Despre cum se manifesta prostia si indobitocirea din Romania

Despre cum se manifesta prostia si indobitocirea din Romania

Despre cum se manifesta prostia si indobitocirea din Romania

Ar fi fost mai bine sa fi vorbit despre cum se reflecta lipsa de trezire, fiindca prostia si indobitocirea sunt efecte ale programarii si ale mentinerii oamenilor in stare de adormire cu ajutorul dogmelor si a credintelor specifice Evului Mediu, folosind “opiumul maselor” (religia institutionalizata).
Dar daca vorbeam despre cauze ( paralizarea, pasivitatea, adormirea, lipsa de participare si de incredere in fortele proprii, implantate de catre modelul creationist, prezentat in articolul despre “pacea interioara si exterioara” vedeti tema 6) nimeni nu observa nimic, fiindca toti dorm dusi. Am ales un titlu mai incisiv si mai socant pentru ca acest articol sa fie citit de cei care altfel l-ar fi neglijat.

Vindecarea bolilor incurabile

1. Ca si cum nu ne-ar fi suficient ca siturile de propaganda ale bisericii ortodoxe pun la zid acupunctura, qigong, reiki, taoismul, buddhismul zen si toate disciplinele alternative, in Romania am ajuns sa ne inchinam propagandistilor straini de genul Gregg Braden, care raspandesc dogmele lor cu privire la regimul direct de functionare ( inradacinarea in sentimente, inima si reguli morale) atunci cand explica operatia din China, in care o tumora de 6,5 cm a fost dezintegrata ( dematerializata de doi chinezi)

In Romania nimeni nu a auzit ca am facut acelasi lucru cu o tumora de 7cm situata tot in vezica urinara si imi imi repeta dogmele propagandistului de serviciu, invitat in Romania sa le tina conferinte in care le recomanda sa ramana prizonieri in centrul secundar al inimii, in loc sa se elibereze de fluctuatii psiho-emotionale, care apartin entitatii minte-inima.
Altii au imbratisat “noua medicina germana” (Dr. Ryke Geerd Hamer) de vindecare retro-activa a traumelor psiho-afective, care genereaza cancerul si nu dau doi bani pe calea trezirii prin pilotarea auditiva pe care am creat-o ( calea eliberarii din captivitatea in centrele secundare minte, inima; calea de eliberare din starea cazuta a omului), care inlatura cauza aparitiei acestor traume (identificarea cu fluctuatiile psiho-afective).

Ne-am intors in secolul XIX, cand ne inchinam la straini, cand in locul teatrului si a culturii proprii, consumam, doar teatru italienesc si cultura straina . Va urez succes in desconsiderarea propriei dvs. valori si in inchinarea la straini . A nu te iubi pe tine si a nu investi in tine, este calea sigura ca nimeni sa nu te iubeasca si sa investeasca in tine.

Produse transgenetice

2. Degeaba unii vad si informeaza ca mancarea din produse transgenetice este mortala ( produce tumori, induce aparitia de bacterii imune la orice antibiotice si determina modificari genetice, astfel ca nu mai puteti face copii ) ca in Romania se consuma si se adopta in secret o lege in acest sens ( care permite cultivarea plantelor modificate genetic chiar si in preajma zonelor natura 2000, pt a fi contaminata si flora naturala) cu majoritate in parlament, pe motivul ca a fost dictata sau impusa de Bruxelles. Care Bruxelles, cand in intreaga UE (exceptand Spania si Portugalia) sunt interzise la cererea popoarelor produsele modificate genetic .
Adica Romania este o tara goala, fara un popor care sa-si apere drepturile

Legea actiunii si reactiunii sau legile oglinzii

3. Legea actiunii si reactiunii sau legile oglinzii reprezinta locul comun (culegi ceea ce semeni, primesti ceea ce dai, ). Dupa ce arat ca mai exista si o alta lege pt a nu raspunde la furie cu furie( cel mai recent articol), la distrugere si agresiune , cu distrugere si agresiune, un lucru care ne fixeaza pe panta autodistrugerii , ca indivizi , ca popor si ca civilizatie, exista unii surzi si orbi , prizonieri ai locului comun [1], prin care se exprima nu ei, ci dogmele, care le-au fost implantate. O astfel de persoana care a apelat la mine pt a afla “de ce o parasesc toti barbatii, fara sa-i spuna care este motivul” imi trimite mesaje despre “legile oglinzii” ( ca si cum nu le-ar cunoaste toata lumea ). Cu alte cuvinte Iisus a venit degeaba, daca acesti dogmatici, care isi poarta capul pe umeri doar pt decor, nu inteleg ca “legea oglinzii sau a actiunii si reactiunii” reprezinta software-ul care sustine prostia “dinte pt dinte si ochi pt ochi”.

Trezirea nu este pt mine

4. Probabil ca nu doar in Romania exista oameni care spun” trezirea nu este pt mine”, fiindca inteleg ca acest lucru este imposibil si cere retragerea din lume la manastire din moment ce si altii s-au referit la acest subiect:
Osho vorbeste comenteaza aceasta tehnica redata in Vijnana Bhairava (Sutra VB100 Dharana 82 bis Sutra/Shloka n° 106), pe care o gasiti in anexa 2 din articolul [1] astfel:
“Când spun “detaşare”, nu mă gândesc la o persoană care a renunţat la lume – atunci detaşarea n-ar mai avea nici sens şi nici înţeles. O persoană detaşată este o persoană care trăieşte în aceeaşi lume ca şi tine – diferenţa nu o dă lumea DIN AFARA, CI LOCUL IN CARE ESTI CENTRAT. O persoană care renunţă la lume ( CU SENSUL CA PLEACA LA O MANASTIRE) este o persoană care schimbă SITUAŢIA/ EXTERIORUL, iar nu pe sine.

Iar tu vei insista în a schimba situaţia EXTERIORUL dacă nu eşti capabil să te schimbi pe tine.
Atitudinea nonreligioasă înseamnă să schimbi SITUAŢIA/ EXTERIORUL, ceea ce te înconjoară.
Atitudinea nonreligioasă inseamna sa nu crezi în tine, ci sa crezi în situaţiile exterioare: când situaţia este în regulă, şi tu vei fi în regulă.

Tu eşti dependent de situaţie: dacă situaţia nu este bună, nici tu nu vei fi bine. Deci, tu nu eşti o entitate independentă. Pentru comunişti, marxişti, socialişti şi pentru toţi cei care cred în schimbarea situaţiei, tu nu eşti important (NOTA DM: DIN CAUZA ASTA CREATIVITATEA SE PRABUSESTE CAND TOTI OAMENII SUNT EDUCATI, PROGRAMATI SA ASCULTE DE ORDINE EXTERIOARE SI SA CREADA IN LUMEA OBIECTIVA, SA AIBA CENTRUL IN AFARA ).

De fapt, tu nu exişti. Nu există decât situaţia, iar tu nu eşti decât o oglinda in care se reflectă situaţia. REACTIVII NU EXISTA DECAT CA OGLINZI Atitudinea religioasă spune că, aşa cum eşti, tu poţi fi oglinda; dar de fapt nu acesta este destinul tău – tu poţi deveni ceva mai mult DECAT O OGLINDA, O REACTIE PROGRAMATA, cineva care nu este dependent.
In orice moment te poţi adăposti în centrul tău, iar lumea rămâne neputincioasă.”

La ce este de folos trezirea ?

5. Unii nu vad niciun rost pt trezire ca menire a fiintei umane din moment ce pun intrebarea : “la ce este de folos trezirea ?”
Dupa ce am raspuns ca trezirea ( eliberarea din minte) are drept efecte: eliberarea din orbire ( trecerea de la “a privi”, la “a vedea”), eliberarea din suferinta ( furie, frica, “ignoranta este sursa suferintei”..) si eliberarea din neputinta ( realizarea accesului la regimul direct sau divin de cunoastere si de actiune, care permite obtinerea invulnerabilitatii, omnicunoasterii si nemuririi), cei care au intrebat au ajuns la concluzia ca asa ceva este imposibil, desi forma regresiva de eliberare din minte( lipsita de constienta si catre animalitate) este obtinuta zilnic de orice fiinta umana in mod automat (somn ) sau apeland la droguri interne (sexualitate, adrenalina) si externe (alcool, medicamente psihotrope pt combaterea oboselii, insomniei, depresiei, anxietatii)

Despre trezirea energetica si trezirea reala

6. A nu face deosebirea intre virusare si informatie corecta ( care trece proba verificarii experimentale) este un lucru comun tuturor celor care sunt prizonieri ai dogmelor care-i orbesc, fiindca “Conceptia comanda perceptia”[1] . Trezirea energetica ( trezirea lui kundalini) este un efect al trezirii informationale ( adica al trezirii la nivelul constiintei si nu invers) . Preocuparea pentru trezirea centrelor energetice subtile (chakra, nadis, campurile de cinabru tan tien) apartine orbilor care vor sa intre prin efractie in casa, fiindca nu inteleg ca un general ( un corp subtil aflat mai sus in ierarhia de comanda) nu se conduce de catre un soldat (un corp grosier programat sa execute comenzi fara sa gandeasca), dacat cu consecinte pe masura (autodistrugere, moarte).

Am informat cititorii ca “trezirea celui de-al treilea ochi ” ( pe cale energetica ) reprezinta o tinta falsa, fiindca nu ochiul doarme, ci cel care a cazut in identificarea cu mintea (care a ales sa se identifice cu un corp si cu mintea acestuia, in locul marii minti ), dar oamenii continua sa faca noi grupuri si situri dedicate acestei dezinformari .

In cartea “Comentariu la Misterul Ummo de Mirahorian” [2]este relatat cazul fiului lui Jean Pierre Petit , care a murit datorita acestei erori conceptuale, controlul prin respiratie ( corp energetic) al mintii( corp informational). In articolul despre “pacea interioara si exterioara”[3], am indicat unde a condus captivitatea in dogma guvernarii centrului prin periferie (cancere galopante, moarte, autodistrugere, metode de slabire ineficiente si distructive ) dar oameni imi trimit mesaje ca practica metode de acest gen (silva, theta healing, holosync, ..). Rugaciunea inimii, in forma care mi-a fost recomandata de Arsenie Boca ( insotita de predare si de prezenta contienta ) este suficienta pt trezire si acces la vedere directa, teleportare si alte daruri divine

Despre vindecarea materiala, energetica si informationala

7. Nu conteaza ca toata lumea stie ca materia inseamna de fapt energie, iar asta inseamna universalitatea vibratiilor , daca noi nu punem in aplicare aceasta cunoastere si ramanem in continuare prizonieri ai concernelor farmaceutice si ai dogmei ca singurul vector al informatiei terapeutice este doar materia sub forma unei substante chimice . Asta are un pret pe masura: contaminarea chimica a tuturor organismelor vii (plante, animale, oameni ), a apei si a solului tratate pe aceasta cale.

Cu astfel de dogme la putere, cu indoctrinarea pe banda rulanta a noilor generatii de medici, in institute a caror programa este controlata de concernele terapeutice care le finanteaza, cu o presa aservita care nu va informeaza, sa nu va mire ca nimeni nu a auzit de dispozitivul Qi/Ki MAGEN creat si testat in Romania[1] , care nu se mai produce din cauza lipsei de cereri .
Mi-am centrat eforturile in calea de trezire si de vindecare prin medoda de relaxare pilotata auditiv [3], fiindca in cele din urma dispozitivul creat de mine nu este decat un inlocuitor al propriului creier, care joaca functia de generator de impulsuri de vindecare sau de auto-distrugere, dar fara prea mare succes intr-o tara care a uitat puterea de vindecare a cuvantului (folosita de stramosii lor, tracii, de la care grecii spuneau ca au invatat sophrologos-ul, vindecarea prin “cuvantul bland”), intr-o tara in care la putere sunt dogmele, dezinformarea si inchinarea in fata strainilor, dupa cum se vede din temele abordate anterior .
Si sa nu uitam traim intr-o tara in care cei in viata sunt chinuiti si sunt venerati dupa ce au murit (Arsenie Boca), fiindca nu mai reprezinta o amenintare pentru o religie institutionalizata, care perpetueaza intoleranta si ura fata de tot ce este diferit, si asta in numele iubirii. “Despre morti numai de bine”.

Dan Mirahorian

Ce este frica şi de unde provine

4 Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.