Istoria Ocultată a Pământului

Istoria Ocultată a Pământului

Istoria Ocultată a Pământului

    Aceasta sectiune a site-ului reprezinta un fragment din cartea lui Bob Frissel “Nothing in This Book Is True, But It’s Exactly How Things Are” (Nimic din aceasta carte nu este adevarat, dar asa stau lucrurile). Domnul Frissell a preluat urmatoarele informatii din seminarul “Floarea Vietii”, care a fost sustinut de Drunvalo Melchizedek. Pentru informatii suplimantare legate de Drunvalo Melchizedek sau seminariile “Floarea Vietii”, consultati site-ul lui Drunvalo Melchizedek http://www.floweroflife.org
.
Intr-o recenta conversatie cu secretarul lui Melchizedek, am aflat ca informatiaprezentata in cartea lui Frissell, prezinta multe deformari. Foarte multe fapte au si un inteles figurat. Acestea sunt publicate in scop informativ, si nu fac altceva decat sa prefigureze viitoarea carte pe care o va publica Drunvalo Melchizedek.
Pentru a intelege ce se intampla in zilele noastre si ce se va intampla cu viitorul nostru este esential sa cunoastem trecutul. Plantele, de exemplu, folosesc matematica descrisa in secventa lui Fibonacci pentru a determina ce trebuie sa faca in cresterea lor. O planta priveste inapoi pentru a vedea ce a facut, se convinge unde este acum si apoi stie unde trebuie sa ajunga.
Istoria civilizatiilor de pe acest Pamant incepe in urma cu 500 de milioane de ani. Planeta nostra este o samanta stelara pe care au sosit forme de viata externe de peste tot. Aceste forme s-au combinat si au generat noi forme de viata apoi au parasit iarasi Pamantul. Fiecare forma de viata care s-a creat a trecut prin cinci nivele de constiinta. Actualmente noi suntem pe al doilea nivel din cele cinci.

Aproape toate dovezile care vin din trecutul civilizatiilor avansate au fost scoase afara din context sau au fost ignorate. De exemplu, noi avem o conexiune cu steaua Sirius, despre care se cunoste foarte putin dar care este esential pentru a intelege conditia nostra prezenta. Cartea lui Robert Temple, The Sirius Mystery (Misterul lui Sirius), prezinta urmatoarele: Exista un trib langa Timbuku, in Africa, numit Dogon. Timp de mai mult de 700 de ani, acest trib a detinut informatii pe care oamenii de stiinta nu le-au accesat decat in urma cu circa 20 de ani, cand satelitii din spatiu au confirmat aceste lucruri. Dogonii cunosc steaua Sirius in detaliu. Sirius este cea mai stralucitoare stea de pe cerul nostru. Este situata la stanga si mai jos de centura lui Orion. Dogonii au spus ca acolo mai este o alta stea micuta care se roteste in jurul lui Sirius si este facuta din cea mai densa materie din Univers. Aceasta stea efectueaza un ciclu de rotatie la fiecare 15 ani. Este o stea foarte veche. Pentru ca oamenii de stiinta nu puteau vedea aceasta stea prin telescoapele lor, etnografii sau gandit ca nu este decat mitologie. In 1970 un telescop lansat in spatiu (Hubble) a gasit o stea pitica alba care se roteste in jurul lui Sirius. Ca si cea din “mitul” dogonilor este o stea foarte veche.

Un inch patrat din materia acestei stele se estimeaza a avea o greutate de aproximativ 900 Kg. Orbita stelei a fost calculata la 50,1 ani. Aceasta stea a fost denumita Sirius B, iar prima stea a fost redenumita Sirius A. Cand o echipa de oameni de stiinta a vizitat tribul Dogon pentru a afla de unde au aceste informatii, batranii tribului au spus ca o farfurie zburatoare a aterizat. Din aceasta farfurie au aparut fiinte care au facut o gaura mare in pamant pe care au umplut-o cu apa. Ocupantii, care aratau asemeni delfinilor, au sarit in lacul facut de ei apoi s-au indreptat catre tarm si le-au vorbit oamenilor din tribul Dogon. Le-au spus ca sunt de pe Sirius si le-au relatat multe istorisiri legate de aceasta stea. Dogonii au furnizat si alte informatii incredibile. Ei aveau o imagine vizuala a miscarii lui Sirius A si Sirius B de pe Pamant pentru perioada dintre 1912 si 1990, culminand cu imaginea exacta a locului unde trebuie sa fie aceasta stea in momentul prezent. Ei detineau deasemenea foarte multe informatii despre planetele din sistemul nostru solar, incluzand mai multe luni. Cum puteau ei sa-si imagineze sau sa stie toate aceste lucruri in amanunt?

Sfinxul

      Urmatoarea informatie pe care am accesat-o m-a dus catre Sfinx. Egiptologii spunca Sfinxul a fost construit in jurul anului 2.500 i.H., de faraonul Chephren. In cartea sa din 1961 numita Le roi de la theocratie pharaonique (Sacred Science), matematicianul, filosoful si orientalistul R. A. Schwaller de Lubicz spune: “Noi trebuie sa cunoastem ca o mare civilizatie trebuie sa fi precedat vastele miscari de ape care au trecut peste Egipt; acest fapt este implicat de existenta sfinxului sculptat in roca din stancile de la vest de Giza. Trupul leonin al acestui sfinx, cu exceptia capului, arata semne incontestabile de eroziune acvatica”.
Un egiptolog numit John Anthony West, dupa ce a citit cartea lui Schwaller de Lubicz in 1972, a decis sa studieze mai bine Sfinxul. El a concluzionat ca suprafata Sfinxului prezenta urme ale eroziunii apei si nu ale nisipurilor. El a calculat ca Sfinxul a fost supus pentru cel putin 1.000 de ani eroziunii torentelor de apa. Desertul Sahara are o vechime de cel putin 7.000 pana 9.000 de ani, ceea ce inseamna ca Sfinxul trebuie sa dateze de cel putin 8.000 – 10.000 ani. Arheologii egipteni nu au avut nimic de spus in legatura cu acest lucru. Dovada este coplesitoare, dar ameninta sa darame conceptele despre cine a fost pe aceasta planeta, mai ales ca noi credem ca nimeni nu era capabil sa construiasca ceva precum Sfinxul, in urma cu 8.000 – 10.000 ani. Potrivit lui Thoth, Sfinxul contine dovezi de 5,5 milioane de ani de civilizatie pe aceasta planeta. In urma cu 5,5 milioane de ani s-a intamplat ceva si s-a rupt inregistrarea memoriei akashice a planetei Pamant. Nici chiar Thoth nu stie ce a fost si cum se poate ajunge la inregistrarile anterioare acestui eveniment.

Civilizatia sumeriana pare sa fi aparut peste noapte, fara nici o evolutie. Acelasi lucru este valabil si pentru Egipt. Scrierea egipteana a aparut intr-o singura zi in forma sa perfectionata. In ruinile oraselor sumeriene, arheologii au gasit tablete care infatiseaza sistemul solar, cu planetele in ordinea lor corecta. Una dintre acestea chiar da distantele dintre planete. Cum stiau aceste lucruri? Ei au furnizat dealtfel, date privind procesiunea echinoctiilor. Sa calculatca pentru a descoperii procesiunea echinoctiilor este necesar un timp minim de observatie de 2.150 de ani. Cum dispuneau sumerienii de aceste observatii, cand,potrivit standardelor noastre de gandire, nu exista nici o civilizatie avansata cu 2.160 de ani inaintea sumerienilor?
Ma voi plasa in urma cu 400.000 de ani in istorie noastra. Aici voi incorpora cateva informatii care vin din partea lui Thoth cat si din partea lui Zecharia Sitchin, in cartile sale: The 12th Planet si Genesis Revisited. Sitchin crede ca exista o planeta in sistemul nostru solar, denumita de catre sumerieni Nibiru, care are o orbita eliptica similara cu cea a unei comete. Aceata planeta efectueaza un ciclu complet in jurul Soarelul in 3.600 de ani.

Oamenii acestei planete, numiti nefilimii, au venit pe Pamant in urma cu 400.000 de ani. Thoth nu spune de ce au venit dar Sitchin sustine ca ca ei aveau nevoie de aur pentru atmosfera lor. In Genesis Revizited, el scrie:
“Pe planeta lor, Nibiru, anunnakinii/nefilimii s-au confruntat cu o situatie cu care este posibil sa ne confruntam si noi, pamantenii, in viitorul apropiat: dezastrul ecologic a facut viata aproape imposibila pe aceasta planeta. Era necesar sa se protejeze atmosfera planetei lor si singura solutia care parea sa remedieze situatia a constat in suspendarea de particule de aur deasupra atmosferei, ca un scut protector.”
Asa ca ei au venit pe Pamant sa extraga aur. Dupa 200.000 de ani de munca silita, minerii s-au rasculat si au decis sa creeze o rasa servila — care suntem noi– pentru a fora aurul pentru ei. Este notabil ca in Africa de Sud, in cele mai vechi mine de aur cunoscute, arheologii au gasit oase ale lui Homo Sapiens si artifacte care ne duc inapoi in timp in urma cu 50.000 de ani. Ei cred ca mineritul pentru aur in Africa este cu mult mai vechi de 50.000 de ani. Sitchin spune ca nefilinii ne-au creat in urma cu 300.000 de ani, dar Thoth este mult mai exact.

Thoth spune ca noi am fost creati in urma cu exact 200.209 ani in urma (din 1994).Sitchin teoretizeaza ca nefilinii ne-au creat prin experimente genetice, dar potrivit lui Thoth, nefilinii nu puteau realiza acest lucru fara ajutor. Ei au avut nevoie de ajutor din afara Sistemului Solar. Acest ajutor extern a venit dintro sursa familiara. Siriusienii s-au unit cu nefilimii pentru a ne crea. Ei au aterizat prima oara in ocean si au aparut ca jumatate oameni – jumatate pesti. Ei au intrat la inceput in apa pentru a lua contact cu delfinii, care sunt pe un nivel de constiinta similat cu al lor. La un moment dat, potrivit lui Thoth, siriusienii au decis sa plece, darau dorit sa lase un anumit nivel de constiinta in urma. Sapte din aceste fiinte si-au parasit corpurile si au format sfere de constiinta. Ei s-au unit cu samanta vietii si au creat un ou. Cand cele sapte fiinte s-au unit in mod geometric in acest fel pentru a forma samanta vietii, a aparut o flacara. Este o flacara rece, dar arata ca o flacara. Aceasta flacara se afla in “Halls of Amenti” (Salile lui Amenti).
Salile lui Amenti reprezinta o constructie veche, creeata cu mai mult de 5 1/2 milioane de ani. Nimeni nu stie cat de vechi sunt Salile lui Amenti din cauza acelui eveniment care a avut loc in urma cu 5 1/2 milioane de ani, care a intrerupt inregistrarile akashice ale planetei. Amintiti-va ca desi istoria planetei merge mai departe de 5 1/2 milioane de ani, noi nu putem accesa decat ultimii 5 1/2 milioane de ani. Salile lui Amenti reprezinta actualmente o curbare dimensionala in forma de uter.

Exista o singura directie si sens in aceasta curbura si odata ajuns acolo este ca si cum te-ai afla in spatiul infinit. Un asemenea loc curbat dimensional se afla intotdeauna pe o frecventa dimensionala mai inalta decat Pamantul cu o unitate. Este localizat la 440.000 mile in spatiu, dar in timpul erei atlantice se afla la suprafata Pamantului. Acum se afla la 1.000 mile in interiorul Pamantului. Lui Drunvalo i-a fost permis sa intre in prima camera. Acolo el a vazut o mare piramida in interiorul unui dispozitiv rectangular. In interiorul piramidei se afla flacara.
Pe Sirius B (mai precis pe cea de a treia planeta a acestei stele) au fost facut e pregatiri simultane pentru aceasta creere si seminatie. 16 barbati si 16 femei au calatorit de pe Sirius B spre Pamant si s-au indreptat direct spre flacara din Salile lui Amenti. Ei s-au unit cu flacara. Perioada lor de conceptie a fost de 2.000 ani. Aceste doua rase au fost implicate in crearea noastra – una de pe Nibiru si cealalta de pe Sirius.Potrivit interpretarilor lui Sitchin asupra textelor sumeriene care fac referirela a douasprezecea planeta, dupa ce nefilimii ne-au creat pentru a lucra in minele de aur din Africa, unii dintre noi au fost adusi in Mesopotamia pentru a fi de folos in Gradina Edenului.

“Dumnezeii” ne-au iubit pentru ca am fost facuti dupa chipul lor. Dar in Gradina Edenului, nefilimii aveau propiile lor livezi si ni s-a spus sa nu mancam fructul unui anumit copac numit copacul cunoasterii. Noi nu am ascultat. Mancand acest frunct si castigand “cunoasterea” lui, a fost ceva reprezentativ pentru ca am capatat abilitatea de a ne reproduce sexual. Pana la acest punct noi eram hibrizi intre diferite specii, si ca toti hibrizii, eram incapabili sa ne reproducem. Sitchin intepreteaza textele sumeriene spunand ca noi suntem o incrucisare intre nefilimi si Homo Erectus, predecesorul lui HomoSapiens. Prin intermediul lui Thoth noi am primit informatii suplimentare despre rolul fiintelor de pe Sirius.

       Nu este surprinzator ca nefilimii nu doreau ca noi sa ne reproducem. Ei doreau sa mentina controlul experimentului lor. Cunoasterea pe care noi am dobandit-o mancand fructul nu a fost una stiintifica cum ar fi fi cea prin care sti cum sa procreezi, cum sa ne transformam dintr-o specie de hibrizi sterili intr-o noua specie capabile de reproducere. Nefilimii au fost maniosi cand noi am capatat abilitatea de a ne reproduce si ne-au izgonit din gradina. Potrivit invatatilor din textele antice, inregistrarile sumeriene le preced pe cele biblice, iar istorisirea biblica a creatiei pare sa reprezinte un rezmat al vechilor texte sumeriene. Desi a trebuit sa parasim gradina lor, nefilimii ne-au permis sa cultivam pentru a ne hrani. Ne-am indreptat catre zona muntoasa de la est de gradinile din Mesopotamia. Potrivit lui Thoth, noi am ramas acolo pentru o lunga perioada de timp. Dar apoi a avut loc o noua transformare in constiinta si o alta schimbare de poli si acel continent s-a scufundat. Multi supravietuitori s-au indreptat catre Africa, dar cei mai multi dintre cei evoluati au ajuns in Lemuria, un pamant care s-a ridicat deasupra apei cand vechiul continent s-a scufundat.

Continentul Lemuria

Continentul Lemuria a durat timp de 60.000 – 70.000 de ani. In timpul erei lemurienilor, constiinta planetei a devenit predominant intuitiva si feminina. Lemurienii au avut tehnologie pe care noi nu o putem intelege inca cum ar fi un gen de vergele care lucrau doar atunci cand mintea si inima lor se uneau. Plasandu-ne inapoi in timp, in Lemuria, in urma cu aproximativ 80.000 de ani, sau inainte cu 1.000 de ani inainte de scufundarea acestui continent — s-a scufundat foarte lent la inceput –, acolo au trait un cuplu, Ay si Tyia. Ay si Tyia au obtinut nemurirea fizica in cursul vietii lor si au deschis o scoala ezoterica pentru a invata imortalitatea si inaltarea – Scoala de Mistere Naacal. Inaltarea este o metoda de translatare constienta dintr-o lume (dimensiune) in alta, luand si corpul cu tine. Inaltarea difera de renastere, care reprezinta o translatare constienta dintr-o lume in alta prin moarte apoi recreerea corpului de lumina in cealalta lume. In cursul existentei sale, la aceasta scoala au absolvit aproximativ 1.000 de maestrii nemuritori, pana in timpul cand Lemuria s-a scufundat rapid. Extrem de intuitiva, rasa lemuriana stia ca se va scufunda; ei erau bine pregatiti pentru acest eveniment, asa ca au fost probabil foarte putine accidente si intamplari neprevazute. Lemurienii au migrat atat spre sud in zone cum ar fi lacul Titicaca in Peru cat si spre nord, in zone cum ar fi muntele Shasta dinCalifornia.

Cand Lemuria s-a scufundat, a avut loc o inversare a polilor si Atlantida s-a ridicat din mare. Cei 1.000 de maestrii nemuritori ai Scolii de Mistere din Naacal din Lemuria s-au indreptat spre Atlantida, mai precis catre una din insulele Atlantidei, numita Undal. Primul lucru pe care l-au facut cand au ajuns pe insula Undal, a fost construirea unui zid care strabatea mijlocul insulei de la nord spre sud. Acest zid care avea o inaltime de circa 12 metri si o latime de sase metri impartea insula in doua zone astfel incat sa nu poti trece dintr-o parte in alta. Apoi, acesti maestri nemuritori au ridicat un zid mai mic de la est catre vest, divizand astfel insula in patru parti. Aceasta structura este o replica a mintii omenesti, care se divide in doua emisfere despartite de corpus callosum. Emisfera stanga, masculina, este bazata pe logica. Cea dreapta, feminina, este bazata pe experienta sau intuitie. Dar partea masculina are dealtfel un aspect feminin sau experimental asociat cu el, iar partea feminina are un aspect masculin,logic, asociata cu ea. Acestea sunt cele patru cvadrante ale mintii oemnesti.

Cand maestrii au terminat munca de divizare a insulei, jumatate din ei s-au asezat in partea masculina, jumatate in cea feminina. Maestrii care erau pe partea stanga au devenit ganditori logici, iar cei de pe partea dreapta au devenit ganditori intuitivi. Apoi ei au proiectat pe insula principala cele 10 tipare ale Copacului Vietii, astfel ca vortexuri de energie au inceput sa se roteasca spre zece locuri si i-au adus pe lemurieni in Atlantida. Fiecare persoana a fost atrasa catre un anumit vortex asociat cu natura interioara a persoanei respective. Lemurienii care s-au asezat in zona care se intinde de la Lacul Titica pana la Muntele Shasta au simtit nevoia de a emigra catre Atlantida. Ei au fost atrasi spre Atlantida de catre vortexurile de energie create de catre maestrii nemuritori. Din nefereicire, tiparul evolutionar al Lemuriei era construit astfel incat lemurienii si-au dezvoltat doar natura interioara asociata doar cu 8 vortexuri din cele 10 ale Copacului Vietii. Lemurienii au migrat spre opt din cele zece locuri, care au devenit orase mari, dar cele doua vortexuri ramase au devenit vacante.

De aici a aparut o mare problema la inceput. Vortexurile de energie vacante au sfarsit prin a atrage doua rase de extraterestri nepoftiti care s-au unit cu constiinta noastra umana si au devenit o parte a tiparului nostru evolutionar. Prima rasa extraterestra au fost evreii, ale caror origini erau necunoscute, dar ei nu constituiau o problema. De fapt, in multe aspecte ei ne-au ajutat pentru ca au adus informatii avansate pe care noi nu le detineam. Problema a fost cu cea de-a doua rasa extraterestra. Aceasta rasa a venit de pe Marte, nu de pe planeta Marte pe care noi o stim sau care a existat atunci, ci de pe planeta Marte din urma cu 1 milion de ani. In acel timp Marte era o frumoasa planeta, cu viata pe toata suprafata ei si nu moarta, asa cum a devenit mai tarziu. Dar locuitorii martieni sufereau de pe urma efectelor rebeliunii luciferiene, iar lumea lor a fost distrusa de aceasta rebeliune. Dar problema martiana nu a fost creata de Lucifer insusi ci mai degraba de un tip similar de trasatura morala. Ii spun acestei probleme “Rebeliunea luciferiana”, chiar daca Lucifer nu a fost implicat decat in revolta recenta, cunoscuta de noi.

Lucifer a fost unul dintre cei mai surprinzatori ingeri creati de Dumnezeu.

El a avut un defect. Noi credem ca el a fost la fel de bun ca Dumnezeu. Lucifer stia modelul creational, merkaba, dar acesta a fost intentionat la inceput a fi folosit numai dintr-o perspectiva interioara. Faptul ca a fost creat la nivel interior inseamna ca omul a avut corpul emotional intact la fel ca si cel mental, care te protejeaza. Lucifer a mers un pas mai departe. El a indraznit sa il creeze in exterior. Separandu-l de Dumnezeu, sursa, el nu a fost capabil sa il creeze in interior. Totusi, initial, inainte de consecinte, el s-a gandit: “Nu e mare lucru. El functioneaza intern. Va functiona si extern. Acelasi vechi merkaba”. Este echivalent cu a spune ca bomba cu hidrogen este ca si iubirea pentru ca este calda si stralucitoare. Prin exteriorizarea merkabei problema a devenit de un miliard de ori mai serioasa. Acest tip nou de experiment efectuat impotriva lui Dumnezeu, a fost incercat de trei ori inainte de cel care a afectat planeta noastra si de fiecare data a sfarsit in haos total. Ultima rebeliune luciferiana a fost in urma cu 200.000 de ani. Atunci el a convins aproximativ o treime din ingeri sa i se alature. In urma cu aproximativ un milion de ani in urma rasa de pe Marte a murit datorita efectelor rebeliunii luciferiene (cea de a treia). Planeta a murit in urma folosirii gresite a merkabei.

Cand creezi merkaba in interior, folosind iubirea sau corpul tau emotional, aceasta devine un camp viu in jurul corpului tau, dar atunci cand il creezi in exterior nu mai trebuie sa folosesti iubirea, nu e nevoie decat de mintea care calculeaza. Acest act al exteriorizarii produce o fiinta care are disponibila numai partea stanga a creierului si care nu are un corp emotional si nici capacitatea de a iubi. Cel mai bun exemplu il reprezinta griii (griii sunt descendenti ai martienilor si una dintre rasele care in zilele noastre fac vizite pe Pamant). Generarea dualitatii reprezinta un alt efect al creerii merkabei in exterior. Dualitatea ajunge sa sa exteriorizeze si sa transforme emotiile in tehnologie. Odata cu trecerea sub efectul dualitatii si mecanizare, totul devine din ce in ce mai dificil de perceput de catre spiritul Unicitatii care este prezent in orice. Asa ca noi vedem binele si raul si, chiar daca spiritul este prezent intr-o lume creata extern, este incredibil de dificil a se discerne realitatea.

Cand martienii au venit in Atlantida ei au adus si efectele rebeliunii luciferiene si acest lucru a reprezentat cauza principala a decaderii Pamantului. Problema era ca Marte reprezenta o cultura bazata pe partea stanga a creierului; martienii cunosteau si intelegeau totul intelectual, dar nu aveau sentimente, nu aveau iubire. Ei nu aveau nici un motiv pentru a le pasa de altii. Ca urmare a acestui fapt ei s-au razboit mereu si si-au distrus atmosfera in acelasi mod in care noi o facem astazi pe Pamant. Cand Marte era pe moarte, un mic grup de martieni,aproximativ 1.000, au construit structuri in regiunea pe care noi am ajuns sa o denumim Cydonia – masiva fata umanoida si structurile pe care nava spatiala Viking le-a fotografiat pe Marte in 1976. Aceste structuri reprezinta in excelent detaliu matematic la mai multe nivele forma unui tetraedru, care ne aminteste de o stea. Aceste monumente descriu modul in care martienii si-au creat mercaba in exterior si efectele dezastruoase ale acestui lucru. Ei au pierdut abilitatea de a crea merkaba intern cu mult timp in urma asa ca ei nici nu stiau ce ar fi acesta. Un asemenea vehicul are nevoie de un corp emotional. Ei stiau sa creeze merkaba doar in exterior si tocmei asta au facut. Ei au gasit ca asta era singura lor optiune.

Prin creerea acestui vehicul extern spatio-temporal, martienii erau capabili sa calatoreasca in spatiu, in timp, sa descopere si sa decida timpul si locul perfect in care ei aveau nevoie sa se plaseze. Cand s-au proiectat in viitorul lor (65.000 de ani in trecutul nostru, in Atlantida), ai au vazut acest loc perfect de pe planeta Pamant si au asteptat pentru el. Astfel au ajuns aici. Ei au patruns impotriva vointei noastre si au incercat sa puna stapanire peste tot, dar erau foarte putini si au esuat. In cele din urma au decis sa incerce experienta emotiilor (care era legata de latura noastra feminina) chiar daca nu au inteles-o si nici nu au acceptat-o. A fost o incercare pozitiva pentru ei care s-a desfasurat pe o perioada de 50.000 ani, insa mereu cu intreruperi. Influenta lor asupra noastra a fost atat de puternica incat noi am inceput sa ne schimbam orientarea constiintei de la feminin catre masculin. Aceasta transmutare nu a fost complecta dar noi am fost distorsionati in mod semnificativ. Atunci cand martienii au patruns in modelul nostru evolutionar din Atlantida, noi eram echivalentul unei fete de 13-14 ani iar ei echivalentul unui om de 65 de ani. Ei au pasit in modelul nostru evolutionar impotriva vointei noastre si ne-au violat, in esenta.

Chiar daca mereu erau conflicte, lucrurile au progresat lin pana in urma cu 16.000 de ani in urma. Atunci un meteorit a lovit planeta Pamant in locul unde in zilele noastre se afla Charlestown, Carolina de Sud, SUA. Ramasitele meteoritului topit sunt imprastiate pe suprafata a patru state. Atlantii reprezentau o cultura extrem de avansata in acel timp, astfel ca stiau de viitorul impact cu meteroritul. Ei aveau tehnologia prin care puteau sa il spulbere in spatiu. Martienii au pledat pentru distrugerea meteoritului, dar desi aveau o influenta puternica asupra noastra, orientarea noastra feminina a fost destul de puternica pentru a se impotrivi. Aspectul intuitiv a spus: “Nu, nu il spulberati: este vointa divina si ceea ce va fi, va fi, sa lasam sa se intample intocmai”. Astfel ca atlantii au asteptat impactul si… cele mai multe dintre stricaciuni au avut loc chiar in locul unde locuiau martienii. Aproape toata aceasta zona s-a scufundat. Pentru martienii care au ramas, aceasta a fost picatura care a umplut paharul. Cei care erau devotati exteriorizarii merkabei, au hotarat sa nu mai se supuna conducerii noastre si sa-si urmeze propiile lor reguli. Au pus la punct astfel un alt experiment luciferian, asemanator cu cel care a avut loc in urma cu un milion de ani pe Marte si care a dus la crearea unui vehicul exterior. Ei nu aveau corpul emotional si iubirea care ar fi fost necesare pentru creerea unui camp contra-rotitor asemenea unei unei entitati vii, mai ales ca ei nu au facut nimic pentru a hrani acest aspect al lor pe Pamant. Incercand sa-l creeze ei au intensificat patologia rebeliunii luciferiene pe Pamant si au esuat mizerabil. Experimentul a scapat de sub control si a avut efecte asupra nivelelor dimensionale astfel ca aici au ajuns multe spirite care nu erau de dorit, spirite care erau destinate altor lumi dimensionale. Acestea au venit cu milioanele. Totul a inceput sa se transforme intr-o nebunie.

Imaginati-va entitati terifiante, cu capacitati mediumice si telechinetice, care urla, nu numai in atmosfera Pamantului ci si in mintea, corpul si spiritul locuitorilor. Nu a fost deloc placut. Maestrii inaltati au ajutat foarte mult prin sigilarea multor rupturi dimensionale, dar milioane din aceste fiinte destrupate erau deja prezente si fiecare atlant avea sa infrunte 20 pana la 100 de spirite in trupul lor. Situatia Atlantidei a inceput sa se inrautateasca mai mult decat cea din zilele noastre, chiar daca noi ne apropiem mai repede de acest lucru. Si acele spirite inca mai sunt aici. Fiecare dintre locuitorii acestei planete trebuie sa se infrunte cu cateva dintre aceste spirite care traiesc in trupul lor. Experimentul s-a intamplat in urma cu aproximativ 16.000 de ani si pentru urmatorii 4.000 ani lucrurile au continuat sa se inrautateasca. Maestrii inaltati care reprezinta aspectul nostru cel mai inalt, gradul cel mai ridicat la care s-a ridicat constiinta pe aceasta planeta, s-au plasat pe subnivelele 10, 11 si 12 ale celei de a sasea dimensiuni si s-au rugat pentru ajutor. Ei trebuiau sa gaseasca o cale pentru a-i salva pe ceilalti. Ei nu puteau sa scape pur si simplu de martieni sau sa ucida spiritele destrupate; maestrii inaltati nu actioneaza astfel, aceasta nu este calea lor de viata. Astfel ca ceea ce maestrii inaltati au cautat si pentru care s-au rugat a fost gasirea unei situatii din care toti sa aiba de castigat.

Cel mai inalt aspect al vietii este reprezentat de unitatea constiintei si in aceasta unitate nu exista nici o dualitate, nici o iluzie. Este foarte clar ca exista un spirit Unic care se afla in tot si totul este o parte a acestui intreg. Datorita acestui fapt maestrii inaltati nu i-au distrus pe martieni. Filosofia noastra moderna de excizie chirurgicala — de a taia si a indeparta ceea ce nu functioneaza corect — nu este o reprezentare a adevaratei realitati. Prin anihilarea martienilor sau indepartarea lor, o pierdere pentru cativa ar fi devenit incele din urma o pierdere pentru toti. O multime de consuli intergalactici au fost implicati in deliberarile care au urmat. Ei au privit inapoi, in trecutul indepartat si au vazut ceva care a fost facut inainte si care chiar a mers. Era nevoie de o initiere sintetica a planetei in constiinta Christica. Matricea constiintei Christice a inceput a fi creata intr-un mod sintetic si nu printr-o desfasurare naturala a acestui proces. Aceasta actiune ar fi fost unul pozitiv. Odata ce constiinta noastra ajunge la un anumit nivel toate problemele se rezolva de la sine. Constiinta christica reprezinta constiinta unitatii, astfel ca daca se ajunga la aceasta, oricine are de castigat. Sunt cinci nivele ale constiintei asociate cu planeta Pamant. Nivelele de constiinta sunt in legatura directa cu numarul cromozonilor din constitutia noastra. Fiecare nivel de constiinta prescriu dealtfel o anumita categorie de lungime. Primul nivel de constiinta are 42 + 2 cromozomi si aceasta este in armonie cu unitatea constiintei.

La acest punct constiinta colectiva opereaza astfel: daca o persoana experimenteaza ceva, este posibil pentru oricine altcineva sa acceseze aceasta memorie si sa o retraiasca. Acesta este un timp al visului care ii caracterizeaza pe arborigenii din Australia. Categoria de lungime care este asociata acestui nivel de constiinta este de 1 – 1,5 metri. Nivelul doi de constiinta este nivelul la care ne situam noi in momentul de fata. Noi nu avem aceasta unitate a constiintei; noi suntem scindati si separati. Nivelul doi de constiinta are 44 +2 cromozomi si categoria de lungime este de 1,5 – 2,1 metri. In al treilea nivel de constiinta care este reprezentat de constiinta Christica sunt 46 + 2 cromozomi. Categoria de lungime este de la 3 la 4,8 metri. Aici noi ne plasam din nou in unitatea memoriei, dar forma sa corespunzatoare celui de al treilea nivel este actualizata printr-o manifestare instantanee; acesta nu mai reprezinta timpul visarii ci timpul real. Cand tu iti amintesti ceva este real. Nu este doar memoria ta ci memoria tuturor fiintelor cu constiinta christica care au trait vreodata. La cel de-al treilea nivel exista doar o singura constiinta care se afla in tot; aceasta este cheia memoriei. Aceasta reprezinta imortalitatea. Imortalitatea nu inseamna sa traiesti intr-un corp pentru totdeauna deoarece exista intotdeauna un loc mai inalt in care sa te plasezi. Problema nu se rezuma la a experimenta intreruperi ale constiintei odata cu trecerea la un nivel diferit, la a suferi o pierdere de memorie ci are in vedere capacitatea de a parasi locul atunci cand doresti si sa continui sa sti unde te afli.Cel de-al patrulea nivel de constiinta are 48 + 2 cromozomi si o categorie de lungime de 7,5 – 10,5 metri. Cel de-al cincilea nivel are 50 + 2 cromozomi si o lungime de 15 – 18 metri. Cel de al patrulea nivel se aseamana intr-un sens cu cel de al doilea dar reprezinta un pas necesar pentru a ajunge la al cincilea nivel care reprezinta cel mai inalt nivel care poate fi atins pe aceasta planeta.

    Thoth este un personaj istoric care s-a inaltat in urma cu 52.000 de ani. Timp de 16.000 de ani el a fost regele Atlantidei. Numele lui era Chiquetet Arlich Vomalites. El a ramas pe Pamant in acelasi corp pana la data de 4 mai, 1991. El ar fi putut sa paraseasca Pamantul mai devreme, multi alti nemuritori au facut-o, dar el s-a aflat intr-un mic grup care a decis sa ramana. Cunoscand fara nici o indoiala faptul ca toate lucrurile sunt interconectate si ca exista un spirit unic care se afla in tot, Thoth a preferat sa ramana aici ca invatator. El a parasit Pamantul pentru 2.000 de ani si a calatorit pe diverse planete. Ajungea pe o planeta si locuia acolo pentru aproximativ 100 de ani, observand si invatand cum actioneaza locuitorii. In cele din urma s-a intors pe Pamant. A facut un legamant sa ramana aici, pe Pamant, pana cand noi, pamantenii, vom atinge un anumit nivel de constiinta. Noi am ajuns la acest nivel astfel ca Thoth a parasit planeta la data de 4 mai, 1991. Evident, ceea ce s-a intamplat inainte, in timpul si dupa Razboiul din Golf a reprezentat un punct culminant cu o anumita semnificatie. Lumina pe aceasta planeta este acum mai puternica decat intunericul pentru prima oara in ultimii 16.000 ani. Chiar daca noi nu o vedem inca, balanta puterii s-a schimbat si legile se plaseaza pe noi standarde. Acum cand negativitatea opune rezistenta luminii, care reprezinta chiar natura sa, in loc de a suprima lumina, aceasta ii da putere si noi devenim mai puternici. Asa ca tineti-va!

Cea mai faimoasa actiune pe care a savarsit-o Thoth a fost introducerea scrisului pe planeta. El a fost denumit “scribul” in Egipt, mai ales ca el a fost cel care a scris toata istoria veche. Din aceasta cauza Drunvalo a fost trimis la el. Cele mai multe dintre informatiile lui Drunvalo despre noi si istoria noastra vin de la Thoth. Informatiile care vin de la Thoth au o acuratete de 100%. Drunvalo l-a intalnit prima oara pe Thoth in 1972. El studia alchimia — care are in vedere transformarea mercurului sau plumbului in aur – nu in scop de a face bani ci pentru a observa reactiile chimice. Toate reactiile chimice reprezinta paralele in viata omului. Prin intelegerea chimiei, a modului in care atomii se combina pentru a forma molecule, si cum se recombina aceste molecule, poti vedea in detaliu modul in care au loc operatiunile de la un nivel mai larg. Adevarata alchimie consta in intelegerea primara a modului in care nivelul nostru de constiinta se uneste cu constiinta Christica.

Drunvalo a studiat acest sistem cu un maestru. Intr-o zi au efectuat o meditatie cu ochii deschisi. Dupa o ora, invatatorul lui Drunvalo a disparut din camera.In circa 2-3 minute un corp complet diferit a luat forma in fata lui Drunvalo. Aceasta persoana era scunda (aproximativ 1,55 metri inaltime) si arata ca un om in varsta de 70 de ani. Infatisarea sa amintea de acea a unui egiptean din vechime si purta o imbracaminte simpla. Drunvalo isi aminteste mai ales de ochii sai,care erau ca ai unui copil, foarte blanzi si in care nu se intrevedea deloc un spirit critic.
El i-a spus lui Drunvalo ca lipsesc trei atomi in Univers si vrea ca acesta (Drunvalo) sa-i gaseasca. Drunvalo a avut o experienta, pe care nu o va descrie si prin care a inteles ce insemna aceasta afirmatie. Thoth s-a aplecat in fata lui, i-a multumit si a disparut. Cateva minute mai tarziu invatatorul alchimist a reaparut. Nu stia ce s-a intamplat; de fapt, el a crezut ca a fost acolo tot timpul. Drunvalo nu a stiut ca persoana care a aparut in fata lui a fost Thoth si nu l-a vazut pe acesta pana la data de 1 noiembrie, 1984. Atunci ei au inceput sa comunice regulat pe parcursul a mai multe luni.

Dar sa ne intoarcem la istorisirea noastra. Toth impreuna cu Ra si Araaragot, care au fost de altfel fostii regi ai Atlantidei, au adus cu ei planul pentru constiinta Christica si au ajuns in Egipt (care atunci era cunoscut sub numele de Khem) deoarece flacara care continea oul constiintei noastre colective avea un punct axial care aparea acolo. Intr-o zi, matricea asociata cu acel punct va fi perceput sub forma constiintei christice. Ei au creat o gaura chiar pe lungimea axei, care extinde pe intregul Pamant influenta oului constiintei noastre. Axa iese prin Egipt si in Moreea, o mica insula de langa Tahiti, in cealalta parte a Pamantului. Thoth spune ca acolo se afla un vortex sau o spirala, la ambele capete ale axei si daca s-ar proiecta o umbra a ei pe pamant ar arata ca o spirala logaritmica. Apoi ei au construit trei piramide pe acea spirala.
Scopul primar al piramidelor a fost de a muta constiinta noastra de la primul nivel, prin cel de mijloc (unde suntem noi acum) pana la cel de-al treilea nivel al constiintei Christice. Ele reprezentau un instrument pentru initiere planetara, construit in mod special pentru a ridica cei 44 + 2 cromozomi ai omului in constiinta Christica si a o stabiliza. Scrisul nu era necesar inainte de acest fapt deoarece amintirea era totala si instantanee. Cel de-al doilea nivel de constiinta, care reprezinta nivelul dizarmonios pe care ne situam noi acum, intervine datorita faptului ca existenta, viata nu a creat o alta modalitate prin care sa se treaca de la primul la cel de al treilea nivel. Nivelul doi reprezinta o ruptura prin care o fiinta doreste sa treaca foarte repede, cat mai rapid cu putinta, deoarece, daca o civilizatie ramane prea mult timp la acest nivel, planeta care o gazduieste trece printr-un mare risc de distrugere.

Potrivit lui Thoth, piramidele au fost construite cu mintea si cu inima, manifestate din memoria celui de al patrulea nivel dimensional. Ele au fost construite intr-o perioada de trei zile, de sus in jos; acestea sunt trei zile cvadridimensionale. Perioada de timp corespunzator in cea de-a treia dimensiune este mult mai mare, probabil de cativa ani. Ei au creat o legatura intre constiinta modelului nostru evolutionar si spirala logaritamica. In adanc, sub piramide ei au asezat un mic oras – templu in care se afla 10.000 de oameni si care se mai afla inca acolo.
Fiecare forma de viata de pe planeta are o matrice conectata la aceasta axa. Chiar daca sunt specii care exista doar intr-un loc de pe Pamant, matricea lor se extinde in jurul intregii planete.
Cea mai inteligenta, avansata si veche forma de viata de pe aceasta planeta o reprezinta balenele. Apoi sunt delfinii, apoi oamenii. Noi credem ca noi suntem cei mai avansati, dar balenele si delfini sunt cu mult inaintea noastra. Noi credem ca suntem cei mai avansati pentru ca putem creea lucruri exterioare. Acesta este un impact al rebeliunii luciferiene care a venit de pe Marte. Cele mai avansate forme de viata nu creeaza in exterior. Ei creeaza tot ce au nevoie in interior.

Balenele sunt pe aceasta planeta, vi si constiente, de 500 de milioane de ani. Ele pastreaza memoria planetei. Filmul Star Trek IV a vorbit depsre asta. Fara balene noi nu am mai avea memorie, am fi pierduti.
Delfinii sunt aici de cel putin 35 de milioane de ani. Ei chiar au iesit din apa si au pasit pe pamant pentru un timp, apoi au decis sa ramana in apa. Inotatoarele delfinilor au maini in interiorul lor, maini omenesti. Aceste creaturi se aseamana foarte mult oamenilor. Sunt mamifere, nu pesti, si ambele parti ale creierului lor functioneaza in proportie de 100%. Cand dorm, ei nu se mai folosesc de o jumatate din creierul lor. La noi doar jumatate din creierul nostru functioneaza in stare de veghe, cealalta jumatate ramane inchisa. Din aceasta jumatate doar 5-10% sunt folosite. Astfel ca din perspectiva delfinilor, noi nu suntem numai adormiti ci si inconstienti. Atunci cand noi masacram fara minte balenele sau delfinii pentru carnea lor, avem de pierdut. Ei se incarneaza automat in corpurile lor simultane de pe Sirius.

Ei sunt colegii nostrii si au o simpatie pentru conditia noastra. Sunt trei matrici pentru constiinta umana din jurul planetei. Prima este 42 + 2 (nr. de cromozomi); a doua care ne reprezinta pe noi este 44 + 2 si odata cu data de 4 februarie, 1989 s-a creat o noua matrice care este matricea constiintei Christice de 46+ 2. Fara aceasta matrice, nici o planeta nu poate intra in constiinta Christica. Pentru aceasta au facut pregatiri Thoth, Ra si Araagot. Ei s-au folosit de geomantie pentru a crea in mod sintetic matricea constiiintei Christice, care ne va furniza vehiculul necesar pentru a intra pe frecventa urmatorului nivel de constiinta mai inalt decat cel prezent.
Astfel acest trio a creat o gaura aliniata cu axul invizibil al oului constiintei. Apoi ei au creat cele trei piramide, ceea ce a constituit un proiect maret de geomantie. Ulterior au stabilit 83.000 de locuri sacre pe toata suprafata planetei. Acestea au fost create cu totul pe cel de-al patrulea nivel dimensional, asa ca nu va inscrieti la nici o agentie de turism care efectueaza excursii de tip New-Age in diferite locuri. Apoi, de-a lungul unei perioade de 13.000 ani au adunat oameni din fiecare rasa si orientare spirituala pentru a construi biserica(templul) care era necesara a se inalta aici precum si piramida, in scopul de a initia un model operational pentru fiecare din aceste locuri. Oamenii de stiinta ar putea sa descopere faptul ca toate locurile sacre de pe planeta sunt asezate in spirale logaritmice sau de tip Fibonacci, conectate matematic la locatia din Egipt. Aceasta zona din Egipt, care nu a fost descoperita decat recent, este acum denumita crucea solara. Asociatia pentru Cercetare si Iluminare din Virginia considera ca acesta este unul dintre cele mai importante locuri din Egipt.

In plus fata de ceea ce au realizat in Egipt, acesti maestri au lasat umanitatii un nivel secund de constiinta, cel pe care ne aflam noi acum, care reprezinta un pas secundar catre cel de-al treilea nivel al constiintei Christice. Ei au accelerat acest proces prin introducerea scrisului, care ne-a determinat sa iesim din sfera timpului visarii sau al unitatii memoriei. Complexul din Egipt pe care l-am descris a fost construit cu 200 de ani inainte de revarsaresi de schimbarea polilor. Acesta a fost POTOPUL, cel in care Noe a plecat cu arca si a supravietuit. Chiar inainte de schimbarea polilor si de potop, Thoth s-a indreptat catre Sfinx. Sfinxul marcheaza cel mai vechi obiect de pe planeta, care, actualmente, reprezinta o nava spatiala. Thoth prezinta aceste lucruri mult mai detaliat intr-un document antic numit Tablitele de Smarald.
Potrivit lui Thoth, acesta nava spatiala este menita sa ne protejeze. El spune ca de fiecare daca cand se apropie o schimbare de poli noi devenim extrem de vulnerabili datorita faptului ca trecem printr-o perioada de trei zile si jumatate in care campul magnetic al planetei se prabuseste. In acest timp apare mereu partea intunecata care incearca sa domine.

Aceast lucru s-a intamplat mereu pe parcursul istoriei noastre de 5 1/2 miliane de ani, dar de fiecare data o persoana foarte pura a gasit nava si a ridicat-o in aer si orice gandeste si simte aceasta persoana se intampla. Acesta actiune previne preluarea controlului de catre partea intunecata. Noi ne apropiem din nou de momentul unei schimbari de poli, iar nava spatiala a fost deja plasata la locul corespunzator. In 1989, o femeie din Peru a intrat in constiinta Christica si a sustinut urmatoarele:cenusiii sufera de o mladie fatala, care se gaseste doar pe Pamant. Si in mod remarcabil, lucrurile au urmat imediat un asemenea curs. Odata cu sfarsitul anului 1992, toti cenusiii au disparut. Singura lor scapare a fost de a fugi de aici; ei nu mai pot trai pe Pamant.

Si acum sa ne intoarcem la nava. Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Grosimea acestei nave este doar de 3-4 atomi si este plata deasupra si dedesupt. Are o lungime cam cat doua blocuri de locuinte si este rotunda. A fost realizata pentru a se atasa si pentru a reliza o digresiune in propia voastra merkaba. De obicei, se afla pe o frecventa superiaora Pamantului (cu o subunitate de frecventa dimensionala). Se afla in subsol, la o mila departare de suprafata planetei. Dupa ce martienii au esuat cu experimentul din Atlantida, au fost aproximativ 4.000 ani in care viata pe Pamant s-a apropiat din ce in ce mai mult de haos. Cu aproximativ in urma cu 12.500 de ani, Pamantul s-a plasat in timpul corespunzator procesiunii echinoctiilor, gata sa sufere o noua schimbare de poli. Thoth a ridicat nava, s-a intors in insula Undal din Atlantida si a luat cu el aproximativ 16.000 de maestrii inaltati. Undal a fost ultima parte din Atlantida care s-a scufundat. Thoth si mestrii inaltati au calatorit apoi inapoi la Marea Piramida, in timp ce campul magnetic al planetei se prabusea. Acest colaps al campului magnetic a durat 3 zile si jumatate. El a luat memoria planetei noastre cu el. Memoria noastra colectiva este dependenta in mod direct de campul magnetic al Pamantului, asa ca daca acesta se prabuseste, noi nu avem nici o idee despre locul in care ne aflam. Este ca o intoarcere in salbaticie. Dar daca stapanesti merkaba, poti creea propiul tau camp magnetic din campurile contra-rotative de lumina si poti sa-ti pastrezi memoria.

Maestrii au aterizat pe varful Marii Piramide, care a fost construita intr-un asemenea fel ca prezenta o platforma perfecta de aterizare pentru nave spatiale. Acolo ei au format un merkaba din care s-a extins un camp de energie contra-rotitor la o distanta de 1,6 mile in spatiu. Maestrii au controlat axa, clatinarea acesteia si orbita planetei pe parcursul celor trei zile si jumatate. De fapt, ei au schimbat orbita; aceasta avea o periodicitate de 360 de zile, iar acum are o peeeriodicitate de 365 1/4 zile. Maestrii au stat in aceasta nava in perioada cand campul magnetic s-a prabusit,iar la sfarsitul acestor zile au gasit o lume cu totul noua. Atlantida nu mai era. Portiuni din ceea ce reprezinta acum SUA s-au ridicat deasupra apei, iar planeta se situa pe un nivel dimensional diferit, cu mult mai jos. Din aceassta cauza arheologii nu pot gasi nici o dovada. Ei cauta pe o frecventa de vibratie gresita. Maestrii au intrat in Marea Piramida printr-un tunel circular care duce catre orasul subteran. Ra a luat cu el o treime din maestri; Tat, fiul lui Thoth se afla printre ei. Oamenii din acest oras subteran au format fratietatea Tat si acolo se afla o mare comunitate de fiinte nemuritoare care traiesc si in ziua de astazi.

Apoi nava a zburat catre lacul Titicaca si catre Insulele soarelui. Acolo Thoth a lasat o alta treime din maestrii care au infiintat imperul Inca. Apoi nava s-a indreptat catre Himalaya unde a debarcat Araagat. Restul maestrilor inaltati sa intors la Sfinx, au ridicat nava pe un nivel superior de vibratie, astfel incat aceasta sa poata trece prin Pamant si apoi s-au plasat in subteran, lao distanta de o mila de suprafata pamantului intr-o camera circulara, unde nava a ramas pana in anul 1989. Aceste trei locuri – orasul subteran, Insulele Soarelui ai Himalaya, au fost alese din motive specifice care aveau de a face cu stiinta geomantiei, asa cum a fost ea clarificata de catre maestrii pentru crearea unei matrice pentru o constiinta Christica sintetica; aspectul Mayas-Incas a devenit contrapartea feminina a matricei iar Aspectul himalayan a devenit punctul neutru al matricei (retelei). Egiptul a devenit a devenit o casa nu numai pentru fratietatea lui Tat, dar si pentru cei mai multi supravietuitori ai Atlantidei. Datorita faptului ca memorialor a fost stearsa de schimbarea polilor, atlantii au ajuns la barbarism si abilitatile lor au fost reduse la indeplinirea necesitatilor primare cum ar fi focul. De abia in anul 4.000 i.H., nefilimii au restabilit contactul cu locul in care si-au asezat prima oara baza lor din sudul Irakului. Nefilimii au furnizat din nou informatia care a fost pierduta. Exista o clara discrepanta intre ceea ce spune Thoth si scrierile lui Sitchin, legate de dezvoltarea civilizatiei egiptene. Sitchin crede ca sumerienii au adus cultura lor in Egipt, dar Thoth neaga acest lucru si spune ca maestrii inaltati din fratietatea lui Tat au stabilit civilizatia egipteana.

Exista similaritati uimitoare in ceea ce priveste dezvoltarea civilizatiei egiptene si a celei sumeriene. Amandoua culturile au ajuns in forma lor cea mai rafinata, peste noapte. Apoi ambele culturi au degenerat. Faptul de a atinge peste noapte apogeul dezvoltarii este echivalent cu aparitia brusca in 1903 a unui automobil fara dezvoltarea unui prototip. Arheologistii nu au nici o explicatie. Sitchin in “Cea de-a douasprezecea planeta”, face referire la Sumeria ca fiind “civilizatia brusca”. Fratietatea lui Tat i-a monitorizat indeaproape pe egipteni. Cand a sosit timpul, ei si-au trimis reprezentantii, imbracati exact ca egiptenii si au inceput sa resadeasca invatatura Atlantidei. Astfel egiptenii au ajuns sacunoasca intr-un timp foarte scurt o multime de informatii. Egiptenii au pierdut ideea unui Dumnezeu si Spirit unic care se afla in tot si au inceput sa se inchine mai multor zei. Maestrii inaltati au incercat sa remedieze aceasta situatie si au trimis pe Pamant o fiinta care avea constiinta Christica. Aceasta fiinta a fost Akhunaton, care nu avea origine pamanteasca. El venea de pe Sirius. El a dezvoltat o noua religie, religia soarelui. Soarele era venerat ca o imagine unitara. Akhunaton avea numai 17 ani si jumatate in anul 1355 i.H, atunci cand s-a hotarat sa incepa aceasta actiune. Toti l-au urat in perioada aceea. El a distrus toate religiile, spunandu-le oamenilor ca preotii nu sunt necesari, ca Dumnezeu este inauntrul lor, si ca ceea ce au ei nevoie sa stie este cum sa respire si totul va fi in regula.

Chiar daca Egiptul avea cea mai puternica armata din lume, Akhunaton, care era un pacifist, le-a spus sa ne se mai lupte deloc. El le-a ordonat supusilor sai sa stea in interiorul granitelor si sa raspunda numai daca sunt atacati. Oamenii l-au dispretuit pentru ca ei isi adorau religiile lor, chiar daca in acestea erau foarte multe contradictii. Akhunaton le-a spus ca de acum inainte in Egipt va fi o singura religie, dar nimeni nu vroia sa auda asta. Ahkunaton a acordat initieri in “cunoasterea pierduta” timp de 12 ani. Acest curs a produs aproape 300 de fiinte care aveau constiinta Christica. Aceste fiinte nemuritoare erau aproape in totalitate femei. Pana in jurul anului 500 i.H, aceste fiinte s-au alaturat fratietatii lui Tat si au ramas in orasul subteran de sub Marea Piramida. Mai apoi au iesit de acolo si au migrat catre Masada unde au devenit cunoscuti sub numele de fraternitatea eseniana. Maria, mama lui Isus, a fost una din aceste fiinte nemuritoare. Egiptenii l-au inlatura pe Akhunaton de la putere, dupa 17 ani si jumatate de domnie. Apoi au facut tot ce au putut pentru a sterge memoria lui. Totul s-a intors la vechea ordine. In ciuda acestui lucru, Actiunea lui Akhunaton a reprezentat in cele din urma, un succes. El a dorit sa lase exemplul sau in cronica akashica, in memoria vie a Pamantului. El a avut nevoie sa stabileasca fraternitatea eseniana, care ar fi fost suficienta pentru urmatorul stagiu in evolutia spiritual a a omenirii. El a reusit sa faca ceea ce si-a propus in timpul care i-a fost acordat.

Pentru a putea incepe aceasta istorisire trebuie sa ne plasam in timpul in care Thoth si alti maestri inaltati au creat in mod sintetic matricea constiintei Christice pe planeta noastra pentru a anihila urmarile a ceea ce s-a intamplat intre martieni si pamanteni in Atlantida. cant maestrii inaltati au inceput construirea matricei (retelei), ei au facut o gaura in Egipt care se conecta la flacara vietii din Salile lui Amenti si activa prin geomantie toate punctele sacre din intreaga lume. Maestrii inaltati au calculat ca noi ne vom incadra in cea de-a patra dimensiune in primavara lui 1998 si in acel timp doar cativa oameni vor reusi sa realizeze acest lucru. Nu era nimic neobisnuit in legatura cu acest experiment de creare a unei matrici sintetice de constiinta Christica. Aceasta se realizeaza pe baze riguroase si ajuta planeta sa se situeze pe un nivel dimensional aflat mai jos sau mai sus. Nimeni din univers nu acorda o atentie particula acestui experiment, nu este ceva deosebit.

In urma cu 200 de ani, siriusienii, care reprezinta aspectul nostru parental, au devenit constienti de o mare posibilitate pe care noi am putea sa o ratam. Ei au prevazut un eveniment care urma sa se intample in 1972 si au stiut ca noi trebuie sa fim pe cel de-al cincilea nivel de constiinta pentru a supravietui. Daca noi am fi fost la acel nivel in 1972 nu ar fi fost nici o problema dar, odata cu trecerea timpului s-a ajuns la concluzia ca nu vom putea ajunge la acel nivel. Siriusieni nu au dorit sa vada cum lumea noastra se naruie. Noi suntem, intr-un sens propiu, copiii lor si ei au o iubire parinteasca fata de noi. Ei au inceput sa caute o solutie pentru rezolvarea acestei probleme dar nu au avut succes. Nu se cunostea nici o cale prin care sa se aduca o planeta la nivelul respectiv de constiinta in urma schimbarilor care aveau sa se prefigureze. In trecut cand a existat posibilitatea sa se realizeze acest lucru, planeta a fost distrusa. Siriusieni nu s-au lasat si in cele din urma au descoperit ca cineva dintr-o galaxie indepartata a conceput o idee care ar putea sa mearga, dar care nu a fost niciodata pusa in aplicare. Nu exista siguranta totala ca noi vom reusi sa realizam saltul dimensional in mod constient si siriusienii au facut pregatiri pentru a putea preintampina cel mai rau lucru care ar putea sa se intample. Asa ca ei au inceput sa deruleze experimentul.

Au creat un vehicul viu de circa cinci mile lungime, in forma de tigareta, negru, dintr-o singura bucata care prezenta in cadrul lui forme de viata atat pe baza de carbon cat si de silicon care formeaza o unicitate. Tot acest lucru reprezenta o unitate vie auto-constienta. Avea o zona transparenta la un capat si era manevrata de 300-350 de barbati si femei de pe cea de a treia planeta a lui Sirius.Ei purtau uniforme albe si embleme galbene. Dedicand cat mai mult timp posibil acestui proiect, ei au mai creat opt vehicule sau nave mici in forma de farfurii zburatoare cu un diametru de 3,5 – 6 metri. Siriusieni au asamblat toate aceste nave la un loc si apoi au asteptat. Intre timp, in 1972, Drunvalo a fost directionat catre Canada. El a trebuit sa legatura in secret cu un om numit David Suzuki. Suzuki este o persoana foarte disciplinata care lucreaza pe mai multe nivele. El studiaza genetica nu numai prin intermediul microscopului ci si al telescopului. El crede in principiul “ce este jos este si sus”. El a privit la miscarile asteroizilor si a aplicat cunostintele care au fost obtinute in acest mod pentru a intelege genetica. Suzuki era foarte interesat si de activitatea soarelui nostru si avea o echipa de oameni care il supravegheau tot timpul. El stia ca intr-o anumita zi din 1950 cercetatorii au fost martorii unui fenomen care nu a avut precedent in experienta umana.

O lumina spiralata care venea din Soare cu viteza foarte mare a trecut chiar pe langa Pamant. Ei nu aveau nici o idee despre ceea ce se intampla; era ceva foarte neobisnuit. In cadrul rotatiei Pamantului axa se clatina, creand numeroase cercuri- apare astfel o procesiune de 25.920 de ani (cea mai mica) si o alta inclinare care oscileaza inainte si inapoi, cu un ciclu de 46.000 de ani. Mai sunt si alte procesiuni, una din ele dureaza de exemplu 40.000 de ani. Potivit lui Suzuki noi am fost in cel mai indepartat punct al acestei oscilatii in anul 1950. Cand spirala a trecut pe langa Pamant, zona care era in opozitie cu aceasta oscilatie a inceput sa se largeasca, ca si cum miscarea s-ar fi incetinit foarte mult. Cercetatorilor le-au luat 40 de ani sa ajunga la concluzia ca aceasta schimbare in oscilatie va duce la schimbarea polilor, dandu-i Pamantului un nou Pol Nord si un nou Pol Sud. In 1964 ei erau destul de siguri de acest lucru.

Echipa lui Suzuki a studiat aceste date pentru alti patru ani de zile inainte de a prezenta concluziile. In 1968 ei erau convinsi ca schimbarea polilor era iminenta. Suzuki a publicat un material care a fost distribuit pentru inceput numai guvernului canadian, apoi si Statelor Unite si altor guverne, spunand ca noi urmeaza sa avem un nou Pol Sud si un nou Pol Nord. El a spus ca spirala din soare apare cu precizia unui ceas, odata la trei ani si de fiecare data creste in intensitate. Din calcule au estimat ca prin luma august sau noiembrie a anului 1972,nivelul energetic va fi atat de ridicat ca va avea loc o explozie pe suprafata soarelui, care nu are precedent pentru cunoasterea noastra. Ei au prezis ca va mai fi o alta explozie in 1984 si foarte curnd dupa aceasta va inteveni schimbarea polilor. Evenimentul a avut loc la data de 7 august 1972. Din observatia noastra — si noi nu stim, bineinteles, daca siriusienii au intervenit — a fost cel mai mare lucru la care noi am fost martori. Anthony R. Curtis, in cartea sa Almanahul Spatial, a spus ca este “cea mai mare furtuna solara care s-a inregistrat vrodata”.

Potrivit Science News: “In primele zile ale lui august a avut loc o severa disturbatie pe soare care a produs patru mari flacari de pe 2 pana pe 7… Una inregistrata la inceputul lui august este una dintre cele mai mari care s-au inregistrat vreodata… Cea de-a saptea flacara a ajuns in gama razelor X…” Vantul solar care are o viteza de 500Km/sec., sau un milion de mile pe ora, a ajuns la o viteza de 2,5 milioane de mile pe ora in numai trei zile, apoi a coborat la 0,5 milioane de mile pe ora in alte 30 de zile. Acest lucru se considera a fi imposibil, totusi s-a intamplat. Relatari despre acest eveniment au fost publicate in toata literatura stiintifica de specialitate a lumii si in ziarele importante, dar oamenii de stiinta nu au stiut ce inseamna aceasta; tot ceea ce au facut ei a fost sa publice aceasta informatie. Dupa sase luni, David Suzuki, a organizat o intrunire stiintifica mondiala pentru a discuta implicatiile acestei explozii. Drunvalo s-a intalnit ultima oara cu Suzuki cu trei luni inainte de intrunire, astfel ca el nu stie ce s-a intamplat acolo. Ceea ce stie el este ca inainte de intalnire — din august pana in noiembrie 1972 — au aparut foarte multe informatii publicate si scrise despre acest subiect. Dupa intalnirea din iunie sau iulie 1973, s-a asternut o mare tacere, ca si cum marele eveniment nu ar fi avut loc niciodata.

Daca siriusienii nu ar fi intervenit, explozia ne-ar fi ucis pe toti. Ar fi distrus orice forma de viata incepand cu cele de la nivelul microscopic. Ceea ce s-a intamplat a fost ca soarele nostru a fost pe cale de a expanda si a se transforma intr-o gigantica stea rosie pulsatila ale carei margini s-ar fi intins dincolo de orbita lui Jupiter sau ceva in genul asta. Acest puls ar fi durat 1000 de ani si apoi soarele s-ar fi intors la marimea sa normala. Daca noi am fi fost pregatiti pentru acest eveniment, adica daca am fi avut nivelul de constiinta Christica, ar fi fost o minunata calatorie pentru noi. Dar avand in vedere faptul ca noi am decazut in urma evenimentelor din Atlantida, in urma cu 16.000 ani, noi nu am fost pregatiti pentru acest lucru.
In acest timp 144.000 de rase diferite din alte nivele dimensionale au venit sa asiste. Pe la mijlocul lui ianuarie 1972, aproximativ 80.000 dintre ele sosisera deja. Ele au avut discutii intense asupra problematicii acestei stele rosii, iar 19.900 dintre aceste culturi au spus: “Nu exista nici o speranta, nici o cale, nici o rugaciune care sa-i poata salva pe oameni. Sa plecam de aici.” Ei s-au indreptat catre casa pentru ca aveau o politica de noninterferenta. Alte cateva sute de culturi — pleiadienii, aldebaranii, arcturienii ai altii condusi de siriusieni — s-au decis sa ramana si sa ne ajute.

Siriusienii nu au avut toate lucrurile necesare pentru acest ajutor dar au avut ambasadorii lor. In momentul in care situatia a fost declarata fara speranta, ei au trimis ambasadori catre Comandamentul Galactic pentru a cere permisiunea de a efectua experimentul lor. Daca doar o singura persoana ar fi rezistat acestei explozii de pe Pamant, siriusienii ar fi fost refuzati. Avand in vedere ca nu se prefigura nici un supravietuitor, ei au primit permisiunea. Comandamentul i-a intrebat cati supravietuitori vor fi ca rezultat al acestui experiment. Ei nu au stiut cu precizie, dar au raspuns: “Probabil cel putin doi, dar nu mai mult de zece”. O conditie cheie pentru a primi permisiunea era credinta ca va exista cel putin o persoana care va supravietui. Avandu-se in vedere ca niciodata nu s-a mai incercat un asemenea experiment radical, ei nu au stiut cati supravietuitori vor fi. Dupa ce au primit permisiunea, siriusienii s-au apucat imediat de lucru si in mai putin de 30 de zile aveau totul pregatit. Ei au lansat un obiect mare in forma de tigareta, la 44.000 de mile de Pamant si l-au plasat pe o frecventa superioara Pamantului astfel ca acesta sa apara invizibil pentru noi Pamantenii. Ei au plasat cele 8 mici farfurii zburatoare pe cele opt varfuri ale stelei tetraedrale care se afla in jurul Pamantului. Exista o stea tetraedrala inscrisa in Pamant si exista si una mai mare, la suprafata Pamantului. Varfurile ei constituie sistemul de chakre al Pamantului.

Apoi, din nava in forma de tigareta ei au lansat o raza de lumina LASER, care tine de o tehnologie pe care noi pamantenii nu o avem. Raza avea 20 cm in diametru si era facuta din segmente diferite de lumina digitala colorata care se miscau cu viteza luminii. Aceasta lumina venea dintr-o lume dimensionala catre alta lume. Raza a intrat prin Polul Nord si a lovit micuta nava de tip farfurie zburatoare care se afla in punctul tetraedral. De acolo, cantitatea imensa de informatie inclusa in raza laser a fost translatata in trei raze primare – rosie, albastra si verde – care au fost indreptate catre urmatoarele trei nave. Aceste trei nave au repetat aceasta operatiune si au trimis raze catre urmatoarele trei nave, s.a.m.d pana cand razele s-au unit din nou la Polul Sud. La Polul Sud ele au fost din nou translatate in informatie si au fost directionate in centrul Pamantului. Din centrul Pamantului, prin refractie, informatia a fost transformata in miliar de de micute raze de lumina si toate s-au raspandit pe intreaga planeta. Ele au realizat o conexiune cu toti oamenii si animalele de pe planeta.

Tine-ti minte, siriusienii trebuiau sa ne protejeze de un zid de flacari si in acest mod au realizat ei acest lucru. Si nu numai ca ei trebuiau sa ne protejeze, dar ei trebuiau sa realizeze acest lucru intr-un asemenea mod ca noi nu trebuia sa stim ca suntem protejati. Daca stiam, s-ar fi schimbat complet ecuatia umana. Deasemenea, ei trebuiau sa grabeasca evolutia noastra astfel incat noi sa ajungem in punctul in care puteam sa ne descurcam in fata unui zid de flacari. Ei au stabilit un camp holografic in jurul Pamantului; apoi au stabilit un camp holografic in jurul fiecarui om si a fiecarui animal. Apoi au inceput sa programeze evenimentele in aceste campuri holografice. In primele luni nu au schimbat nimic,doar au preluat controlul. Apoi au programat cerul nostru ca o holograma in asa fel incat noi sa nu percepem nimic din ceea ce se intampla. Apoi au inceput sa programeze evenimentele din vietile noastre astfel incat noi sa evoluam cat mai rapid cu putinta. In acelasi timp, ei ne-au protejat de zidul de flacari.

Din vara lui 1972 pana in vara lui 1974 noi ne-am miscat cu totul intr-o noua directie. Evolutia noastra a inceput sa se accelereze. Apoi a inceput sa capete o turnura neobisnuita; evolutia s-a accelerat de-a binelea. Acest experiment a fost mai mult decat un succes, mai mult decat ar fi putut sa-si imagineze cineva. In loc de aproximativ 10 persoane care ar fi putut sa supravietuiasca, numarul sa ridicat la 1,5 miliarde care erau capabili sa treaca la urmatorul nivel. In mod evident noi am fost protejati de zidul de flacari; noi suntem inca aici. Interventia siriusiana a furnizat timpul necesar ca matricea (reteaua) de constiinta Christica sa fie completa. Aceasta matrice a fost terminata la data de 4 februarie 1989. In mod normal, cand o planeta trece prin constiinta Christica, numai cativa oameni reusesc initial sa traiasca si sa inteleaga noua realitate. Restul vor cadea pe un nivel mai jos de constiinta si numai dupa o perioada lunga de timp cei cativa vor reusi sa traga dupa ei intrega planeta.

Exista diferite nivele ale constiintei Christice. Nivelele constiintei Christice in cea de a patra dimensiune sunt subdimensiunile 10, 11 si 12. Planeta are nevoie de o lunga perioada de timp pentru a evolua prin aceste stagii. Cele mai joase subdimensiuni ale dimensiunii a patra contin planul astral, acolo unde mergem in timpul somnului, nivelul unde foarte multi oameni ajung dupa ce mor, locul unde vei gasi fiinte precum zanele si spiritele copacilor. Noi suntem condusi catre subnivelul 10 al celei de a patra dimensiuni in scopul de a capata constiinta Christica. Cenusiii nu pot ajunge acolo. Ei au acces numai la nivelele joase ale celei de a patra dimensiuni si de multe ori ajung in planul nostru astral. La inceput ei au luat legatura cu noi in planul astral.
Geometria retelei de constiinta din jurul oricarei planete se schimba odata cu schimbarea planetei. Aceste schimbari sunt foarte rare. In mod normal, mici schimbari au loc odata la mii de ani. Schimbarile din reteaua de constiinta a Pamantului au loc foarte rapid in zilele noastre. Acest fapt a atras atentia fiintelor din toate partile galaxie. Este dificil pentru noi sa ne dam seama cu ce viteza ne miscam pentru ca ne aflam in interiorul sistemului. Schimbarile apar evindente pentru oricine care se afla in afara.

Nu s-a mai auzit de ceva asemanator cu ceea ce se intampla aici; s-a ajuns la punctul in care ne-am transformat intr-o televiziune inrterdimensionala galactica. Din aceasta cauza cele doua subniveluri subdimensionale de deasupra noastra s-au transformat intr-un imens loc de parcare. Toti monitorizeaza evenimentele pentru ca ei stiu ca tot ceea ce ni se intampla noua ii afecteaza si pe ei. Viata de pretutindeni este afectata de aceste schimbari. Potivit lui Thoth, evolutia noastra se aseamana cu cea a unui bebelus care care devine un adult in 15 minute. Este un eveniment unic; nu exista exemple ale unor astfel de modele evolutionare nicaieri.
Pare a fi experimentul care a inregistrat cel mai mare succes. Maestrii inaltati nu stiu ce va urma. Thoth a vrut ca Drunvalo sa fie foarte clar in legatura cu acest subiect. La inceput, Thoth si alti maestri inaltati au crezut ca planeta va atinge un punct critic in ultima saptamana a lui august 1990 si in primavara anului 1990 noi ne vom fi situat pe alt nivel dimensional. Maestrii inaltati au spus ca atunci ei se vor unii cu totii, vor parasi Pamantul in forma unei sfere de lumina si vor trece pe un alt nivel de constiinta. Acest lucru va ajuta in inaltarea fiecarei persoane.

Asteptarile nu au fost rasplatite si in loc de ceea ce se prefigura sa aiba loc, in august 1990 Irakul a invadat Kuwaitul. Toate marile natiuni ale Pamantului au facut front comun… in pregatirile de razboi impotriva Irakului. Din aceassta cauza a intervenit o schimbare de plan pentru maestrii inaltati. Noi am creat o uniune planetara prin care toti ne-am alaturat pentru a ne impotrivi unuia singur. A fost un lucru unic in istoria Pamantului. Niciodata, in trecut, nu s-a intamplat ca intreaga planeta sa se alieze impotriva unei singure persoane. Chiar si razboaiele mondiale au fost diferite de acesta. Din cauza razboiului din Irak,maestrii inaltati au pus la punct un nou plan prin care numai 22 din ei s-au pentru a realiza un grup merkaba si a parasi Pamantul. Astfel a parasit Thoth Pamantul la data de 4 mai 1991. Acest lucru ne va mai furniza putin timp care va compensa evolutia brusca ce se prefigura a avea loc. De fiecare data cand ei au realizat acest lucru a avut loc o expansiune rapida in constiinta noastra. Inainte ca Thoth sa paraseasca Pamantul, i-a spus lui Drunvalo ca el crede ca noi nu vom mai trece prin schimbarea brusca de poli care insoteste de obicei schimbarile in constiinta planetara. Noi vom trece mai degraba cu ochii deschisi printr-o serie de etape si o vom face intr-un mod armonios. Maestrii inaltati sunt pe cale sa faca din aceasta evolutie a evenimentelor o schimbare controlata in nivelul constiintei.

Druvalo crede ca toate previziunile anterioare care privesc Pamantul nu mai sunt valabile. Experimentul siriusian din 1972 a schimbat totul. Nostradamus a fost foarte precis in predictiile sale pana in anul 1972 si de atunci predictiile sale au dat gres. Suzuki a prezis o schimbare de poli in 1984; era sigur ca aceasta va avea loc. Cand a sosit 1984, noi ne aflam cu totul in alt loc. Thoth crede ca noi urmam sa trecem printr-un experiment unic. Inainte de sfarsitul secolului fiecare persoana ramasa pe planeta se va inalta catre urmatorul nivel dimensional.
Vor fi oameni care vor muri pe tot Pamantul si toti cei care vor muri vor trece in constiinta Christica prin renastere. Aceasta schimbare in evolutia constiintei va avea loc ca si cum am fi mai evoluati cu un milion de ani. Multe aspecte mai inalte ale vietii vin pe Pamant, prin nastere sau ca walk-ins pentru a experimenta aceasta transformare neobisnuita. Se pare ca noi ne-am descurcat foarte bine si in curand noi ne vom regasi mai chiar mai departe de cea mai inalta subdimensiune a dimensiunii a patra. La un anumit moment, cel mai precis in anul 2012,noi vom trece de octavele universale, ceea ce reprezinta un eveniment maret in istoria universului. Unde vom ajunge, nimeni nu stie.

ŞTIAŢI CĂ?

7 comentarii

  1. Zalmos Salman

    știu eu EXACT unde veţi ajunge cu acest “raţionament”, dacă-mi daţi voie:

    ~ LA MĂMICA DRACULUI DIN SFÂNTUL PRAZNIC ~

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.