să vă controlați corpul mental. Voi nu sunteți mintea voastră. Mintea voastră este doar o unealtă cu ajutorul căreia vă creați realitatea. Learn to master your mental body. You are not your mind. Această este regula de aur ca să puteți trece de cea de-a treia inițiere și care va conduce la contopirea cu sufletul și la integrarea totală a personalității.
11. Scăpați și eliminați toate dorințele, dar păstrați numai dorința de eliberare, ascensiune și realizare a lui Dumnezeu. Dorința materială este unul dintre cele mai mari blocaje pentru discipolii și aspiranții aflați pe calea spirituală.
12. Faceți din invocarea numelor lui Dumnezeu o practică zilnică pe parcursul întregii voastre vieți. Când faceți acest lucru, vizualizați-L pe Dumnezeu în orice formă doriți. Aceasta este una dintre cele mai importante practici pentru realizarea de sine.Faceți această practică pe parcursul întregii zile: când mergeți pe stradă, când stați la coadă la magazin, când conduceți etc. Oricare ar fi provocările voastre în această viață,acesta este „antidotul spiritual”.
13. Niciodată să nu vă predați puterea personala nimănui! Nu dați puterea personală altor oameni! Nu dați puterea personală Maeștrilor Ascendenți! Nu dați puterea personala minții voastre subconștiente, copilului interior, egoului negativ, dorințelor,celor cinci simțuri, corpurilor – psihic, emoțional sau mental. Această lectie poate fi cea mai importantă lecție dintre toate. Calea spirituală începe atunci când voi începeți să dețineți puterea personală. Fără putere personală veți fi o victimă sigură în viață și veți fi complet disfuncționali. Fără putere personală nu puteți iubi și nu puteți face celelalte practici. Această cheie este atât de importantă încât ea nu poate fi niciodată suficient de mult scoasă în evidență.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

14. Următoarea cheie de aur o urmărește îndeaproape pe precedenta. Folosiți-vă puterea personală exclusiv în serviciul iubirii necondiționate, în serviciul lui Dumnezeu și al umanității. Astfel nu trebuie să vă sperie să dețineți această putere în proporție de 100%.
15. Fiți siguri să conștientizați că aveți un copil interior și învățati să îl dezvoltați în mod corect. Mulți oameni spirituali devin atât de implicati în realitățile spirituale și în Dumnezeu încât uită că dețin un copil interior care are nevoie să fie iubit și protejat.Dumnezeu și Maeștrii nu vor face asta pentru voi. Aceasta este treaba voastră. Aceasta este o parte a ființei integrată ca persoană. Vorbiți cu copilul interior și asigurați-vă că primește ceea ce are nevoie. Ideal este să vă tratați copilul interior cu iubire și fermitate.
16. Dedicați-vă viața în serviciul umanității. Asigurați-vă că întâi vă impliniti pe voi înșivă, astfel încât să serviți din preaplinul vostru și nu din goliciunea voastră.
17. Citiți cărți și scripturi din toate religiile și căile spirituale. Lectura spirituală devine un vagabond gonit de mulți care au apucat calea spirituală și nu ar trebui să se întâmple așa. Este o practică foarte importantă.
18. Rămâneți în echilibru tot timpul. Invățați să trăiți în ‘Tao’ (Calea). Tao este ca atunci când faceți surfing pe un val. Nu vreți să o luați înaintea valului deoarece vă va răsturna. Nu vreți nici să fiți prea lent și să rămâneți în urma valului deoarece îl veți pierde. Învățati să trăiti mereu în Tao și în armonie cu viața. Fiți moderat în toate lucrurile. Eliminați extremismul. Urmați „calea de mijloc”.
19. Practicați vindecarea prin atitudine. Când începeți să vă simțiți rău, examinați-vă atitudinile și credințele care sunt cauza modului în care vă simțiți. Nu uitați niciodată că gândurile voastre sunt cele care vă creează realitatea și aici intră și emoțiile.„Așa cum un om gândeste, așa este el.” „Fie făcut pentru tine, așa cum tu crezi.”Practicați afirmațiile și vizualizările pozitive.

20. Fiți ancorați și conectați cu mama Pământ. Multe persoane spirituale nu sunt împământate și nu se pot integra cu aspectul pământesc și material al lui Dumnezeu.Dumnezeu este tot atât de prezent în materie cât este și în dimensiunile superioare.Ideea este să aduceți raiul pe pământ.
21. Invatati sa echilibrati aspectele sinelui vostru feminin si masculin. Aceasta e o cerinta necesara pentru ascensiune.
22. Învățați să integrați cele trei minți. Toate trebuie să fie utilizate și integrate la putere maxima la fiecare nivel. Nu vă bazați prea mult doar pe o singură minte.
23. Demonstrați și practicați tot ce știți și veți primi din ce în ce mai mult. Mulți oameni citesc o mulțime de cărti, dar totusi nu demonstrează și nu practică ceea ce au învățat. Astfel, ceea ce învățați este absolut inutil dacă nu aplicați în viața de zi cu zi.
24. Faceți zilnic rugăciuni de protecție, vizualizări sau afirmații ca pe o practică spirituală standard în cursul vieții. Aceeasta este o cheie de bază foarte simplă pe care toți cei aflați pe calea spirituala ar trebui să o facă.
25. Învățati să asigurați un echilibru celor patru corpuri ale voastre: fizic, mental,emoțional și spiritual. Aceasta este o altă condiție necesară pentru ascensiune.
26. Practicați orice formă de exercițiu fizic zilnic sau cel puțin o dată la două zile.Dacă deveniți spiritual, nu înseamnă că puteți opri disciplina corpului fizic.

27. Iertați pe toți ți toate, inclusiv pe voi înșivă. Cum spune și „Cursul de Miracole”,„Iertarea este cheia fericirii”. Ranchiuna nu face decât să vă rănească și să vă țină legați în procesul reîncarnărilor.
28. Transcedeți dualitatea. Acest fapt înseamnă că trebuie să învățați să rămâneți echilibrați și calmi, indiferent dacă traiți o pierdere sau un profit, o plăcere sau o durere,o boală sau sănătate, o victorie sau o înfrângere, dacă oamenii vă laudă sau vă critică. Aceasta este conștiința Sinelui Divin. Este conștiința ancorării în pacea interioară,în fericirea și bucuria interioară indiferent de ceea ce se întâmplă în afara acestei conștiințe. Evenimentele din afară nu vă fac să simțiți nimic. Atitudinea voastră față de aceste evenimente este cea care vă conduce la implicarea sentimentelor.
30. Invățați să dezvoltați dragostea de sine. Dacă nu vă iubiți pe voi înșivă, veți sfârși prin a căuta dragostea, meritul, aprobarea sau acceptarea din partea celorlalți oameni, iar acest fapt vă va scoate definitiv din starea de echilibru.
31. Atunci când intervine moartea fizică, chiar dacă ați ascensionat, lăsați-vă cuprinși de un singur gând: acela de fuziune cu „Lumina Pură a lui Dumnezeu”. Când muriți, aveți grijă ca ultimul gând în mintea voastră să fie numele lui Dumnezeu. Așa după cum a spus Bhagavad Gita, ultimul gând pe care îl aveți în momentul morții reprezintă locul în care veți merge după moarte. Când vă părăsiți corpul fizic, faceți-o prin chakra coroanei.
32. Fiți vigilenți pentru Dumnezeu și Regatul Său. Aceasta este o cheie de aur crucială. Prea mulți oameni operează pe „ pilot automat” și nu sunt destul de vigilenți cu energiile și gândurile cărora le permit să intre în mințile lor.

33. „Pentru a avea totul, renunțați la tot”. Când aveți rețineri în a oferi față de orice aspect al creației, de fapt aveți rețineri față de voi înșivă. „Voi toți faceți parte din creație”, iar identitatea voastră adevărată este sinele etern și nu corpul fizic.
34. Priviți lumea prin intermediul ochilor spirituali și nu prin intermediul ochilor fizici care aparțin egoului. Ori priviți viața prin intermediul minții Christice, ori prin intermediul minții egoului negativ. Nu există alte posibilități. Ceea ce vedeți este o oglindă a ceea ce vă oferiți vouă înșivă. Nu îl veți realiza pe Dumnezeu dacă nu vă priviți surorile și frații ca pe Dumnezeu. Ceea ce vedeți în ceilalți este de fapt ceea ce vedeți în voi înșivă. Ceea ce oferiți celorlalți este de fapt ceea ce vă oferiți vouă înșivă și lui Dumnezeu.
35. Dezvoltați compasiunea. Nu uitați niciodată că suferința celorlalți este de fapt suferința voastră. Aceasta nu este simplă vorbărie. Dacă sunteți sinele etern care reprezintă conștiința ascensiunii, atunci sunteți întrupați în aceeași măsură în corpurile fizice ale celorlalți cât și în propriul vostru corp fizic. Sinele Etern sau Christul trăiește în toți oamenii. Nu există decât Un Singur Sine Etern. Dumnezeu nu are decât un Fiu și noi toți suntem, parte din acest Fiu.
36. Eliberați orice conștiință a separării, fricii sau egoismului pentru că aceasta reprezintă blestemul egoului negativ.
37. Aveti foarte mare grijă de corpul fizic deoarece creșterea spirituală pe pământ devine foarte dificilă când acesta începe să cedeze. Corpul fizic este templul sufletului și spiritului vostru.

38. Practicați renunțarea. Aceasta cheie va ajuta să treceți de inițierea a patra,care reprezinta eliberarea din roata reîncarnărilor. Aceasta înseamnă „să renunțați la dorințele materiale și la atașamentele față de lumea materială”. Inseamnă să trăiți în această lume, dar să nu aparțineți acestei lumi. Este juramântul de a trăi în viață cu detașare totală, dar implicați în servirea și realizarea lui Dumenzeu.
39. Calea spirituală este de fapt foarte simplă. Dacă vă doriți să ajungeți lângă Dumnezeu în Rai, atunci purtați-vă ca El. Fiți Dumnezeu. Fiți Christul. Fiți Buddha,fiți Atma, fiți Sinele Etern pe pământ.
40. Cultivați un caracter impecabil și virtuți permanente în tot ceea ce întreprindeți.
41. Purificați toate cele patru corpuri de toxinele fizice, emoționale, mentale și energetice.
42. Iubiți-vă dușmanii.
43. Vizualizați doar perfecțiune. Când vi se înfățișează orice altceva în afara perfecțiunii,rugați-vă la Puternica Prezență Eu Sunt să vindece și să remedieze situația respectivă sau practicați afirmații despre perfecțiunea situației respective așa cum este ea relevată de Dumnezeu. Această stare de conștiență va determina să fiți o prezență vindecătoare și conștientă în orice situație.
44. Fiți cauza finală și creatorul propriei realități. Nu fiți victimă sau efect.
45. Invocați cele douăsprezece raze pe parcursul zilei în funcție de culoarea și calitatea energiei de care aveți nevoie într-un anumit moment. Razele și energia lor vin imediat ce le invocați, cu condiția să le invocați.

46. În orice situație din viață prin care vă blocați într-un moment nesănătos, întrebați-vă „Îl vreau pe Dumnezeu sau îl vreau pe egoul meu în această situație?” Doar lăsându-vă controlați de egoul negativ puteți fi scoși din starea de unitate, echilibru,dragoste necondiționată, bucurie și realizare a lui Dumnezeu. Într-adevăr sunteți pururi în unitate cu Dumnezeu. Dar, puteți fi desprinși din realizarea acestei unități cu Dumnezeu, cu frații și surorile voastre dacă alegeți egoul negativ.
47. Priviți toate greșelile ca fiind experiențe de pe urma cărora aveți de învățat. Câștigați-vă globul de aur al înțelepciunii. Iertați-vă și mergeți mai departe. Nu pierdeți timpul cu vina și regrete. Greșelile sunt un lucru pozitiv, nu unul negativ. Nu vă părăsiti calea ca să le comiteți. Dar, atunci când greșelile apar, ele reprezintă oportunităti de a învăța.
48. Practicați religia bazata pe „premize universale”. Aceasta înseamnă că toate religiile și căile sunt egale și că toate conduc către același loc. Nici o competiție sau comparație între religii nu este necesară sau de dorit.
49. Fiți eclectici în educatia voastră spirituală. Dumnezeu este mult prea complex și nelimitat pentru a fi înțeles doar într-o singură formă.
50. Transcedeți sexualitatea carnală. Pornografia aparține eului inferior. Invățați să practicați moderația în viața sexuală și învățati să vă ridicați energia sexuală în chakrele superioare.
51. Ajutați-i pe cei saraci, bolnavi sau nevoiași. Amintiți-vă că nu sunteți în acea poziție doar datorită grației Divine.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

52. Renunțați la toate gândurile negative sau agresive. Agresivitatea nu vine de la Dumnezeu. Vine de la frică, iar frica este esența egoului negativ. Un atac nu este altceva decât un strigât după dragoste.
53. Predați-vă viața complet lui Dumnezeu, dar simultan păstrați-vă puterea personală.
54. Păstrați un jurnal și notați toate visele în fiecare dimineață la trezire. Acestea reprezintă ghidări primite de la mințile subconștientă și supraconștientă.
55. Păstrați-vă mediul intern și extern curat.
56. In fiecare noapte înainte de culcare cereți să primiți cunoștinte la nivel interior de la sufletul vostru, monada voastră și de la Maeștrii Ascendenti. Profitați de perioada de somn pentru a accelera calea către ascensiune.
57. Renuntați la orice fel de drog, cafea, alcool, stimulanți artificiali și reduceți zahărul și dulciurile. Asa cum lucrăm să învingem mintea negativă la nivel psihologic,tot așa trebuie să luptăm să învingem tot ce este negativ la nivelul corpului fizic.
58. Îndepliniți-vă dharma și misiunea personală în timpul acestei vieți. Nu permiteți egoului negativ sau altor persoane să vă deturneze de la calea pe care v-o indică sufletul și monada voastră. Această viață este prea prețioasă și importantă.
59. Căutați să vă echilibrați karma, construind doar karma pozitiva prin fiecare gând, cuvânt sau faptă.
60. Edgar Cayce a spus „De ce să vă faceți griji, când puteți să vă rugați!”
61. Aveți răbdare și încredere implicită în Dumnezeu și în legile divine.
62. Nu uitați că „mintea voastră crează limitări și tot mintea voastră crează libertate”.
63. Depășiți orice prejudecată cum că ați fi superior sau inferior oricărei alte ființe.În esență, toți suntem Sinele Etern, indiferent de nivelul de inițiere.
64. Căutați să cooperați și niciodată să concurați. Niciodată să nu vă comparați cu alții, comparați-vă doar cu voi înșivă.

65. Nu uitați niciodată că valoarea voastră vine de la Dumnezeu. Este posibil ca Dumnezeu să creeze ceva fără valoare? Voi sunteți Sinele Etern. Bineînțeles că sunteți valoroși. Egoul negativ vă va spune că trebuie să faceți un lucru sau altul ca să aveți valoare. Dar să nu îl credeți.
66. „Nu judecați pe alții și voi nu veți fi judecați.” „Acela care este fără de păcate să arunce primul cu piatra.” „Nu încercați să căutați așchia în ochiul fraților voștri când voi aveți un mare par în proprii ochi.”
67. „Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât buzele care se roagă.”
68. Într-un colț al casei voastre creați un altar spiritual unde să meditați, să vă rugați și să practicați.
69. Scăpați de obiceiurile rele acum astfel încât să nu trebuiască să le luați cu voi în planul interior când veți trece în lumea spiritelor.
70. Întrebați-vă în mod constant „Cine Sunt Eu?” Eu sunt Sinele Etern, Eu sunt Brahma, Eu sunt Dumnezeu.
71. Beți șase până la opt pahare mari de apă pe zi, relaxați-vă cât mai des la soare și la aer proaspăt.
72. Faceți mereu diferențierea între real și ireal, permanent și trecător, între adevăr și iluzie, forma fizică și realitatea eternă din spatele tuturor formelor.
73. Cultivați constant „amintirea lui Dumnezeu”.
74. Spiritualizați toate activitățile, ceea ce înseamnă să vă priviți ca un instrument în mâinile lui Dumnezeu. Voi sunteți mâinile, ochii, gura și picioarele lui Dumnezeu care acționează aici pe pământ. Voi sunteți Dumnezeu care interacționează cu Dumnezeu.Sinele Etern care îl servește și îl conduce pe Sinele Etern întrupat.
75. Iubiți cu delicatețe și bunătate toate ființele simțitoare.

76. Luați-vă responsabilitatea de a fi fratele mai mare sau ghidul spiritual al regatului animalelor, plantelor si mineralelor.
77. Cultivați o dorință absolută de „a realiza ascensiunea și eliberarea” și de a putea fi în cel mai înalt serviciu pentru toate ființele simțitoare.
78. Practicați „umilința”. Iisus Christos a spus „dacă cineva te pălmuiește pe un obraz, întoarce-i și celălat obraz.”
79. Binecuvântați persoanele care vă blesteamă.
80. Transmutați o mare parte a energiei sexuale în „Ojas Shakti” (iluminarea minții).
81. Faceți legământ cu nemurirea fizică.
82. Faceți jurământul Bramacharya (puritatea gândurilor, cuvintelor și faptelor).
83. Mâncați după diete vegane (mai multă mâncare naturală și organică).
84. Practicați zilnic și intensiv analiza de sine, introspecția, examinarea interioară,mai ales înainte de a merge la culcare.
85. Fiți un căutător de iubire și nu de vinovație.
86. Păstrați jurnale și tabele cu dezvoltarea spirituală, în același fel în care ați ține contabilitatea bugetului și a taxelor în finanțe.
87. Serviți pe ceilalți dezinteresat, fără a vă gandi la o recompensa.
88. Incantați mantra „OM” cu orice ocazie (n.b. incantați rugăciuni). (Bhagavad Gita spune că acela care invocă mantra OM în momentul morții atinge starea supremă)
89. Faceți legământul de non-violență.
90. Incantați “So Ham” și imaginați-vă cum devine „OM”. Spuneti So Ham (n.b. incantați rugăciuni) în concordanță cu respirația pe parcursul zilei.

91. Practicați negarea gândurilor și afirmatiile. În „Cursul de Miracole” se spune „Negați orice gând care va vine în minte și care nu este de la Dumnezeu.” Imediat după, focalizați-vă atenția pe o imagine/gând pozitiv asemeni lui Christos.
92. Construiți-va antakarana către suflet, monadă și apoi sus către Dumnezeu.
93. Învațați să călătoriti conștient cu sufletul și cultivați abilitatea de visare lucidă.
94. Studiați intens pașii exacți pe care îi aveți de parcurs pentru fiecare nivel al celor șapte inițieri.
95. Controlati și supuneți nivelele inferioare (mirajul, maya, iluzia).
96. Chiar dacă nu ați luat inițierea, practicați ceea ce înseamnă să fiți un Maestru Ascendent și o ființă care a atins realizarea lui Dumnezeu. Acționați ca și când ați realizat deja acest lucru.
97. Decoperiți structura voastră energetică, razele monadei, sufletului, personalității,ale minții, emoțiilor și corpului ca să puteți înțelege mai bine și corect misiunea personală în această viață și conexiunea voastră ashramică.
98. Invocați chakrele voastre superioare pentru ca ele să se ancoreze în chakra voastră coroană.
99. Inlăturați toate „separările” de conștiința la toate nivelele.
100. Fiți „politicos” activ la un anumit nivel ca parte integrantă a practicilor voastre spirituale.
101. Recunoașteti că ființele extraterestre de pe toate planetele din Universul infinit al lui Dumnezeu sunt ca frații și surorile unei familii universale.
102. Onorați și venerați pe Pan și Echipa de Spirite ale Naturii în același mod în care îi onorați și venerați pe Maeștrii Ascendenți și pe Dumnezeu.
103. După ce treceți de a treia inițiere (unirea cu sufletul), începeți să vă polarizați conștiința în monadă (Prezența Eu Sunt), în triada spirituală superioară și în cei trei atomi permanenți superiori. Pe măsura ce evoluăm și înaintăm în procesul de inițiere,ne polarizăm la nivele din ce în ce mai înalte după fiecare inițiere.
104. Curațați-vă toate implanetele extraterestre (Terri Sue poate face acest serviciu si va recomand cu foarte mare încredere să faceți acest lucru ori cu ajutorul ei ori cu ajutorul oricarei alte persoane calificate).

105. Nu uitați niciodată că reprezentați sufletul și monada întrupate în corpul vostru fizic.
106. Trăiți cu integritate absolută supremă deoarece dacă înșelati altă persoană îl înșelati pe Dumnezeu și pe voi înșivă pentru ca toți suntem UNUL.
107. Căutați și găsiți-vă un învățător spiritual sau mai multi învățători spirituali în acest plan sau în planul ascendent sau în ambele. Nu recomand aici un guru, ci mai degrabă un învățător. Intotdeauna va exista cineva deasupra noastră de la care putem învăța și întotdeauna va exista cineva sub noi pe care îl putem servi. Aceasta este adevărata ierarhie spirituală a vieții.
108. Afirmați că vă creați în corpul fizic și activați cele douasprezece helixuri ADN pe care le veți folosi pentru ascensiune.
109. Vizitați locuri sfinte sau locuri cu energii spirituale de pe planetă.
110. Dezvoltați „viziune echilibrată” indiferent de ceea ce vedeți.
111. Practicați jurământul de tăcere pentru anumite părti din zi și controlați-vă vorbirea. În scoala de mistere a lui Pitagora (Kuthumi) din Crotona, discipolii trebuiau să practice tăcerea pentru trei ani înainte de a li se permite inițierea în misterele secrete.Deci cu siguranță puteți practica acest jurământ câte puțin în fiecare zi.
112. Când apar tentații, abateți-vă conștiinta de la ele și întorceți-o înapoi către Dumnezeu. Păcatul nu înseamna să nu aveți nici o tentație, ci să cădeți în tentație.
113. Încetați să vă mai contraziceți. Trebuie să vă întrebați „Îmi doresc iubire sau îmi doresc să câștig?” Nu le puteți avea pe amândouă.
114. Mâncați ușor. Mâncați ca să trăiți, nu trăiți ca să mâncați.
115. Identificați-vă cu Sinele vostru Superior și muriti pentru sinele inferior.Aceasta este calea lui Dumnezeu.
116. Faceți jurăminte și anagajamente spirituale și respectați-le. Aceasta este una dintre cheile de aur care va accelera cel mai rapid ascensiunea voastră. Jurămintele spirituale vă ajută să fiți permanent ancorați, astfel încât conștiinta să fie liberă pentru a lucra pe urmatorul nivel de rafinare și purificare.
117. Dezvoltați concentrația absolută a minții pe un singur punct, concentrația mistică în cucerirea spirituală a ascensiunii și a eliberării și vă veți atinge scopul în termenul stabilit.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

118. Dezvoltați calitatea de a fi un „luptător spiritual” curajos în viață. Asta și sunteți, un luptător spiritual care învinge mirajul, maya, iluzia și caută doar Sinele.
119. Petreceti timp în compania oamenilor elevați spiritual (satsang). Mergeți la cursuri și seminarii de evoluție spirituală, citiți cărti spirituale. Mergeți să îi vedeți pe sfinți și înțelepți atunci când vin în orașul vostru. Evitați compania de rău augur și pe oamenii care sunt conduși de egoul inferior. Totuși, când sunteti în compania unor astfel de oameni, faceți-vă protecție psi.
120. Nu risipiți nici măcar un moment de timp sau energie. Moartea este după colț pentru oricine și poate avea loc în orice moment. Nu pierdeți timpul cu lucrurile trecătoare.Se poate compara plăcerea hedonistică cu realitatea realizării lui Dumnezeu?
121. Simplificați-vă viața. Reduceți dorințele și nevoile voastre.
122. Primul gând când vă sculați de dimineață să fie Dumnezeu, iar ultimul gând când mergeți la culcare să fie tot Dumnezeu. Dacă doriți într-adevăr să vă accelerați ascensiunea, lăsați ca Dumnezeu să fie singurul vostru gând pe parcursul întregii zile.

123. Fiți intransigenți în ceea ce privește dieta voastră mentală, emoțională și spirituală.Nu vă pierdeți timpul citind novele proaste, vizionând filme cu violență sau emisiuni TV proaste și violente. Absolut tot ceea ce experimentați crează o amprentă în mintea voastră subconștientă. Viața este prea scurtă și prea prețioasă. Cel mai prețios lucru, bucurați-vă, dar faceți-o în contextul „în serviciul lui Dumnezeu”. Ascensiunea presupune o dedicare totală, 24 de ore din 24, chiar și în timpul somnului.Odată ce dezvoltați aceste obișnuințe de conștiență, veți vedea că nu este ceva greu de realizat. Este chiar amuzant și distractiv pentru că adevărata plăcere este să îl servești pe Dumenzeu.
124. Dăruiti 10% din salariul vostru sau din energia voastră pentru cauze caritabile. Pentru a fi prosperi, trebuie să fim generoși cu ceilalți, astfel încât universul să fie generos cu noi.
125. Pentru tot ce vi se întâmplă în viață spuneți „Nu este voia mea, ci voia Domnului. Mulțumesc pentru lecție.”

126. Rămâneți la același nivel de conștiență, chiar dacă oamenii vă critică sau vă flatează. Dacă cedați într-una dintre cele două extreme, vă reîntoarceți în sistemul egoului negativ, în loc să transcedeți egoul negativ. Nu uitați „după mândrie, vine căderea”.
127. „Cunoașteți-vă Sinele Divin” ceea ce înseamnă să Îl cunoașteti pe Dumnezeu pentru că asta este ceea ce sunteți.
128. Practicile voastre spirituale trebuie să fie constante, graduale, pline de sinceritate,de bun simț și perseverență.
129. Nu folosiți numele lui Dumnezeu în van și renuntați la a înjura.
130. Ștergeți din conștiința voastră egoismul și negativitatea.
131. Stabiliți o rutină spirituală sau un regim care să nu fie pentru voi nici prea ușor, dar nici prea greu și apoi țineți-vă de ele. Aceasta include disciplina fizică, precum exerciții fizice, dieta și așa mai departe, dar și practicile spirituale.
132. Nu uitați că în esență există doar două emoții: iubirea și frica. Nu există gânduri neutre. Toate realitățile provin din una dintre cele două.
133. Evitați să priviți oamenii de sexul opus cu gânduri senzuale. Priviți întâi Sinele Etern și Christic îde a privi latura lor fizică.
134. Cheia este „efortul neîncetat”, indiferent de obstacole. „Caută și vei găsi.”„Bate și ușa ți se va deschide.”
135. Rămâneți ascultător în fața lui Dumnezeu și respectați legile divine. Prin înțelegerea acestora, evităm suferința.
136. Salvarea voastră depinde de voi, nu de Dumnezeu. Dumnezeu v-a dat deja totul. Întrebarea esențială este ce sunteți dispuși să vă oferiți voi înșivă?
137. Fiți pozitivi și optimiști în toate.

138. „Fii nemișcat și cunoaște că Eu sunt Dumnezeu.”
139. Invocați cea de-a douăsprezecea rază aurie, și energiile Mahatma pentru ca acestea sunt cele două energii de cea mai înaltă vibrație care sunt accesibile pe pământ.
140. Lucrați în mod regulat cu echipa de vindecare MAP (Programul de Asistenta Medicală al Maeștrilor Ascendenți) pentru a vă menține sănătatea fizică. (citiți cartea mea „Psihologia Sufletului” pentru mai multe informații)
141. Afirmați în mod regulat că glanda voastră pituitară a încetat producerea hormonului morții și că produce doar hormonul vieții.
142. Zilnic cereți „alinierea axiotonală” așa cum este descrisă în cartea „Cheile lui Enoch” pentru a vă echilibra întregul sistem de meridiane, de câmpuri spirituale și electromagnetice.
143. Invocați zilnic Sinele vostru Ascensionat de dimensiunea a cincea (care a atins deja ascensiunea în realitatea în care nu exista timp și spațiu) pentru a fuziona conștiinta sa cu conștiința și aura voastră.
144. Invocati energiile Mahatma (Mahatma=energia iubirii necondiţionate) zilnic pentru a fuziona și a se amesteca cu energiile și aura voastră de pe Pământ. Aceasta este o metodă sigură de a accelera calea spre ascensiune de cel puțin o mie de ori.
145.Priviți-vă pe voi înșivă ca pe monadă, iar pe învățătorul vostru ca fiind Dumnezeu.Monada și Prezența Eu Sunt nu sunt deasupra voastră. Conștiința ascensiunii înseamnă că voi vă identificați cu monada. Voi sunteți Prezența Eu Sunt pe Pământ.
146. Practicați zilnic meditația și tratamentul ascensiunii prezentat în această carte. Dacă veți face acest lucru pentru cel puțin trei luni, veți vedea transformarea voastră completă.
147. In sesiunile de meditație, invocați racordajul Inimii Galactice și a Ierarhiei Galactice. Acest nivel tocmai a fost adus pe pămant pentru umanitate și vă ajuta cu siguranță să ancorați corpul vostru de lumină la nivel fizic, nu doar la nivel mental,emoțional și spiritual. Doi dintre învățătorii acestui nivel Galactic cu care vă puteti racorda sunt Melchizedek și maestrul Averran. Atingerea nivelului Inimii Galactice vă va ajuta în dezvoltarea abilităților de teleportare, de manifestare instantanee și de comunicare cu limbajul luminii.

Înțelepciune, pace și spor în zidirea cea bună!                                        

Dr. Joshua David Stone

Construirea Antakaranei

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.