Ce înseamnă faptul că a treia dimensiune dispare?

Ce înseamnă faptul că a treia dimensiune dispare

Ce înseamnă faptul că a treia dimensiune dispare?

      Pe măsura ce vremea Vărsătorului se apropie, urgența acestui mesaj crește, deoarece cu toții rămânem făra timp de joacă în a treia dimensiune la propriu. În termeni simpli, obiceiul gânditului, simțitului și al comportamentului, așa cum le știm noi în a 3-a dimensiune, dispare. Cu toții ne mutăm într-o a patra dimensiune a conștiinței și experienței, iar mai apoi, într-o a cincea.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor de pe planetă nu sunt pregătiți pentru a face trecerea. Și totuși, aceasta se întâmplă fără doar și poate, iar pentru cei care nu sunt conștienți de ce se întamplă, experiența în sine nu va fi una confortabilă și cu ușurință.

Și totuși, poate fi minunată și plăcută în același timp. Având informațiile de bază despre ce înseamnă trecerea și ce anume înseamnă „dimensiunile”, având niște instrumente simple cu ajutorul cărora să gestionăm gândurile și emoțiile, cu toții putem evolua în conștiință și să trecem cu grație și bucurie în zone de vibrație mai înaltă. Dacă nu știți ce reprezintă aceste „dimensiuni”, nu sunteți singurii.

Majoritatea oamenilor joacă jocul vieții așa cum o știm în a treia dimensiune și o fac fără un „ghid de reguli” care să explice jocul în sine și cum poate fi jucat cu success. Acest articol oferă regulile de bază care ne lipsesc. Explică ce anume reprezintă a treia, a patra și a cincea dimensiune și de ce sunt cele mai importante considerații ale vieții noastre acum. Dacă putem înțelege structurile acestor dimensiuni și ne putem juca cu ele, vom putea să ne mișcăm fluid în schimbările fără precedent pe care această trecere le aduce cu ea, fără frică, efort, fără tensiunile și anxietățile devenite o obișnuință în viețile noastre.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Așadar, permiteți-mi să definesc ce nu sunt dimensiunile.

Dimensiunile nu sunt locuri sau locații, nu sunt o progresie liniară (3-4-5-6), asemeni unor clătite așezate una peste alta. A treia dimensiune sau a patra nu sunt precum scaunul pe care stați sau pereții care vă înconjoară sau chiar Pământul în sine. Acestea toate reprezintă forme care există predominant în dimensiunile a treia și a patra și care vor face parte destul de mult din dimensiunea a patra, odată ce a treia nu va mai fi o opțiune disponibilă.

În general, dimensiunile sunt stări ale conștiinței, disponibile oricui vibrează în rezonanță cu frecvențele specifice și oportunitățile disponibile din fiecare dimensiune. Într-un fel, ați putea să vă gândiți la fiecare dimensiune ca la un joc diferit, cu un set de reguli diferite în ceea ce privește ce este posibil și ce nu pentru cei care aleg să se joace și să fie creatori în ea.

Asadar, ce înseamnă a treia dimensiune? 

A treia dimensiune (3D) este, mai mult sau mai puțin, ca o cutie de credințe rigide, cu un set de reguli inflexibile și cu limitări. Majoritatea dintre noi am jucat jocul acesta vieți la rând, astfel că avem tendința să credem că este singurul joc disponibil pentru noi. Dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr decât asta.

Una dintre credințele rigide ale dimensiunii 3D care structurează viața noastră (gândirea, emoțiile și acțiunile) este liniaritatea timpului. Timpul liniar este o credință opțională și o structură care ne permite să „trăim” o experiență a trecutului și a viitorului…iar apoi murim. Deoarece această credință este premisa implicită a conștiinței de masa 3D, iar evenimentele tind să valideze această credință, majoritatea credem și ne comportăm ca și cum aceasta ar fi adevărată.

Insă acum ne trezim cu toții din iluzia acestei credințe ubicue. Și pe măsura ce devenim mai conștienți, realizăm că timpul în 3D este de fapt o buclă. Ceea ce experimentăm în „trecut” este mai mult sau mai puțin ceea ce ne fură toată atenția, iar acea realitate o proiectăm în „viitor”. Astfel că, trăim aceleași experiențe iar și iar. Așadar, structura timpului este destul de specifică (și limitativă) în a treia dimensiune, însa experiența timpului este destul de diferită (și declanșatoare de putere) pe măsură ce ne mutam în dimensiuni mai înalte.

   În conștiinta 3D, totul este de asemenea foarte condiționat. De exemplu, conceptul de „iubire necondiționata” nu există în a treia dimensiune. Daca experimentați „iubirea neconditionată” sau „pacea necondiționată”, ați făcut deja trecerea în a patra dimensiune (4D) a conștiinței. Vedeți voi, în experiența pământeană de acum avem acces atât la a treia, cât și la a patra dimensiune a conștiintei, însă rareori ieșim din obiceiurile bine împământate ale gândirii și emoțiilor 3D.

De asemenea, dimensiunea a treia nu oferă posibilitatea de a alege. În ea, noi nu  ne alegem gândurile, emoțiile și acțiunile în fiecare clipă (această fiind o măiestrie a 4D și 5D). În schimb, reacționăm față de persoane și situații care se ivesc în spațiul nostru, din credințe inconștiente.Dualitatea oferă o altă structură rigidă a experienței 3D. Sus-jos, stânga-dreapta. Ar trebui-nu ar trebui. De la căderea Atlantidei, acum peste 12.000 de ani, am devenit foarte temători ca mod de a trăi și în acea frică am învățat să îngustăm prin definiții binele și răul.

Gândirea 3D este impregnată de judecăți inconștiente. Mai mult decât atât, percepem experiența 3D cu emisfera stângă a creierului în mod predominant, locul minții raționale, iar astfel utilizam undeva la 5-10% din capacitatea creierului pentru a juca jocul 3D. Majoritatea dintre noi bănuiesc faptul că ceva se întâmplă cu restul creierului nostru, însă nu avem nici cea mai vagă idee despre ce face și cum funcționează el de fapt.

De fapt și de drept, restul creierului nostru ne permite să funcționam în dimensiunile mai înalte, a patra și a cincea și chiar și mai sus. Noi deja avem potențialul, tot ceea ce ne este necesar, chiar acum, pentru a fi complet conștienți în toate aceste dimensiuni. Însă obiceiurile noastre de a gândi și simți, cimentate în atâtea vieți, ne îndobitocesc și ne limitează la experiența 3D.

Partea stangă a creierului nostru, mintea rațională stie ce știe și nu știe ceea ce nu știe, muncind fără oprire pentru a ne menține în acest spectru al gândirii obiective și posibilităților 3D. Iar noi, de cele mai multe ori, ne lăsăm conduși de ea. Însă nu pentru mult timp.Creșterea constantă a energiilor și frecvențelor generate de „trecere” ne re-calibrează creierul, pentru a ne permite să accesăm un spectru cât mai larg de informații și posibilități, în comparație cu cele din a treia dimensiune. Aceste energii ne pregătesc pentru experiențele 4D și 5D, pe măsură ce curăță „regulile” rigide ale 3D din conștiința noastră.

Așadar, ce este a patra dimensiune?

        „Regulile” celei de a patra dimensiuni a conștiintei oferă o intensificare a sentimentului de ușurință, posibilitate și capacitate, în comparație cu structurile celei de a treia dimensiuni.De exemplu, timpul în 4D avem întotdeauna timpul prezent. Focusul este numai pe acest moment, pe ceea ce se întâmplă chiar acum.

Corpurile noastre știu numai timpul prezent; ele nu cunosc noțiunea de „ieri” sau „mâine”, iar ca ființe conștiente, în aliniere naturală cu a patra dimensiune, funcționam complet în „acum”, în prezență și atenție.Atunci când punctul nostru de concentrare devine conștienta prezentului, alegerile devin posibile din nou. Putem observa orice și toate evenimentele cu un sentiment de detașare, ca situații pur informative, iar din locul acela liniștit și ordonat putem alege modul în ce fel vrem să răspundem. În a patra dimensiune devenim responsabili.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

          Un concept și o posibilitate cunoscute drept paradox devin acum disponibile în prezentul 4D al conștiinței. Paradoxul constă în simplul fapt că ce a fost adevărat acum o secundă poate fi neadevărat în acest moment. Iar ceea ce era fals acum o secundă nu mai poate fi fals. În loc să aplicăm definiții rigide, pre-existente oricărei experiențe, alegem versiunea și vibrația preferată în fiecare moment.

Pe măsură ce ne mutăm în prezentul conștiinței 4D, având puterea de a alege, responsabilitatea și flexibilitatea paradoxului, ne crește și abilitatea de a schimba jocul, pentru a ne fructifica fericirea și starea de bine. În mod interesant, conștiinta 4D nu va fi o opțiune pe termen lung, odată ce trecerea în sine va șterge structurile rigide ale conștiintei 3D. A patra dimensiune ne servește ca un pas esențial dar scurt, pentru a trece în vibrația celei de a cincea dimensiuni a conștiinței. 5D este targetul pentru planeta Pământ și toți locuitorii ei. Arhanghelii au spus că întreaga conștiință a Pământului va fi una în a cincea dimensiune, pâna la finele anului 2015.

Dar, deși a cincea dimensiune este ținta, experiența dimensiunii 4D este esențiala. Nu putem trece direct din 4D în 5D. Tot bagajul mental și emoțional din 3D trebuie lăsat la ușa celei de a patra dimensiuni, iar în a cincea dimensiune vom trece doar atunci când vom măiestri cu grație gândurile și emoțiile noastre din 4D.

Ce este a cincea dimensiune?

  A cincea dimensiune funcționează, în mare, într-un mod complet diferit față de a treia și a patra dimensiune. Timpul în 5D este timpul instantaneu, aceasta însemnând că totul (toate posibilitățile) se întâmpla exact în același timp. În 5D, toată atenția și răspunsurile sau experiențele ne sunt date exact atunci și acolo unde ne concentrăm.

Cere și vei primi. În 5D nu mai trebuie să ne mișcăm sau să mergem nicăieri pentru a primi răspunsurile sau experiențele; totul vine cu usurință, fără efort, bazat pe atenția concentrată asupra unui singur punct sau a unei singure vibrații pe care alegem să o avem în fiecare moment. Atunci când vibrăm în conștiința 5D, nu mai creăm prin formă, așa cum făceam în a treia și a patra dimensiune, ci creăm cu lumina, pattern-uri și frecvențe de lumină.

Noi suntem cei care dăm sunet, culoare și forme geometrice. În 5D interacționăm conștient cu Creatorul și toate ființele de lumină. În această conștiință înaltă, mintea raționala are un rol minim. Se întoarce la rolul mic și specific pe care l-a avut încă de la început, acela de a menține starea de bine a corpului fizic.

Cum devenim maeștri ai conștiinței 4D?

Uneltele timpului prezent 4D

       Asa cum am menționat, 4D este „acum”-ul „timpului prezent”. Însă timpul prezent are de fapt și de drept 4 nivele diferite. Marea majoritate a oamenilor de pe aceasta planetă nu sunt pregătiți pentru a-și măiestri fiecare gând, emoție sau acțiune, în fiecare moment. Însă nu există alternativă. Este o capacitate necesară, de bază pe care conștiintele 4D și 5D le impun.

Unul dintre motivele pentru care dimensiunea a treia a fost creată a fost pentru a oferi un „loc de joacă” în care să putem exersa și rafina vibrațiile gândurilor și emoțiilor noastre. Pentru a face acest lucru, locul de joacă 3D are și un stoc-tampon de timp. În loc de „manifestarea instantanee”, există un decalaj între gândul pe care îl gândim și manifestarea experienței a ceea ce gândim.

In majoritatea timpului, suntem neglijenți cu acest stoc-tampon. In loc să ne concentrăm pe ceea ce vrem și să permitem să se desfășoare în timp, noi vărsăm mânie, frustrare, plictiseală, îngrijorare, anxietate, vină, vinovăție, frică – tot felul de gânduri și emoții cu vibrație joasă, disarmonică. Ne comportăm ca și cum putem gândi și simți orice cu impunitate, doarece nu vedem instantaneu rezultatele gândirii noastre.

Însă acest lucru nu mai este posibil. Pe măsură ce timpul liniar 3D dispare într-un singur punct al timpului prezent, stocul-tampon de timp dispare și el. Avem din ce în ce mai puține oportunități de a exersa conștiința obiceiurilor noastre mentale și emoționale, înainte de a primi ceea ce gândim. Iar acest aspect este extrem de important. 

Din fericire, există câteva instrumente energetice simple, ce ne pot ajuta să gestionăm gândurile și emoțiile noastre în fiecare moment, astfel încât să fim pregătiți pentru oportunitatea și provocarea fără precedent de a trăi și crea în timpul prezent, în dimensiuni mai înalte. Aceste instrumente energetice de bază sunt disponibile și pe website-ul http://www.masteringalchemy.com, însă dați-mi voie să vă explic o mică parte dintre ele, prin puterea exemplului.

Permiteți „trecerii” să vă curețe de gândurile și emoțiile inconștiente

În termeni simpli, trecerea folosește un val de frecvențe de lumina pentru a curăța ceea ce nu suntem și un alt val pentru a ne reaminti cine suntem. Trecerea știe unde a stocat obiceiuri mentale inconștiente, de nedorit și emoțiile reacționare – iar lumina curăță toate acestea din câmpul nostru vibrațional.

Si totuși, pe măsură ce aceste gânduri și emoții sunt curățate mai puțin, cu atât mai mult ele vor veni în conștiința noastră, polarizând oameni și circumstanțe în experiențele noastre pentru a ne oglindi energiile haotice.Cum gestionăm aceste energii adesea puternice, atunci când apar? Le permiteți să fie. Dacă le veți observa pur și simplu, cu detașare, pe măsură ce apar (fiind conștienți că ele apar tocmai pentru a fi curățate) – acestea se vor curăța cu usurință și nici măcar nu vă veți aduce aminte despre ce era tot „tărăboiul”.

Însă, dacă vă veți ține de aceste gânduri și emoții haotice, dacă veți insista să vă simțiți vinovați, îngrijorați, dacă veți continua să folosiți agumente precum „eu nu sunt bine” sau „ei nu sunt ok”, aceste energii nu vor fi curățate din spațiul vostru. Iar trecerea, pe măsură ce accelerează și mai tare, va deveni destul de abruptă, cu un drum destul de anevoios pentru voi.

Țineți minte, de cele mai multe ori, ceea ce vine nici măcar nu este al vostru, nu vă aparține. Fiți conștienti de faptul că vine pentru a fi curățat…pentru totdeauna. Respirați adânc de câteva ori, ieșiți la plimbare, ascultați muzică – însă concentrați-vă atenția pe ceva cu o vibrație mai înaltă. Pentru a simplifica un alt aspect important al trecerii, să ne imaginăm că a patra dimensiune are doar două părți: una de jos și una mai înaltă. (acest lucru nu este tehnic adevărat, însă este o distincție utilă).

Așa cum am mentionat, forma va rămâne atunci când 3D va dispărea. Incă vom experimenta case, mașini și copaci. Insă frica, judecățile, vina, vinovăția, cele „corecte” și cele „greșite” vor dispărea. Toate aceste energii emoționale dense care ne țin acum departe de a ne juca în dimensiuni mai înalte vor fi pur și simplu curățate din spațiul nostru. Cu toate acestea, în funcție de vibrația gândurilor pe care le avem atunci când a treia dimensiune dispare, ne vom regăsi într-o a patra dimensiune fie mai joasă, fie mai înaltă.

A patra dimensiune joasă, denumită și câmpul astral sau spațiul viselor, conține toate gândurile gândite vreodată în a treia dimensiune. Vedeți voi, gândurile nu dispar odată ce le-am emis. Ele trăiesc în acestă a patra dimensiune joasă, având o greutate, textură, densitate și încărcătură emoțională specifice. Iar acestea se leagă și se conectează cu gânduri similare ca tipologie.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

          Unele gânduri, precum violul, dominarea, sclavia, războiul, ura, se simt ca fiind grele, dese și întunecate. Iar gânduri precum „fluturi”, „copii jucându-se în parc” sau „flori înflorind primăvara” se simt ușoare, având o vibrație simplă, eterică. Gândurile ușoare, precum acestea, rareori rămân în conștiința 3D, deoarece, pentru a ne alinia și simți vibrația frumosului, de exemplu, trebuie să ieșim din conștiința 3D și să intrăm în prezent – un spațiu mai înalt al celei de a patra dimensiuni.

Veți spune:  „stai așa, și eu stiu ce înseamnă frumusețea!”. Intr-adevăr, știti, pentru că noi trăim simultan în a treia și a patra dimensiune. Insă cât de des vă aliniați cu… și păstrați acest sentiment de frumusețe? Este a patra dimensiune, o măiestrie a timpului prezent în care să luăm gânduri precum „ușor”, „eteric” și „frumos” și să le păstrăm în inimă.

Aceste vibrații nici măcar nu există într-o dimensiune 3D a grabei, vitezei, a trecutului și viitoruui, unde este dificil să ne oprim și să mirosim o floare. Pe de altă parte, însă, ați observat greutatea și disconfortul produse de gânduri precum „nu sunt suficient de bun” sau „ei nu mă plac” sau „nu voi reuși”? Acestea tind să rămână mai mult în conștiința 3D. Iar acest lucru se întâmplă deoarece gândurile sunt electrice, iar emoțiile sunt magnetice.

Un set de lumină, vibrații eterice precum „frumusețea” sau „grația” au o încărcătură electrică ușoară, expansivă și fluidă. In timp ce gândurile urâte, mai grele, vin încărcate cu emoții puternice din punct de vedere magnetic. Aceste gânduri nu numai că sunt mai greu de curățat decât cele de bunătate și iubire, însă ele se și leagă din punct de vedere magnetic de alte gânduri asemănătoare în a patra dimensiune joasă.

Din fericire, al doilea val al trecerii face totul din ce în ce mai usor. Pe măsura ce ne curățăm de energiile grele a ceea ce nu suntem, lumina ne re-calibrează, făcându-ne să trecem în vibrația înaltă a celei de a patra dimensiuni, cu mai puține gânduri și emoții, unde nu vor mai fi o distragere de la experiența noastră în sine. Incepem să trăim în acord cu inima și să experimentăm vibrații și consecința ale unor concepte precum „mă plac”, „sunt fericit(ă)”, „sunt multumit(ă) cu mine”.

Alinierea cu inima devine naturală, deoarece este deja în acord natural cu dimensiunile mai înalte, precum a patra, a cincea și a șasea. Orice limitare, judecare, negare, vină, vinovație sau resentiment pentru care fiecare încă luptă, într-un fel sau altul, devine asemeni unei greutăti legate de un balon cu aer cald. Acestea ne limitează și îngreunează ascensiunea în câmpul vibrațional al celei de a patra dimensiuni.

Fiecare dintre noi este responsabil 100% de procesul său. Cu cât eliberăm mai mult din greutăți, din pattern-urile de vibrație joasă ale cuvintelor, gândurilor și emoțiior, cu atât ascendem mai mult, într-o experiență expansivă a celei de a patra dimensiuni. Pe măsură ce ne aliniem cu inima în mod natural, „mă plac”, nu vom mai găsi niciun motiv sau pulsiune de a alege un loc de atenție inconfortabil în dimensiunea a patra joasă. Totul devine natural și firesc, deoarece este vorba despre limbajul și vibrația stării noastre de bine – asta dacă ne detașăm și ne concentrăm asupra ei.

Este o alegere!

         Pe măsura ce trecerea se accelerează și noțiunea de timp se prăbușește, iar totul devine momentul prezent, noi toți vom putea alege inconștient gândurile și emoțiile noastre, din cauza obiceiurilor cimentate în 3D. Si astfel, vom putea trăi acel disconfort instantaneu și puternic în experiența noastră.

Dar putem alege gândurile și emoțiile în fiecare moment, fiind puternic conștienți și trăind în plenitudinea acelei experiențe. Cu alte cuvinte, este în avantajul nostru să exersăm și să integrăm abilitatea de a alege conținutul conștiinței noastre în acest moment, înainte de a conta cu adevărat – iar acel moment nu este foarte departe.

Totul tine de noi!

    Până acum, centrul capului nostru, locul din care alegeam gândurile și punctul nostru de concentrare, a fost preocupat de gândurile despre ceilalți. Mama, tatăl, profesorii noștri ne-au iubit și au avut o opinie despre ce este cel mai bine și care este cea mai bună cale pentru viața noastră, iar pe măsura ce gândurile lor ocupau mintea noastră, „noi” ieșeam din ea.

Acum este timpul să ne recâștigăm centrul minții noastre. Pe măsură ce recunoaștem și lăsăm în urmă orice gând nenatural, care spune „nu poți face asta”, „nu poți face cealaltă” și „nu ar trebui să faci asta”, vom descoperi că toate acele gânduri, împreună cu toate conexiunile lor cu partea joasă a celei de a patra dimensiuni vor dispărea.

Concentrați-vă atenția în timpul prezent, pe „frumos”, pe „stare de bine” sau doar pe „a fi fericit” într-o stare de ușurință și eliminați vibrațiile joase, stocate în câmpurile astrale joase ale celei de a patra dimensiuni. Începeți prin a vă juca cu vibrația a ceea ce eu numesc Cuvinte Vii. Arhanghelii au ales deliberat și extrem de precis aceste cuvinte. Cuvinte precum Sigur, Capabil, Impunător, Prezent, Senior, Grație și Fericire – au fost alese pentru ca noi să putem curăța toate vibrațiile inconștiente din spațiul nostu.

Alegeți în fiecare zi un cuvânt și trăiți cu el toată ziua. Gândiți-l și simțiți-l cât de des puteți. Dacă exersați gândirea și simțirea acestor vibrații acum, când nu contează absolut deloc, ele vor deveni un obicei bun pentru atunci când va conta cu adevărat. Veți începe să vă realiniați cu grație în plenitudinea voastră, iar starea voastră naturală de bine vă va ridica într-o a patra dimensiune mai înaltă. Ușor? Cam da. Simplu? Da. Este nevoie de conștiință și alegere dintr-un spațiu al prezentului? Absolut. Poți sta pe margine, sperând că totul vine de la sine? Nu.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Niveluri înalte de lumină electromagnetică din dimensiunile înalte plutesc prin noi toți acum. Mulți oameni din a treia dimensiune nu pot duce tot acest val și aleg să elimine acele niveluri din corp. Și din ce în ce mai mulți vor urma, odată cu accelerarea trecerii. Vedeti voi, toți ne ducem „acasă”, în a patra și a cincea dimensiune, însa nu toți se duc în același timp, cu aceeași ușurință și grație. Voi ce alegeti ?      …. sursa

  Jim Self 

FORȚA SPIRITULUI

21 de comentarii

 1. Am avut un vis, recent, iar acolo mă aflam in a 4-a dimensiune. În această dimensiune, puterea gandului se manifesta aproape instant, ceea ce intenționam. Din păcate, suntem limitați de corp, limitați de această dimensiune fizică, cu legi fizice. Nu vă închipuiți că va apărea dintr-odată o altă dimensiune și toți oamenii vor deveni brusc ființe superioare. Sunt anumite excepții cand oamenii capătă anumite calități extrasenzoriale sau conectarea spiritului la o lume superioară vibrațional, și atunci putem simți cum ego-ul moare și apare libertatea adevărată. Dar din păcate moartea ego-ului poate avea și efecte negative, poate duce la nebunie, o rupere totală de această realitate când primim prea multă informație din lumile astrale. În schimb ce ajută, personal recomand, este să diminuezi acel ego, pentru a beneficia de acea stare de pace și liniște sufletească. Uneori dacă avem o suferință bazată pe trecut, este datorită ego-ului. In schimb, trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat, și să ne gandim la ziua de mâine, fără să așteptăm ceva anume. Evoluția spirituală trebuie produsă incet și sigur. Dacă ar exista acum un fenomen planetar in care toată lumea aderă la o dimensiune superioară brusc, probabil ar fi haos. Să incepi dintr-odată să auzi ecouri din alte dimensiuni, să ai aproape zilnic ocazia de a vedea si comunica cu un spirit, plus anomalii si fenomene paranormale, schimbări atât de mari, informații atât de multe, incât creierul nostru uman nu ar face față pentru mult timp până să iți pierzi rațiunea.

 2. 2020, cred ca ne indreptam spre 2D 😂

 3. Interesant ! Propun o detaliere si o
  explicare a cuvantului viu “impunator” din lista de mai sus ! Impunator fata de cine ? Fata de natura ? Fata de semeni ??

 4. Nimeni de nicăieri

  Timpul?
  Timpul spală tot ,de îndată ce iei la cunoștință informați eronate care te duc un vor cei care știu și profită de slăbiciunile necunoscătorilor !
  Timpul nu există in spațiu
  Bun , deci dacă nu există in spațiu , planetele ,sorii și toate celălalte galaxii sunt in spațiu , nu?
  Atunci , iluzia timpului așa cu o denumim noi zis timp , te îmbătrânește fără sa iei la cunoștință că derapat el nu există
  Spre exemplu natura
  Ea nu îmbătrânește ci se regenerează nu are timp , doar prezent
  Nu poți vorbi cea ce nu știi zis zodii o aberației a duce lume in eroare
  Uitați-vă la voi !
  Și noi suntem pare din natură , ea este viața pe pămînt ea ne dă hrana de zi cu zi și tot ea te scapă de cele grele fără să-ți dai cu seama
  Ea trebuie protejată precum ne protejăm noi
  In schimb vorbim de ex speculați control planetar etc
  Noi nu putem sa ne controlăm pe noi apoi miliarde de ființe ca noi
  Uiativa in trecut la indieni din America care au existat , ce legătura strânsă au avut cu natura , și asta pînă a apărut un alt speculant de a distrus tot
  Mai bine gândiți-vă ce vă oferiți voi vouă și copiilor voștri generațiilor următoare apoi gândiți-vă la cele interstelare
  E o vorbă a unui savant înțelept
  Nimic nu se pierde și nimic nu se câștigă totul se transformă
  Cu toți suntem genii trebuie doar sa înțelegem natura in general
  Prin ea respiram , mâncam , bem etc și tot prin ea ne luminăm
  Eu nu cred ca dacă ajungi ca Buddha sau Isus dispari in altă galaxie
  După cum știm ei tot aici au rămas și trăiesc spiritual cu natura

 5. Un articol atat de pseudostiintific incat nu-ti vine deloc sa-l citesti, desi site-ul are multe alte chestii bune, acest articol e extrem de penibil.
  Voi inca credeti in zodii? Voi nu realizati ca oamenii au trasat niste linii imaginare intre stele si au asociat forma respectiva cu ceva din natura. Voi realizati ca fiecare popor din istorie a avut propria versiune a constelatiilor si propria interpretare a stelelor. Pe de alta parte stelele ce fac parte din constelatie nici macar nu au nicio legatura intre ele tinand cont de faptul ca acestea se afla la distante diferite fata de Pamant. Daca Soarele intra in „conjunctie” cu acele constelatii, nu inseamna ca se va intampla ceva ci doar ca este o alta perioada a anului si respectiv o pozitionare specifica a Pamantului pe orbita solara! Nu exista influente de nu stiu care din partea unei bule de plasma ce exista pe baza fuziunilor nucleare ce au loc intre atomii de hidrogen si heliu!
  Ca tot vine vorba de 12 constelatii zodiacale. V-as recomanda sa mai cercetati oleaca. Sunt mai multe constelatii in care soarele intra in conjunctie, inclusiv Ophiucus, Sarpele, Auriga si altele.
  Daca intradevar s-ar intampla chestia cu 4D, ar insemna ca omul s-ar putea duce oriunde in timp, in trecut prezent sau viitor atunci cand isi doreste, fara nicio tehnologie. Timpul ca si a patra dimensiune ar deveni o dimensiune vizibila fizic ce ar semana cu un munte (ce ar fi viitorul) sau cu o vale (ce duce in trecut).
  Cat despre era varsatorului, mai mare minciuna propagandista de tip new age nu am auzit inainte. Este bine sa utilizezi invataturi din mai multe religii, dar sa le unesti nu poti, intocmai ca si situatia popoarelor cu stilurile, obiceiurile si traditiile acestora, care nu se pot uni, deoarece sunt diferite si s-au dezvoltat intr-un mediu diferit de-a lungul timpului! E ca si cum ai incerca sa amesteci uleiul cu apa. E imposibil, deoarece nu sunt miscibile, sunt total diferite!
  Toata aceasta vorbarie profetica este identica cu toate „predictiile” unor sarlatani ce au vrut sa aiba bani si oi credule. Amintiti-va de profetia mayasa! Au si ei un calendar si intocmai cu situatia varsatorului nu s-a intamplat nimic in 21.12.2012!
  Asa e romanul, crede in zodiac, crede in religie. Practic joaca pe mai multe fronturi.
  Stiinta si tehnica mai putin, chiar spre deloc!

 6. Daca vei sti sa-ti controlezi gândurile sentimentele siemotiile trăind an deplina armonie cu legile si ritmul universului ,atunci, vei trece, antr-un alt plan al constiintei devenind spirit de lumina , anca din timpul vietii ajutand-i si pe ce-i mai putin evoluati,satreaca pe otreapta superioara de evolutie a spiritului.

  D

 7. Doar noi măsurăm timpul…în spațiu nu există. …ca și muritor, avem impresia că până în anul 2045 mai este cale lungă, dar dat fiind faptul că timpul se comprima, dovedit științific, această dimensiune este percepută deja de majoritatea semenilor noștri. Rog pe cei care au dubii, să mediteze la conștiința lor, și să-si pună sieși întrebări, până când vor simți cum ceea ce au înăuntru lor, de fapt se reflectă în jurul lor…Aceasta este o nouă dimensiune…

 8. Isi cam contrazice singur afirmatiile autorul articolului cand spune ca ” Arhanghelii au spus că întreaga conștiință a Pământului va fi una în a cincea dimensiune, pâna la finele anului 2015.” Iata suntem in 2017 si suntem departe de a cincea dimensiune. De sunat suna totul frumos dar ” mai avem mult până departe”. 🙂

  • Trecerea este individuala. Unii deja au “absolvit” dincolo de aceste concepte.

   Nu mai privi spre majoritate si focuseaza-te pe tine insuti. Tu esti Lumea si Lumea esti Tu.

  • Asa este.Evolutia individuala nu se poate face de toti in acelasi timp.

 9. Cel care a conceput articolul e un habarnist , cu h mare…….a patra dimensiune , e existenta intro forma dematerializata , iar pentru aceasta este nevoie sa incheiem ciclul material care se rezuma la nimic mai mult sau mai putin decat , in termeni populari , moarte . Nu vreau sa dau curs polemici creata de articol , dar nu pot sa raman nepasator la publicarea unor astfel de ineptii …..

 10. SUPER MATERIAL !!! MULTUMESC !!

 11. Nu mai tin minte cum am ajuns pe blogg-ul asta, dar are articole extrem de interesante. O sa-mi ia ceva timp sa citesc totul pe indelete. De curand am primit un e-mail care m-a socat si pus pe ganduri, despre ceea ce se intampla la Timisoara. V-as ruga daca se poate sa-l mediatizati si dumneavoastra caci banuiesc aveti multi vizitatori si trebuie neaparata ca tara sa stie ce se intampla, cand “se doarme”. Va multumesc!
  Dorina
  Pe http://www.secretele.com cautati articolul intitulat “Este incredibil ce s-a intamplat la Timisoara!”

  • Nu am înteles legătura dintre acest material şi materialul pe care îl propuneți recte „Este incredibil ce s-a intamplat la Timisoara!”.!!!!!!??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.