Modalitate funcțională de salvare – accident vascular cerebral

Modalitate funcțională de salvare în timpul unui accident vascular cerebral!

Modalitate funcțională de salvare în timpul unui accident vascular cerebral!

Sfatul unui profesor chinez.

      Acesta este sfatul uni profesor chinez: țineți întotdeauna acasă un ac de seringă sau un ac simplu! Acesta este o soluție uimitoare netradițională de salvare în timpul unui accident vascular. Citiți articolul până la sfârșit și apoi dați mai departe, deoarece poate salva multe vieți, nu știm niciodată ce se poate întâmpla în viitor…

Este pur și simplu uimitor. Vă rugăm să aveți în vedere și să însușiți aceste sfaturi minunate. Găsiți puțin timp liber ca să citiți acest articol. Nu știți niciodată cum viața unui om poate depinde de dvs.
“Tatăl meu a fost paralizat și după aceea s-a stins din viață în urma unui atac vascular cerebral. Păcat că nu am știut mai înainte de această modalitate de acordare a primului ajutor.

În timpul accidentului vascular cerebral capilarele din creier se sparg treptat. Păstrați-vă calmul. Indiferent de locul unde se află victima, străduiți-vă să nu-i mutați locul. Dacă o să-i mutați locul, capilarele se vor sparge cu mult mai repede! Așezați victima într-un loc comod, de unde să nu poată să cadă și scurgerea de sânge poate începe. De preferat sunt acele de seringă, dar dacă nu aveți în casă unul, atunci poate fi utilizat și un ac de cusut.

1. Țineți acul deasupra unei flăcări pentru sterilizare și apoi înțepați fiecare deget de la mâini.
2. Nu există niște puncte anumite de înțepare, doar la câțiva milimetri distanță de unghii.
3. Înțepați astfel încât sângele să înceapă să curgă.
4. Dacă sângele nu începe să curgă/picure atunci strângeți degetele victimei cu degetele voastre.
5. Când din cele 10 degete va picura sângele, în câteva minute victima își va reveni.
6. Dacă gura victimei și-a schimbat forma atunci, masați-i bine urechile până se înroșesc (semn că sângele circulă bine).
7. Înțepați lobul fiecărei urechi de 2 ori, astfel încât câte 2 picături de sânge să picure din fiecare lob. Peste câteva minute victima trebuie să-și revină.

Așteptați până când victima revine la starea sa normală…

Așteptați până când victima revine la starea sa normală și toate simptomele atacului cerebral dispar și apoi transportați-o la spital. În caz contrar, dacă victima ar fi fost dusă la spital în grabă cu mașina ambulanței, atunci vibrațiile ar fi favorizat fisurarea capilarelor din creier.

Eu am aflat despre această metodă de scurgere a sângelui de la specialistul în medicina netradițională, doctorul Ha Bu-Ting, care trăiește în Sun-Juke. În afară de aceasta eu am avut propria experiență de aplicare a acestei metode și de aceea pot afirma că este 100% funcțională.

În anul 1979 eu predam în Fung-Gaap College din orașul Tai-Chung. Odată, în timpul orelor un alt profesor a venit la mine și cuprins de emoții mi-a zis: “Domnule Liu, conducătorul nostru suferă un accident vascular cerebral!” Am urcat de îndată la etajul 3. L-am văzut pe profesorul Chen Fu-Tien: fața îi era palidă, vorbirea neclară, gura își schimbase forma – toate simptomele unui atac vascular cerebral. De îndată am rugat unul din studenți să meargă de urgență până la farmacie și să cumpere un ac de seringă, pe care l-am și folosit pentru a înțepa toate cele 10 degete de la mâinile d-lui Chen.

Peste câteva minute, după înțeparea degetelor, fața d-lui Chen și-a recăpătat culoarea, iar ochii i s-au limpezit. Dar gura lui în continuare nu-și revenea. Așa că i-am frecat bine urechile până i s-au înroșit. Am făcut câte 2 înțepături în lobii ambelor urechi, din care a și început să picure sângele. Atunci s-a petrecut minunea: peste 3-5 minute gura și-a recăpătat forma și vorba sa a devenit clară. L-am lăsat să se odihnească puțin, să bea o ceașcă de ceai cald și apoi l-am condus la spitalul Wei-Wah. A stat în spital o noapte, iar a doua zi a fost externat și a mers din nou să predea.

Totul a funcționat foarte bine. Nu a fost nici o urmare, deși rare sunt cazurile în care victimele unui accident vascular să rămână fără sechele, din cauza capilarelor care se sparg în drum spre spital.”

Atacul cerebral vascular este a 2-a cauză a mortalității din lume. Iar cei rămași în viață pot fi paralizați pentru tot restul vieții. Un astfel de lucru teribil, nu trebuie să se întâmple în viața nimănui. Dacă vom ține minte această metodă a scurgerii de sânge și vom aplica primul ajutor cât de repede posibil, atunci într-un timp foarte scurt victima își va reveni 100%.

Transmiteți această informație tuturor din lista dvs. Toți trebuie să citească și să afle cum pot salva viața unui om în viitor.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa 

Cum să-ti realizezi Potenţialul Mental

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.