Site icon detoatepentrutotisimaimult.blog

Mod miraculos de reprogramare a mintii-Scutul parapsihologic

Advertisements

Mod miraculos de reprogramare a mintii-Scutul parapsihologic

Scutul parapsihologic, modul de reprogramare a mintii

Cu toţii ne supunem Legilor Universale. Una dintre aceste legi poartă numele de „Legea existenţei”. Conform cu Legea existentei, orice vi se întâmplă şi orice vă înconjoară va fi în armonie cu conştiinţa dvs. şi cu nimic altceva. Orice există în conştiinţa dvs. trebuie să aibă loc, oricât ar încerca cineva să împiedice acest fapt. Orice lucru care nu există în conştiinţa dumneavoastră este imposibil să se întâmple.

Acest lucru înseamnă pur şi simplu că ceea ce este programat în mintea dvs. va crea o realitate proprie dvs. şi că nimic nu vi se poate întâmpla dacă nu este programat în minte. Aşadar este evidentă utilitatea programării dvs. prin obiective şi gânduri bune şi folositoare. Având în vedere că minţile noastre mai pot fi programate şi de către surse externe, iar noi nu putem împiedica derularea programului, este evident că trebuie să luăm măsuri pentru a ne apăra pe cât posibil de a fi programaţi din exterior.

Uneori programarea minţilor noastre de către surse externe poate fi folositoare pentru noi şi nu am vrea să eliminăm ceea ce este bun. De exemplu, un înger păzitor care încearcă să vă atragă atenţia asupra unui pericol este o sursă externă pozitivă. Ţinând cont de afirmaţiile de mai sus, de acum înainte vă veţi proteja mintea cu ajutorul unui fel de scut parapsihologic cu rolul de a exclude toate programările negative provenind din surse externe.

În lumea non-fîzică (lumea paranormală) ceea ce se aseamănă se atrage. Cu alte cuvinte, energiile pozitive atrag alte energii pozitive, iar energiile negative atrag alte energii negative. Dacă în interiorul dvs. aţi creat energii negative, atunci veţi capta alte energii negative din exterior, deoarece aţi permis acestor energii să fie atrase de dvs. Soluţia este aceea de a crea un puternic scut de lumină pozitivă care va atrage numai energii pozitive şi le va respinge pe toate cele negative.

De asemenea, va fi programat în mintea dvs. un factor conştient, astfel încât atunci când veţi crea energie negativă, să o puteţi anihila, evitând ca ea să fie eliberată în univers, unde ar putea face rău. Fiind tot timpul conştienţi de energiile negative pe care le creaţi şi anihilându-le, acestea nu vor mai produce o karma negativă cu care să aveţi de-a face fie în viata aceasta, fie într-una viitoare. Scutul dvs. parapsihologic vă va ajuta în toate situaţiile, întrucât un scut parapsihologic este atât de important, aş vrea să-l creaţi pe al dumneavoastră chiar acum, deşi nu cunoaşteţi încă toate motivele pentru care faceţi aceasta. Fiind capabil acum să atingeţi nivelul parapsihologic de bază, aveţi nevoie de protecţie.

Crearea propriului scut parapsihologic

•Aşezaţi-vă într-un loc confortabil şi liniştit. Deconectaţi telefonul.

•Stând cu ochii închişi, induceţi-vă nivelul parapsihologic de bază.

•Faceţi astfel ca în minte să vă apară imaginea corpului dvs.

•Creaţi o lumină benefică, strălucitoare şi puternică şi lăsaţi-o să vă înconjoare corpul în întregime.

•Spuneţi-vă: „Această puternică lumină pozitivă este scutul parapsihologic care mă protejează.”

•„Această lumină va respinge toate energiile negative care m-ar putea influenţa.”

•„Această lumină va permite numai energiilor pozitive să mă influenţeze.”

•„Acest scut parapsihologic va fi întotdeauna cu mine de acum înainte.”

•„De acum înainte voi fi foarte atent la toate gândurile negative pe care le-aş putea avea.”

•„Îmi voi anihila gândurile negative spunând mental sau verbal «NU! Nu îmi doresc acest gând». Energia gândului negativ va fi anihilată de o energie pozitivă menită să contrabalanseze.”

•Deschideţi ochii.

Vă recomand ca a doua zi după această programare să vă întoarceţi la nivelul parapsihologic de bază şi să vă chemaţi mental corpul împreună cu scutul său parapsihologic, în cazul în care corpul dvs. va apărea împreună cu un scut de lumină, spuneţi: „Acesta este ceea ce am dorit. Mulţumesc.” Deschideţi ochii. Nu va mai trebui să reprogramaţi scutul energetic, cu excepţia situaţiei în care acesta este distrus de un exemplu tipic de gândire negativă.

Oricum, dacă scutul nu apare atunci când vizualizaţi corpul, repetaţi exerciţiul  pentru a-l reface. Din momentul în care corpul şi scutul vă apar în vizualizarea mentală nu va mai fi nevoie să faceţi o nouă programare. Va trebui reprogramat doar în cazul în care scutul nu mai însoţeşte corpul în timpul vizualizării. Obişnuiţi-vă să spuneţi „Nu” de fiecare dată când creaţi un gând negativ şi să faceţi imediat un efort pentru a gândi ceva pozitiv.

O cale bună de a vă induce un gând pozitiv este memorarea unui citat pozitiv pe care să-l folosiţi în astfel de ocazii. Alegeţi citatul care vă place cel mai mult şi pe care să-l aveţi la îndemână pentru a vă anihila gândirea negativă. Eu personal am câteva citate preferate pe care mi le repet în fiecare zi pentru a-mi păstra armonia şi un cadru mental pozitiv. Aţi putea şi dumneavoastră să faceţi la fel.

Obţinerea nivelului parapsihologic de bază

•Relaxaţi-vă într-un loc liniştit.

•Închideţi ochii.

•Vizualizaţi o scară în spirală, cu zece trepte, ce coboară la parter.

•Vizualizaţi-vă în picioare, în capul scărilor.

•Coborâţi până la a noua treaptă şi spuneţi în minte: „o treaptă spre un nivel parapsihologic profund”.

•Coborâţi până la a opta treaptă şi spuneţi-vă: „o treaptă spre un nivel parapsihologic mai profund”.

•Coborâţi în continuare rostind aceeaşi frază.

•Când ajungeţi la treapta cea mai de jos, spuneţi-vă: „Acum mă aflu la un nivel în care puterile parapsihologice sunt foarte mari şi pe care-l pot folosi pentru performanţe deosebite în domeniul paranormalului. Pot ajunge la acest nivel oricând doresc, fie că am ochii închişi sau deschişi, dorindu-mi pur şi simplu să fiu aici şi numărând de la trei la unu.”

•Deschideţi ochii.

William W. Hewitt

Exit mobile version