Partea pozitivă ascunsă a profeţiei mayaşe

Partea pozitivă -ascunsă- a profeţiei mayaşe

Partea pozitivă -ascunsă- a profeţiei mayaşe

Mayasii au numaratoarea lunga de 52000 de ani, Ordinea Echinoctiilor, 26000 de ani si prezic ca lumea in care traim acum, este pe cale sa se dezintegreze din cauze naturale. Asta inseamna ca tot ceea ce este normal acum se va schimba dramatic. Lumea s-a axat pe aceasta parte a profetiei mayase – pe inversarea polilor, pe distrugerea aproape totala a lumii, „Ziua Blestemata” din 21 decembrie 2012. Dar in acelasi timp, exact in acelasi moment, un nou ciclu incepe iar acest ciclu este unul extraordinar. Recent am fost in Columbia, in Muntii Sierra Nevada, si am trait cu triburile Kogi, Arwako, Weewa si Conquamos.

Ei cred ca exista 9 lumi, ca noi traim in lumea a patra si ca vom intra in cea de a cincea, la fel ca si mayasii. Eu le-am spus: -deci mai avem inca 5 lumi de parcurs pentru a ajunge la nivelul cel mai inalt al constiintei… Nu voi uita niciodata – s-au intors catre mine si au spus: -nu, tu nu intelegi, Drunvalo. Totul in viata este sa atingi echilibrul. Lumea a cincea se afla la mijlocul celor 4 lumi de deasupra si a celor 4 de dedesubt; este echilibrul perfect al Universului, nu exista o lume mai sus de aceasta.

Mayasii spun ceva asemanator; ei spun ca lumea urmatoare, pe care ei o numesc lumea celui de-al saselea Soare, este un nou nivel al constiintei si ca vom ajunge la acest nivel foarte foarte repede. Pe masura ce noul ciclu incepe, cu Sfarsitul Timpului, constiinta dualitatii, a binelui si a raului, dispare iar constiinta unitatii devine din ce mai normala/familiara umanitatii. Dualitatea nu va mai exista si vom incepe sa ne vedem ca parti ale unuia. Mayasii cand se intalnesc isi spun -In lakesh- care, add litteram, inseamna: Esti un alt mine si eu sunt un alt tu. Acesta este un indiciu despre lumea in care suntem pe cale sa intram. Mai mult, mayasii sustin ca sechestrarea/carantina solara la care oamenii au fost supusi de foarte mult timp, va disparea.

Astfel oamenii isi vor da seama ca stelele si tot ceea ce exista sunt conectate in constiinta pura. Constiinta umana va atinge nivele care, in acest moment par imposibile. Dar aceasta constiinta va deveni normala, dupa cum spun mayasii si nu va mai fi implicata in finante, razboi, mancare, afaceri cu petrol, etc… Vom deveni Una cu Creatorul si vom fi capabili sa materializam lucruri, vom deveni Cocreatori, alaturi de Creator. Daca aceste lucruri sunt adevarate, atunci cum vezi evenimentele din 2012, la care parte din profetia mayasa vei privi? Amintiti-va de data asta, mayasii spun ca ceea ce urmeaza este sacru si frumos: o sarbatoare, un lucru pentru care sa fii recunoscator…

Nu-ti face griji! Fii fericit!

Asa cum Merry Baba a spus: -Nu-ti face griji! Fii fericit! Aceasta este cea mai buna abordare a vietii in acest moment: respira din inima. Viata nu este ceea ce pare; nu are nici o legatura cu ceea ce parintii nostri stiau ca este adevarat. Traim intr-un vis cristalizat de mintea noastra si il numim realitate; credem ca este fix/stabil si poate fi schimbat doar conform legilor fizicii. Mayasii spun ca in curand vom cunoaste o parte din noi mult mai veche decat stelele, planetele si lumile fixe. Suntem intr-un vis si ca in orice vis, la trezire iti dai seama ca nu exista decat lumina sau si mai frumos, decat constiinta pura… Este timpul sa iti amintesti cine esti cu adevarat, mult mai mult decat o fiinta umana normala. In lakesh!…
Drunvalo – 29 iulie 2009
In lakesh – care, add litteram, inseamna: esti un alt mine si eu sunt un alt tu…

Frecvențe-Alfa-Beta-Theta…

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.