Egregorii – zeii care s-au format din suflarea lui Dumnezeu

 

Egregorii – zeii care s-au format din suflarea lui Dumnezeu

Egregorii – zeii care s-au format din suflarea lui Dumnezeu

    Egregorul este o acumulare impersonală de info-energii, bune sau rele, care au aparținut indivizilor, societății, popoarelor, națiilor, planetelor. Acest egregor se comportă ca un acumulator în care intră info-energii sau poate da, elimina, aceste energii.

Fiecare țară formează un egregor și în interiorul său fiecare grupare politică, socială, artistică, religioasă formează un egregor. Egregorul este emanația unei colectivități, este o forță psihică. Fiecare egregor are culorile și formele sale. Pentru Franța, cocoșul, pentru Rusia, ursul.

Egregorul are o componentă psihică și una energetică.

Cei care formează colectivitatea, prin vibrațiile lor, formează o acumulare energetică care va crea un egregor. Să ne imaginăm o concentrare de persoane reunite în același loc, în același scop, cu aceeași gândire. Se va realiza un egregor de proporții uriașe. Fiindcă vorbim despre energii, egregorul are o proiecție astrală prin rezonanța vibratorie dat de colectivitate. Putem vorbi despre un egregor creștin, musulman, sectant sau budist.

De-a lungul istoriei, un egregor se formează și poate să dispară. După ani, el se poate reactiva. Indivizii care formează egregorul au câmpuri morfice care intră în conexiune, formând o forță care generează o energie puternică. Celebrul psihanalist Jung a fost interesat de energiile colective și a făcut mai multe studii pe eschimoși. El a fost contrariat de faptul că aceștia visau șerpi și păianjeni, în condițiile în care aceștia nu existau la cercul polar.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Jung a postulat ideea unui subconștient colectiv la care fiecare eschimos era conectat, prin care avea acces la o serie întreagă de cunoștințe, arhetipuri, care formau un egregor. Egregorul are o proiecție astrală. Toate vibrațiile, energiile colectivității sunt proiectate în astral, care le înmagazinează.

Se spune că egregorul are o putere mai mare cu cât vibrațiile și energiile colective sunt mai puternice. În SUA există în marile spitale grupuri de rugăciune care se roagă pentru vindecarea bolnavilor. Multe au fost cazurile în care pacienții s-au vindecat sau recuperat mai repede.

Un egregor hrănit de milioane de oameni poate deveni redutabil și independent. S-a spus că, egregorii sunt zeii care se nasc din suflarea lui Dumnezeu. Sunt spirite care pun lumea în mișcare și crează forme.”… .SURSA

Despre… ADEVĂR!

8 comentarii

  1. Interesant articolul, dar si mai interesant cum apare ea reclama la partid. Pe bune? Cand se vorbeste lucruri sfinte, mie mi se pare ca partidul n-are ce cauta langa. Nici macar c-o reclama sau mai ales c-o reclama. Parere personala, desigur.

    1. Cred ca reclama are legatura cu articolul cam asa…membrii partidului Noua Romanie sa se adune si sa se roage, mediteze impreuna pentru a creea o Romanie unita, bogata si independenta de “Agenturili straine” si fara coruptie. O fi posibil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.