Evitarea întunericului – Nimic nu este real, totul este iluzie

Evitarea întunericului - Nimic nu este real, totul este iluzie

Evitarea întunericuluiNimic nu este real, totul este iluzie

Ce este întunericul?

Multor suflete le este frică de “ Latura Întunecată “. Cine sunt cei din “ Latura Întunecată” şi ce fac ei în fapt? Partea întunecată eşti tu însuţi. Este propria ta frică şi insecuritate. Nu există diavol, şi nu există o lume a întunericului. Acestea vin din tine însuţi. Dacă îţi este frică, atunci vei contura în aura ta ipostaza de care te temi. Va veni în forma multor lucruri, poate fi o manifestare proprie, prin apropiaţi şi familie, însă se va manifesta dacă îţi e frică. Fricile altor oameni pot deveni ale tale. Anumite suflete care sunt destinate să devină vindecători se pot forma de la o vârstă fragedă în copilarie să absorbă negativitatea altora, în special familia. Acest lucru poate deveni manifest într-o persoană în orice moment al vieţii.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Dacă nu dai putere altora, atunci ei nu au nici o putere asupra ta

 Dacă o persoană vă inspiră frică, priviţi în trecut, în viaţa aceasta, ori în altele, pentru că acolo este locul de unde vine frica. Dacă persoanele din jurul d-voastră sunt negative, atunci lucraţi constant să le ridicaţi nivelul spiritual. Este surprinzător dacă tu eşti pozitiv, iar ei sunt negativi, negativitatea lor poate fi un balans la felul tău de a fi atât de pozitiv, sau nu sunt capabili să o suporte, şi se vor retrage (renunţă). Umanitatea are obiceiul de a se amesteca în afacerile altora. Tu interferezi de atâtea ori când nu ar trebui.

Făcând acest lucru, nu realizezi că cel pe care îl ajuţi nu se ajută singur, şi ca efect tu stopezi sufletul lui să se dezvolte (spiritual). Este posibil ca acţiunea ta de a ajuta să-i determine sufletul să se întoarcă pentru o altă runda de încarnare. Fiecare suflet are propriul scenariu care a fost creat înainte de a se naşte, şi la fel ca şi actorii pe scenă, el îşi joacă rolul. Toţi cei din jurul lui sunt distribuţia colaboratoare, care ajută persoana să-şi pună în viaţă scenariul.

Nimic nu este real, totul este iluzie, dar până nu-ţi poţi ridica nivelul vibraţiei din planul Terestru şi nu devii detaşat, nu vei vedea niciodată toate acestea. Tu eşti creatorul propriei realităţi, poţi alege lumina, sau întunericul, pozitivul sau negativul. Tu alegi. Pe care o doreşti?

Maitreya.

Manipularea şi Dezinformarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.