PRIVEŞTE CUM VIAŢA TA INTRĂ ÎNTR-O SPIRALĂ ASCENDENTĂ

3 minutes

read

PRIVEŞTE CUM VIAŢA TA INTRĂ ÎNTR-O SPIRALĂ ASCENDENTĂ

PRIVEŞTE CUM VIAŢA TA INTRĂ ÎNTR-O SPIRALĂ ASCENDENTĂ

Iubirea este cea mai puternică forţă din Univers.

Adevărata iubire este mai puternică decât o bombă cu hidrogen. Ea trebuie insă înţeleasă şi aplicată. Iubeşte în fiecare zi mai mult decât în ziua precedentă. Dacă nu îţi place o situaţie cu care te confrunţi, aceasta se va transforma de la sine dacă vei iubi mai mult. De fapt, iubirea are capacitatea de a transforma orice situaţie într-una perfectă.

Ce înseamnă afirmaţia că „iubirea trebuie aplicata”?

Mai întâi de toate, înseamnă să nu mai urăşti pe nimeni şi nimic. Acest lucru sună mai uşor decât este. Câţi oameni ar ridica mâna dacă i-aş întreba dacă urăsc ceva sau pe cineva? Probabil, nu prea mulţi. în realitate, cine nu se află în starea de iubire se află automat în cea opusă, de ură sau de respingere, într-o măsură mai mare sau mai mică. Opusul iubirii poate lua multe forme. Una dintre acestea este dezaprobarea. Atunci când dezaprobi o situaţie sau pe cineva, energia negativă a dezaprobării se află în tine.

Datorită unei obişnuinţe de lungă durată, tu ai ajuns să crezi că este normal să te dezaprobi singur sau să îi dezaprobi pe ceilalţi… te-ai autoconvins, chiar că această stare este sinonimă cu luciditatea şi că îţi este benefică ferindu-te de multe lucruri rele. Dacă vei examina însă lucrurile din perspectiva adevărului, vei constata că ea nu face decât să te submineze.

Cel mai bun punct de plecare pe calea iubirii este iubirea de sine. în acest scop, aprobă-te în permanenţă, orice ai face. înainte de a te culca, gândeşte-te că te aprobi pe tine însuţi; imediat după ce te trezeşti, fă acelaşi lucru.

Desigur, egoul tâu se va opune, încercând să te facă să uiţi de această decizie. Opune-i-te la rândul tău. Propune-ţi să îţi aduci în permanenţă aminte de decizia ta de a te aproba singur. În acest fel, în scurt timp vei constata că direcţia ta în viaţă se va schimba, devenind mai pozitivă. Aşa cum spuneam, aplică iubirea. Iubeşte din ce în ce mai mult. în acest scop, începe prin a te elibera de ne-iubire. Aceasta poate lua multe forme.

Una dintre ele este dezaprobarea. De aceea, începe prin a elimina dezaprobarea din viaţa ta (în primul rând, cea faţă de tine; apoi şi faţă de ceilalţi). Dacă nu vei mai cultiva neiubirea, iubirea va înflori singură în viaţa ta, căci ea reprezintă
esenţa fiinţei tale.

Tu ai uitat acest lucru. Sentimentele de ne-iubire te-au făcut să uiţi că starea ta naturală de spirit este iubirea cea mai pură. Dacă le vei elimina din mintea ta, ceea ce va rămâne va fi starea ta naturala, de iubire pură. Cum poţi face acest lucru? Uşor: este o simplă decizie. Poţi renunţa la sentimentele de ne-iubire? Da, poţi. Elimină-le din viaţa ta şi descoperă-ţi esenţa plină de iubire, care nu a dispărut niciodată. De îndată ce o vei descoperi, viaţa ta se va transforma radical în bine. Altfel spus, vei intra într-o spirală ascendentă care nu se va mai încheia niciodată.

Lawrence Crane

Legea şi operarea ei

3 responses to “PRIVEŞTE CUM VIAŢA TA INTRĂ ÎNTR-O SPIRALĂ ASCENDENTĂ”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.