Geneza uitată – vremurile stravechi ale creatiei

1 minute

read

Advertisements

Geneza uitată - vremurile stravechi ale creatiei

Geneza uitată – vremurile stravechi ale creatiei

PRIMA MODIFICARE IMPORTANTA LA NIVELUL ADN-ULUI

Imaginea a devenit mai detaliata, focalizandu-se in jurul unor dealuri, intr-o vale. Zona individualizata se afla in partea de jos a peninsulei Sinai. Spre deosebire de desertul care exista astazi, pe atunci regiunea era acoperita de o vegetatie bogata.

Imaginile au aratat apoi, in acea vale, o primata mare, o maimuta mai evoluata, bipeda. Am remarcat ca trasaturile faciale si cele ale craniului erau diferite fata de cele ale unei maimute obisnuite. Acea fiinta bipeda primitiva facea parte dintr-un grup nu prea mare de indivizi, care se deplasa din loc in loc. Din cate am putut sa-mi dau seama, ea parea sa fie conducatorul grupului, deoarece directiona celelalte fiinte spre anumite locuri in care isi cautau hrana.

Tot ceea ce mi se arata in imagini era insotit de un semn specific, care aparea in drepul unei fiinte, a unui obiect sau a unei zone. Desi nu cunosteam semnificatia acelor semne, de cele mai multe ori ea era sugestiva, in sensul ca indica directia asupra careia trebuia sa imi indrept in mod special atentia. De pilda, in imaginea din holograma semnul indica pe conducatorul acelui grup de fiinte, pulsand si avand culoarea rosie.

Mai tirziu aveam sa inteleg ca atunci cand “semnalizarea” avea astfel de caracteristici, fiinta sau lucrul indicat erau foarte importante in contextul situatiei care era prezentata. In alte cazuri, semnul putea sa fie static si sa fie altfel colorat… citeşte mai mult

One response to “Geneza uitată – vremurile stravechi ale creatiei”

Leave a Reply Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recent Posts

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 884 other subscribers.

Archives

Exit mobile version