Hiperintuitivii – Ce este o persoană intuitiv-senzitivă?

Hiperintuitivii - Ce este o persoană intuitiv-senzitivă?

Înţelege-te ca Persoană Intuitiv-senzitivă
„In munca mea, am intalnit Intuitiv-Senzitivitatea in diferitele sale stadii. Am vazut-o de la etapa ei timpurie, a fascinatiei psihice, pana la faza de implicare intr-un proces vindecator, legat clar de suflet. Pretutindeni, este intotdeauna prezent un puternic simt al scopului in rezolvarea problemelor din trecut si din istoria familiala, in special a acelora pe care le-as numi de tip Intuitiv-Senzitiv. Exista o dorinta puternica de a corecta un proces in care altii fie au esuat, fie nici macar nu s-au angajat.

Multi isi recunosc propriile rude ca fiind persoane Senzitive; ei pot observa ca apropiatii lor au aceleasi trasaturi ca ale lor. Exista totusi o diferenta fundamentala: rudele respective nu si-au folosit sensibilitatea – fie au ignorat-o, fie au ascuns-o, ca pe ceva de care, iremediabil, te temi sau te rusinezi.

Diferenta fundamentala, in cazul Hiperintuitivilor, este inteligenta. Cu toate acestea, multi nu s-ar autodescrie ca fiind inteligenti – de fapt, cei mai multi ar spune ca sunt chiar opusul. Nu as defini neaparat aceasta inteligenta ca pe un avantaj academic – este mai degraba unul de ordin emotional.”

Adevărata autoritate nu este transmisă de cei care deţin puterea – ci este acordată de colectiv acelora care o merită. Intuitiv-Senzitivii sunt liderii din umbră şi, poate în doar câţiva ani de acum încolo, ei nu vor mai fi ascunşi sau tăcuţi. Pe ei nimeni nu-i aude, pe ei nimeni nu-i înţelege; ei oferă alinare, ei sunt piesele lipsă şi urechea care ascultă, însă ei nu simt acelaşi lucru în ceea ce îi priveşte… citeşte mai mult

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: