Cum să te protejezi psihic de atacul energetic

Atacul psihic şi protecţia psihică

Atacul psihic şi protecţia psihică

      Tot UNIVERSUL este ţesut din particule energetice. Sursa principală de energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a acumulat energia cosmică si acum ne-o reflectă nouă. Particulele energetice, străbătând tot UNIVERSUL, se descompun în diferite particule mai mici. Ajungând până la Pământ, ele energizează tot ce se află în drumul lor. Această energie a participat la formarea atmosferei, naturii şi vieţii pe Pământ. Tot ea ne menţine viaţa şi echilibrul ecologic.

Orice corp şi obiect are propriul câmp energetic. Câmpul acesta conţine mii de parametrii. Pe unii îi cunoaştem deja din fizică, alţii încă nu sunt descoperiţi. Fizicienii din toată lumea cercetează câmpul energetic uman cu metodele cele mai moderne. Câmpul energetic sau aura noastră se poate fotografia, măsura şi poate fi văzuta în infraroşu. Pentru a avea o anumită imagine a valorilor pe care câmpul energetic le are, vom face apel la etaloanele de măsuri cunoscute, neexistând încă un sistem specializat de măsurători.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Corpul nostru este înconjurat de particule energetice, numite leptoni. La omul obişnuit, volumul leptonilor este între 3, 5-4 m3 de aer, la cei cu capacităţi aşa-zise “paranormale” sunt 4, 5-5, 5 m3. Volumul acestora se măsoară cu ansa. Câmpul nostru energetic conţine, de asemenea, spectrul de lumină cu o anumită frecvenţă. La omul obişnuit frecvenţa constă în 70% unde milimetrice, 15% centimetrice şi 15% decimetrice, cel cu capacităţi paranormale are cca. 85-95% unde milimetrice, 8-3% centimetrice şi 7-2% decimetrice.

Puterea energiei corpului depinde şi de polaritate. Corpul energetic reţine particule pozitive, negative şi neutre şi multe altele, cărora noi înca nu le cunoaştem denumirea. Cu cât volumul leptonic, procentul undelor milimetrice şi polaritatea pozitivă este mai mare, cu atât puterea de vindecare a bioterapeutului este mai mare.Toate particulele se găsesc în permanentă mişcare. După legile fizicii ştim că ele vibrează, se atrag, se resping, se transformă în diferite tipuri de energie. Psihoparticulele sunt responsabile pentru planul psihoemoţional. Toate particulele penetrează corpul nostru energetic şi fizic. Cel mai repede pătrund particulele informaţionale aducându-ne informaţia despre tot ce ne înconjoară aici şi în departare. Totodată ele duc informaţia despre noi în Univers, pătrund în corpul nostru alte particule. Corpul nostru fizic captează toate particulele prin suprafaţa pielii, prin puncte bioactive, care sunt cunoscute în acupunctură, prin creştet, prin mâini, prin piciore, prin respiraţie şi alimentaţie.

Creierul nostru, ca o antenă mare, concentrează toată informaţia şi cu ajutorul unor mecanisme şi a sistemului endocrin transformă leptonii în bioparticule de mărime 10-9 şi le repartizează tuturor sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale şi centre energetice menţinând funcţia normală a organismului. Până când structura parametrilor corpului energetic este echilibrată şi corpul fizic este sănătos. In cazul dezechilibrului scade funcţia unor sisteme, organe, celule. Apar diferite afecţiuni.

Am spus că toate particulele energetice vibrează, transmit informaţia de la una la alta. Aşa cum toate câmpurile noastre se întrepătrund şi se intersectează, informaţia se transmite de la un corp energetic la altul, dar creierul nostru prelucrând informaţia ne formează imagini despre tot ce ne înconjoară în natură şi ce reprezentam noi ca fiinţe umane. Întotdeauna câmpul nostru energetic lasă o urmă pe tot ce am atins cândva, cui i-am strâns mâna, pe cine am alintat sau l-am lovit, pe toate obiectele care ne-au fost dragi, ne menţine legătura între noi şi cei ce ne sunt apropiaţi. Fiecare fotografie este o urmă energetică. Fiecare casă sau apartament au impregnat toată informaţia despre cei ce au locuit sau locuiesc în casă, dar şi despre bucuria sau necazurile, certurile acelora care au trăit aici. De aceea, mutându-vă în casă nouă, faceţi zugraveala sau sfeştanie casei.

Deseori simţiţi că unele obiecte sau lucruri vă fac bine, vă bucură, altele vă aduc ghinion. Unii oameni vă atrag, alţii vă resping, etc. Toate lucrurile acestea se petrec la nivel energetic, adică al subconştientului vostru. Ştim că unii oameni au un instinct foarte dezvoltat şi presimt unele lucruri dinainte. Asta înseamnă că subconştientul lor este puternic şi dacă îl ascultă se vor descurca mai bine în viaţă. Informaţia se transmite de la om la om, de la om la obiecte şi invers. Aşa stau lucrurile pe planeta noastră şi în tot Universul. Energiile cosmice influenţează tot ce se găseşte în Univers şi pe Terra.

Toate câmpurile fiinţelor vii şi ale naturii se influenţează reciproc. Pentru păstrarea armoniei câmpului bioenergetic ne ajută psihoparticulele care se transformă prin epifiză şi echilibrează planul psihoemoţional. Când funcţia epifizei este scazută şi câmpul energetic este dezechilibrat, apar diferite afecţiuni ale sistemului nervos central şi vegetativ.
Epilepsia şi alte boli ale sistemului nervos sunt provocate de un dezechilibru energetic foarte profund. Avem rezolvate foarte multe cazuri de epilepsie şi comportament neadecvat, prin echilibrarea câmpului energetic.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Puterea psihoenergiei depinde de gândirea noastră.

În ultimii 50 de ani am uitat de puterea gândirii noastre care poate fi pozitivă, adică constructivă, sau negativă, adică distructivă. Fiecare gând, pune în mişcare particule din biocâmpul nostru. Le concentrează, le ţine în câmpul nostru sau le trimite în afara lui. De aceea este foarte important ce gândim. Fiecare gând încă neformat, nepronunţat, deja a şi ajuns la destinaţie. Fiecare gând formeaza în câmpul eteric o forma energetică (formă-gând) de sine stătătoare. Gândurile de aceeaşi polaritate şi frecvenţă (fie pozitivă, fie negativă) se adună, se măresc în volum.

Gândurile pozitive de pace, dragoste, bucurie, ne calmează, ne echilibrează fizic şi psihic. Ne ajută să comunicăm mai bine, să reuşim în rezolvarea problemelor, să vedem viitorul cu optimism, chiar şi având unele greutăţi în viaţă. Ne ajută să ne menţinem structura câmpului energetic, primită prin naştere, într-un echilibru armonios, să păstrăm sănătatea corpului fizic şi să trecem mai uşor prin toate încercările vieţii.

Gândurile pozitive vibrează la un nivel înalt şi ne ridică în plan spiritual. Ne ajută să ne realizăm şi în toate celelalte planuri : fizic, psihic, material şi psihoemoţional. Gândurile negative de invidie, gelozie, ură, mânie, bârfele, blestemele, farmecele, toate nemulţumirile au vibraţii de frecvenţă joasă. Acest câmp concentrează mai multă energie negativă din mediul înconjurător şi iradiază toate particulele negative, încărcând negativ pe toţi şi tot ce îl inconjoară. Ori de câte ori ne dorim un lucru foarte mult, noi îl construim pe plan mental.

Orice gând distrugător, adică negativ, începe să existe la acel nivel de vibraţii joase. Toţi suntem legaţi prin câmpuri energetice şi gândurile noastre. Aceasta explică faptul că agresiunile psihice deseori sunt făcute inconştient. Oamenii încă nu şi-au dat seama de puterea gândirii. Ei nu ştiu, dar creează ceva ce are o viaţă proprie în natură. Ceva ce nu se distruge, rămâne aici lângă noi şi influenţează toate planurile vieţii noastre. Nu e bine să emitem gânduri negative, căci ele se vor întoarce într-un fel sau altul de unde au plecat şi mult amplificate în puterea lor negativă, fiindcă în călătoria sa gândul vostru negativ a mai captat şi alte gânduri negative de vibraţie joasă.

Stim proverbul ”Tot ce se aseamănă se adună”. Cu cât se strânge mai multă energie negativă în câmpul vostru energetic, cu atât mai mult vă dezechilibraţi şi energetic şi fizic şi psihic şi spiritual. Întotdeauna învinovăţim pe alţii că nu sunt corecţi, că nu ne merge bine în toate, suntem indispuşi, disperaţi, necajiţi şi nici nu ne dăm seama că deseori cauza turturor necazurilor noastre suntem noi înşine, cu gândirea noastră negativă si tot comportamentul nostru. Noi singuri putem să ne facem viaţa mai uşoara sau mai grea. Totul depinde de gândirea noastră, ce formă-gând emitem zi de zi. Formele-gând, plutind prin spaţiu, influenţează alte fiinţe vii, le poate afecta sau îngreuna starea celor ce ne înconjoară acasa, la serviciu, în mijloacele de transport şi oriunde ne aflăm noi.

AŞADAR CUM SE PETRECE ATACUL PSIHIC ??
Conştient din partea unor oameni şi din răutate, inconştient din partea altora. Poate fi direct sau indirect. Poate fi ziua sau noaptea, când omul este mai deschis energetic şi nu se poate proteja conştient. Poate fi provocat de una sau mai multe persoane. Trimis de rude, vecini, duşmanii voştri sau de oameni stranii (vrăjitori). Poate fi îndreptat asupra unei persoane, a unei colectivităţi sau a unei comunităţi.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

CE SIMŢIM CÂND SUNTEM ATACAŢI PSIHIC ??
             

“Va dau un exemplu, din multe altele, din practica mea : anul acesta mi s-a adresat o doamna din Pitesti, 35 ani, Andreea I. Ne-a povestit ca pana in 1997 se simtea bine, nu avea nici o afectiune grava, era vesela, in bune relatii cu toata lumea, multumita de viata. Totul ii mergea bine si acasa si la serviciu. In decursul unui an totul s-a schimbat. Acasa se simtea bine, insa la serviciu totul se schimbase. Mai ales cand in biroul ei intra dl. M.A. si cu cat el ramanea mai mult timp in birou, cu atat mai prost se simtea dansa. A inceput cu un disconfort usor, cu dureri de cap, ameteli, insomnii, vise neplacute, cu apasare pe cap, o stare de slabiciune, moleseala, lipsa puterii. Pe zi ce trecea ii scadea puterea de concentare, pofta de mancare, avea cosmaruri, a devenit irascibila, fricoasa, depresiva, nu avea chef de nimic. Isi pierduse vointa de a se lupta cu starea ei. Totul mergea rau. Au aparut probleme cu colegii, la serviciu si acasa. I s-a schimbat si comportamentul. Prefera sa se izoleze. Simtea ca prin interiorul ei se pierduse ceva, plecase ceva. Din luna in luna starea ei se agravase foarte mult, accentuandu-se toate simptomele. Toate analizele facute erau bune, dar nici un tratament nu a ajutat-o. Citind despre fenomenele paranormale, si-a dat seama ca ceva nu este in regula pe plan energetic. A incercat sa discute cu colegul ei. L-a intrebat de ce ii trimite energie negativa? De ce o incarca energetic? De ce ii face rau? Dansul i-a raspuns ca de catva timp a descoperit ca are capacitati paranormale. A gasit-o pe dansa cea mai deschisa si mai receptiva la manipularile lui energetice. El se antrena constient pe campul ei energetic, daca poate s-o “doboare” sau sa o dezechilibreze total.

La intrebarea ei – “Daca nu se teme ca va fi pedepsit de DUMNEZEU ca-i distruge sanatatea?” – el a raspuns ca nu-i pasa! Asta e o crima energetica, asa cum Dl. M.A a procedat constient. E o agresiune, un atac energetic. Cand venise la noi, campul energetic al d-nei era foarte dezechilibrat si parametrii mult scazuti in polaritate, frecventa, etc. Dupa consultatie si tratamentul nostru, de 10 zile, pacienta a revenit la normal. Au disparut toate simptomele, si-a recapatat vitalitatea, puterea fizica si psihica, somnul, vointa. Am invatat-o sa se protejeze singura. Astazi dna este sanatoasa si nu se mai lasa influentata de nimeni. Acum nimeni nu-i poate face nici un rau.”

Aşa cum aţi văzut, atacul psihic provoacă dezechilibru pe toate planurile, acutizează afecţiunile cronice, pot să apară afecţiuni noi, schimbă comportamentul, duce la discomfort total. Dacă omul nu iese repede de sub atacul energetic, starea lui se agravează mai profund, chiar poate duce la dezvoltarea tumorilor şi la moarte.
În experienţa mea de medic, am văzut un caz mortal al unui copil, deochiat. Era într-un sat din Siberia, în anii 70. Atunci nu ştiam ce să fac, acum e mai simplu – echilibrez câmpul energetic. Aşa mi-am salvat un fin. În toată practica mea de medic m-am convins că nu trebuie să ignorăm nici o metodă ne-tradiţionala sau populară pentru a ajuta mai bine pacienţii nostri. De aceea combin tratamentul tradiţional cu metode naturiste, masaj, hipnoza, osteopatie, bioenergie etc. Rezultatele m-au convins de eficacitatea lor. Acum n-aş putea lucra altfel. Pe lângă tratament, învăţ pacienţii cum să-ţi păstreze energia şi cum să se protejeze de atacul psihic sau energetic.

CUM VĂ PUTEŢI PROTEJA DE ATACUL PSIHIC ??

Protecţia este uşoară dacă conştientizăm tot despre ceea ce am vorbit până acum!

– Educaţi-vă să gânditi numai pozitiv despre voi şi despre cei ce vă înconjoară. Prin aceasta ridicaţi vibraţiile voastre şi ale altora şi menţineţi echilibrul energetic. Orice gând negativ ştergeţi-l imediat şi el nu se va stabiliza în câmpul vostru.
– Programaţi-vă subconştientul numai pozitiv şi el va manifesta numai pozitivul în toate acţiunile şi în viaţa voastră.
– Învăţaţi să vă controlaţi şi să vă stăpâniţi toate emoţiile, deoarece ele vă consumă multă energie. Măcar 2-3 luni analizaţi orice explozie emoţională. Dacă vedeţi că nu puteţi schimba situaţia şi rezolva problemele, liniştiţi-vă. Când sunteţi calmi, mai uşor găsiţi răspuns la rezolvarea problemelor şi astfel păstraţi energia atât de preţioasă pentru întreţinerea corpului.
– Formaţi-vă în mental (gând) un înveliş protector în formă de clopot, perete transparent, sferă, piramidă energetică, care vă acoperă din cap până în picioare. Infăşuraţi-vă în ea din creştet până în călcâie cu lumina Divină. Gândiţi-vă că nimeni nu poate pătrunde prin învelişul vostru protector, nici un gând negativ, straniu, nici o emoţie negativă, nici un farmec, blestem, etc., şi astfel precis că veţi fi protejat. Fiţi mai perseverenţi în exerciţiu şi o să reuşiti numaidecât.
– Rugaţi-vă ca Divinitatea să vă ajute în protecţia voastră sau a celor dragi vouă. Credeţi în adâncul sufletului că vă aude şi vă ajută; atunci protecţia Divină este garantată.
– Nu uitaţi de rugăciunea “Tatăl nostru” şi “Rugăciunea inimii’, spuse de trei ori dimineaţă şi seara cu voce tare, ele vă purifică şi vă echilibrează câmpul energetic, vă protejează. Rugăciunea voastră sincera şi curată pentru binele vostru, a celor apropiaţi, chiar şi a celor străini, va fi auzită de Divinitate. Imaginaţi-vă că tot ce cereţi de la Dumnezeu pentru sănătatea voastră şi pentru rezolvarea problemelor voastre, ca şi cum rugăciunea voastră s-a şi împlinit. Faceţi asta timp de 10 zile/ lună şi o să vă miraţi că totul s-a rezolvat mai bine decât aţi programat voi singuri.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

– Întăriti câmpul vostru energetic prin gânduri foarte bune, respectarea condiţiilor vieţii sănătoase (alimentaţie vegetariană, odihnă, etc, ). Nu rataţi orele de somn între 23.00 şi 02.00 noaptea când Universul vă încarcă şi echilibreză corpul.
– Nu agresaţi psihic pe nimeni, iertaţi-i pe inamicii voştri, nu vă implicaţi în necazurile altora. Deconectaţi-vă cât mai repede de necazurile şi nemulţumirile voastre. Resentimentele vă scad vibraţiile, vă fac vulnerabili la energiile negative şi la atacul energetic. Nu vă supărati că nu vă merge bine. Divinitatea ne-a programat şi cele bune şi cele rele. Totul e o învăţătură, o experienţă prin care trebuie să trecem şi să înfruntăm totul.
– Cu dragoste, credinţă, antrenament şi răbdare, trăind în armonie cu tot ce va înconjoară, puteţi obţine totul, pe toate planurile. La fel şi protecţia psihică.  Vă doresc multă sănătate şi succes. – DR. MARIA KANT

7 legi fundamentale

5 comentarii

  1. Pingback:Transformarea necazurilor în triumfuri-cum sa te schimbi in bine

  2. Multumesc. Multumesc. Multumesc. Doamne ajută tuturor așa să fie și așa este

  3. Sunt un artizan si creez manual bratari din cupru. La cererea dumneavoastra pot sa gravez pe bratara din cupru diferite simboluri pentru protectie! Pentru comenzi tel: 0759165234 , email: hadaruga.mihai@yahoo.com sau aici pe site-ul de prezentare vedeti mai multe exemple de lucrari in cupru realizate integral manual:
    http://hadarugart.weebly.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.