Cele 20 de simptome ale dezvoltării conştiinţei

Cele 20 de simptome ale dezvoltării conştiinţei

Cele 20 de simptome ale dezvoltării conştiinţei

          Fiecare dintre noi am atins sau vom atinge un punct în care ne vom spune “Ajunge! Nu-mi mai pot trăi viaţa astfel!”. De cele mai multe ori, în urma acestei realizări, apare de obicei trezirea spirituală.

La început, această perioadă extrem de importantă în viaţa fiecăruia, poate  aduce cu sine o căutare, urmată de o depresie şi într-un final de un progres.

Despre aceast tipar vorbeşte şi Brene Brown în cartea sa “Darurile imperfecţiunii” – “…A fost un an lung, la care mă refer cu afecţiune pe blogul meu ca la Trezirea spirituală din anul 2007. Mie una mi s-a părut o prăbusire psihică după toate regulile manualelor de psihologie, dar Diana a numit-o trezirea mea spirituală. Bănuiesc că amândouă aveam dreptate. De fapt, am ajuns să mă întreb dacă poţi experimenta o trezire spirituală fără o prăbuşire psihică sau invers.”

“…Oamenii numesc revelaţiile pe care le experimentează de regulă la jumătatea vieţii o “criză”, dar în realitate este vorba de cu totul altceva. Ei simt nevoia disperată de a-şi trăi viaţa pe care doresc să o trăiască, nu cea pe care se presupune că “ar trebui” să o trăiască. Este o perioadă în care universul îi provoacă să renunţe la gândul că trebuie să fie într-un anume fel şi să se accepte aşa cum sunt în realitate.”

De obicei, trezirea spirituală urmează un tipar similar – ceva în interiorul nostru este declanşat cu scopul de a ne aduce la o mai bună înţelegere a ceea ce suntem şi a scopului pentru care ne aflăm aici.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Trezirile spirituale apar în inimă şi în suflet

Trezirile spirituale apar în inimă şi în suflet şi cu toate că pot fi uneori experienţe dureroase, acestea ne pot ridica vibraţia la un nivel superior astfel încât să putem experimenta mai mult fericirea vieţii.

In esenţă, creşterea vibraţiei te aduce mai aproape de energia iubirii. Cu cât apropierea de această energie este mai mare, cu atât mai armonioasă este viaţa ta. Viaţa îşi urmează lin cursul, atragi multe situaţii şi evenimente pozitive în viaţa ta şi trăieşti experienţa zilnică a unor mici miracole.

In timp ce dezvoltarea conştiinţei este întotdeauna o călătorie, aceste 20 de semne te pot ajuta să determini dacă nivelul tău de conştiinţă a suferit modificări pozitive în ultimul timp:

1. Abilitatea ta de a manifesta este dezvoltată şi lucrurile pe care ţi le doreşti sau la care te gândeşti încep să se materializeze în viaţa ta.

2. Problemele care te deranjau sau care te ţineau pe loc par să se rezolve cu uşurinţă sau găseşti instantaneu soluţii.

3. Adevărurile care în trecut se ascundeau de tine sau oamenii mincinoşi din viata ta ţi se dezvăluie.

4. O persoană care ţi-a făcut viaţa grea în ultima perioadă încetează brusc sau pleacă din viaţa ta.

5. Frustrările de zi cu zi, cum ar fi ambuteiajele sau cozile lungi nu te mai deranjează atât de mult sau rezultatele sunt întotdeauna pozitive.

6. Atragi mai multe persoane iubitoare şi pline de compasiune în viaţa ta, inclusiv oameni care s-au aflat într-o călătorie similară cu a ta.

7. Nu mai te afli sub controlul ego-ului tău şi îţi poţi da seama destul de rapid atunci când acesta vrea să preia controlul.

8. Aspectele spirituale, metafizice şi psihice devin subiecte de interes pentru tine şi există dorinţa de a încerca terapii alternative, de a te vindeca energetic şi de a-ţi extinde cadourile intuitive.

9. Corpul tău este capabil să se vindece mult mai rapid în urma traumelor fizice şi emoţionale şi eşti mult mai conştient de importanţa respectului pe care trebuie să-l acorzi corpului tău.

10. Eşti recunoscător pentru toate experienţele vieţii şi înţelegi că nu există experienţe “bune” sau “rele”, ci doar lecţii, călătorii şi dezvoltare.

11. Există un sentiment profund care îţi transmite că eşti conectat la ceva mult mai mare decât tine, te simţi conectat cu întreaga viaţă şi simţi că sufletul tău este cu adevărat infinit.

12. Frica de moarte dispare în urma înţelegerii adevăratei esenţe a ceea ce eşti cu adevărat şi a motivului pentru care te afli aici.

13. Intuiţia ta devine din ce în ce mai puternică şi darurile tale psihice se pot intensifica.

14. Viaţa îţi prezintă multe sincronicităţi şi evenimente întâmplătoare care par să te îndrepte în direcţia potrivită chiar la momentul potrivit.

15. Ţi-ai pierdut dorinţa de a concura, de a face anumite lucruri doar pentru că le fac şi ceilalţi. In schimb, îţi urmezi propria cale, îţi urmezi inima şi înţelegi că există suficientă abundenţă pentru noi toţi.

16. Ai înţeles că viaţa şi oamenii sunt o oglindă, care îţi reflectă întotdeauna experienţele de care ai nevoie sau pe care le-ai manifestat.

17. Simţi durerea şi nedreptăţile ce au loc în întreaga lume, dar la un nivel mai profund înţelegi că prin intenţie pozitivă şi iubitoare poţi contribui la producerea anumitor schimbări energetice profunde.

18. Rugăciunea, meditaţia şi conexiunea cu divinitatea au început să reprezinte pentru tine instrumente importante de auto-vindecare.

19. Începi să accepţi oamenii şi te eliberezi treptat de gândurile pline de judecată, deoarece ai înţeles că fiecare dintre noi ne aflăm în propria noastră călătorie şi că facem tot ceea ce putem.

20. Ai învăţat să te iubeşti şi apreciezi tot ceea ce eşti şi practici iubirea de sine în fiecare zi.

Aceste semne se pot manifesta diferit, într-un mod cu adevărat unic. De asemenea, poţi descoperi alte semne în diferite etape ale vieţii tale în timp ce vei continua să-ti dezvolţi conştiinţa…sursa

 Ce ştim despre energia spiritului?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.