A 5-a dimensiune este o Creaţie-noi creăm propria realitate

A 5-a dimensiune este o Creaţie-noi creăm propria realitate

A 5-a dimensiune este o Creaţie-noi creăm propria realitate

    Noi ne creăm propria realitate. Această informaţie s-a transmis de mii de ani şi a fost păstrată ca secret în societatea vestică de tot atâţia ani . Este totodată cea mai importantă informaţie pe care „puterile care au fost” încearcă să o oprească să ajungă la masele adormite. Motivul pentru care această cunoaştere este ţinută secretă este pentru că atunci când o persoană este adormită (netrezită din punct de vedere spiritual), poate fi condusă să creeze realitatea altcuiva folosind frica, persuasiunea şi iluzii create ale unei realităţi care este vândută atât de insistent încât este greu de crezut că nu este reală.

Dar, când ne gândim la a 5-a dimensiune, sau la orice altă dimensiune superioară, uităm deseori că este valabil acelaşi lucru. În dimensiuni mai subtile materialul esenţial este fizic mai subtil, dar ce se întâmplă sau ce experimentăm acolo, sau chiar intrând în acea realitate mai puţin densă, este propria noastră creaţie. Pentru a intra într-o dimensiune mai subtilă şi mai flexibilă, avem nevoie de conştientizare şi de capacitatea de a ne permite să fim şi să creăm în acea realitate mai puţin densă. Facem aceasta devenind noi înşine mai puţin „denşi”.

Datorită solidităţii mai reduse a celei de-a 5-a dimensiuni (sau a 4-a sau a 12-a sau a oricărei dimensiuni intermediare), cei care o fac parte din mediul lor sunt mult mai conştienţi de propria natură şi de natura realităţii lor. Suntem „capabili să facem/să ne descurcăm” mult mai bine decât în soliditatea 3D. În dimensiunile mai subtile, pentru a „folosi” puterea altei persoane avem nevoie de acordul ei conştient. Motivul este că în acele dimensiuni a mai rămas foarte puţină neconştienţă şi ce a rămas nu poate fi folosit cu uşurinţă de alţii.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Noi creăm a 5-a dimensiune

Da, toată realitatea fizică este o iluzie şi are mai multe dimensiuni, dar pe care le creăm pentru a trăi experienţa individualităţii. Aceste dimensiuni există în acelaşi „loc”, care este infinit, însă în acelaşi timp, alegem să fim conştienţi doar de o mică porţiune din acea „realitate” atotcuprinzătoare. Acea mică porţiune dictează ceea ce experimentăm ca „real”. Diferenţa dintre a 3-a, a 4-a şi a 5-a dimensiune ţine de împuternicire, subtilitatea materiei solide şi de capacitatea de a face. Prin urmare, ce experimentăm în dimensiunile mai subtile este ceea ce alegem să experimentăm acolo. Ele nu „există” până când nu creăm acel spaţiu şi ne deplasăm conştienţa în el.

În Unitate nu există dimensiuni pentru că nu există un construct singular de individualitate în care să existe „altul”, fie că este vorba de „altă persoană” sau de „mediu”. Din punctul de vedere al Unităţii, diferenţa dintre dimensiunea a 3-a şi a 5-a este infinit de mică şi nesemnificativă, dar din punctul nostru de vedere, şi din perspectiva conştiinţei noastre, nu ar putea exista două experienţe mai diferite ale existenţei fizice. Şi, cel mai important aspect, acestea nu sunt dimensiuni în care trecem, ci dimensiuni pe care le creăm în mod activ, clipă de clipă, prin ridicarea nivelului personal de vibraţie, ridicând nivelul de vibraţie al planetei şi fiind complet conştienţi de intenţia şi energia din spatele tuturor comunicaţiilor noastre cu alţii şi cu noi înşine. Este un proces personal de creaţie.

Cum ajungem la acel punct de creaţie conştientă?

Cum ajungem la acel punct de creaţie conştientă? Ne ridicăm nivelul de vibraţie personal, ridicăm nivelul de vibraţie al mediului nostru, întrupăm noua paradigmă. Cum facem asta? Găsim instrumentele care rezonează cu noi. Există mii de astfel de instrumente. Ce rămâne de făcut după ce ne ridicam propriul nivel de vibraţie, pe cel al planetei şi după ce creăm a 5-a dimensiune? Ei bine, e la latitudinea voastră. Rolul meu nu e de creator, ci este să va inspir să fiţi auto-împuterniciţi, să vă preluaţi propria autoritate, să fiţi stăpânii propriei realităţi, să vă arăt că aveţi la dispoziţie instrumentele, capacitatea şi abilitatea astfel încât nimeni altcineva să nu vă poată lua vreodată puterea fără consimţământul vostru conştient.

Este rolul vostru să creaţi noua paradigmă, a 5-a dimensiune sau orice alt nume sub care cunoaşteţi acea experienţa în plan fizic subtil. Când începeţi? Eu spun să începeţi ACUM! Voi sunteţi CREATORUL. Începeţi să creaţi acea nouă realitate chiar acum. Nu este un loc în care să ajungeţi, este ceva ce VOI creaţi astăzi ridicându-vă nivelul de vibraţie şi decizând ce vreţi să creaţi. Numele meu este Inelia Benz şi sunt aici pentru a ridica nivelul de vibraţie al planetei. Voi pentru ce sunteţi aici?

Forţa a 5-a a lui Einstein

9 Comments

  1. Da am fost în trecere în 3 dimensiuni sub pământ, în apă, şi pe pământ, e greu de explicat cum pentru pentru că eu eram spectator mar

  2. Mai întâi de toate îți trebuie mult exercițiu pentru ați crea realitatea iar după ce vei reusii vei înțelege si simți ca totul devine adevăr ptr tine, atunci când devine adevăr nimeni si nimic nu ti-l va poate lua! E minunata viață ,viata este un miracol ,haideți sa trăim miracolul care înseamnă viață !

  3. EU UNA M-AS BAGA LA ASA CEVA,DAR DE UNA SINGURA NU CRED CA POT,IMI TREBUIE AJUTOR,IN CEEA CE VREAU SA FAC.
    NU CUNOSC MULTE SUBIECTE DE ACEST GEN,ASTFEL INCAT SA REACTIONEZ DE UNA SINGURA.MI SE PARE FOARTE INTERESANT.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.