conţinuturile paginilor

Dumnezeu este Forţa Magnetică Supremă

Dumnezeu este Forţa Magnetică Supremă

…..

Iisus a spus:

“Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu… şi toate celelalte vi se vor dărui.” Dumnezeu este Puterea Supremă; Sursa din care izvorăsc toate forţele; Iubirea din spatele tuturor iubirilor; Artistul Suprem din întreaga artă. Focalizează-ţi atenţia asupra lui Dumnezeu – Forţa Magnetică Supremă – şi permite-I să te încarce cu magnetismul Său divin.

   Când meditezi profund asupra Tatălui Ceresc, îl iubeşti cu toată inima şi te simţi complet liniştit şi împăcat în Prezenţa Sa, fără să doreşti nimic altceva, magnetismul Său îţi va aduce tot ce ai visat, şi mult mai mult.

Dacă-L iubeşti pe Dumnezeu doar pentru Sinele Său şi nu pentru ce ţi-ar putea dărui, lăsându-te în voia magnetismului Său atotputernic, încet-încet, acea Putere inimaginabilă va începe să ţi se manifeste în inimă şi minte şi, în momentul apariţiei unei dorinţe oricât de mici, întreaga existenţă se va pune în mişcare pentru a o îndeplini. Iubirea necondiţionată transmisă neîncetat Tatălui Ceresc este vehiculul prin care El îi impulsionează pe ceilalţi oameni să acţioneze pentru îndeplinirea tuturor dorinţelor pe care le ai.

Dar, pentru a-ţi dezvolta magnetismul divin, acea atractivitate spirituală prin care-ţi poţi împlini tot ce doreşti, este necesar să nu întreţii în inimă şi minte decât dorinţe bune, nobile şi pure. Meditează profund şi trimite-I lui Dumnezeu chemarea sufletului tău:

“Doamne, coboară în templul corpului meu. Chiar dacă este bătrân, bolnav şi suferă de pe urma atâtor imperfecţiuni, ştiu că Tu vei descinde în el imediat ce vei vedea că iubirea-mi pentru Tine este totală şi necondiţionată.”

Imediat ce realizezi că trupul – care odată îţi era atât de drag – nu este decât un vehicul prin care se manifestă strălucirea eternă a sufletului, vei începe să acorzi din ce în ce mai multă importanţă vieţii lăuntrice şi nu vei mai căuta să-ţi îndeplineşti tot felul de dorinţe materiale deşarte. Fiinţa divină care-L iubeşte pe Dumnezeu mai mult decât pe ea însăşi va vedea că atractivitatea, magnetismul manifestat prin instrumentalitatea corpului este însuşi Dumnezeu; atunci îşi va pierde definitiv ataşamentul faţă de trupul grosier:

“O Doamne, indiferent că trupu-mi păşeşte pe pământ preamărind neostoit numele Tău, ori că se cufundă în oceanul morţii, eu sunt veşnic lângă Tine. Viaţa şi moartea îşi pot fredona la nesfârşit cântecele – însă eu sunt unul cu Simfonia Eternităţii. Moartea nu mă poate atinge, pentru că eu sunt însăşi Suflul, Respiraţia Vieţii Veşnice.”
                   

Să ne rugăm împreună:

“Tată Ceresc, am înlăturat din inimă şi minte toate gândurile rele şi negative. Orbit fiind de plăcerile trupeşti şi ferecat în lanţurile materialismului, nu Ţi-am recunoscut Infinitatea; dar acum prezenţa Ta magnetică m-a transformat în întregime şi m-a ajutat să realizez că sunt creat după chipul şi asemănarea Ta. Curenţii Tăi magnetici îmi curg neîncetat prin braţe; magnetismul înţelepciunii Tale îmi alimentează necontenit creierul; magnetismul iubirii Tale îmi înalţă inima; magnetismul divin al Bucuriei Tale îmi fericeşte sufletul. Aum, Pace, Amin”.

Exteriorul reflexie a interiorului

7 thoughts on “Dumnezeu este Forţa Magnetică Supremă”

  1. Este perfect adevarat! Eu insumi mi-am dat seama de aceste lucruri recent. Dumnezeu este totul in jur, forta pozitiva a universului, forta creatoare exprimata prin sentimente pozitive, singura capabila sa inlature forta negativa/destructiva a universului exprimata prin sentimente negative. Imaginati-va ceva simplu: Doi oameni inteligenti daca au energie pozitiva isi vor pune ideile diferite dar bune la comun pentru un viitor mai bun. Daca acei doi oameni ar avea energie negativa intre ei, s-ar lupta intre ei doar ca sa-si puna ideile unul mai presus de celalalt. Astfel se pierd informatii si sansa de evolutie a rasei umane. De cand Dumnezeu m-a observat ma simt mai impacat caci mi-a mai potolit din foamea de cunoastere si mi-a dat ca sarcina prin “cunoasterea Lui” misiunea de a-L transmite mai departe. Singurul mod de a scapa de energia negativa este prin a o inlocui cu energie pozitiva, “in lipsa luminii exista intuneric”. Pentru a putea preschimba energia negativa in pozitiva e nevoie doar de schimbatea perceptiei asupra unui lucru. Fii bun pentru ca lucrurile rele din prezent au intr-o alta conjunctura de timp sau de perceptie sunt lucruri bune. Transmite oamenilor din jur energie pozitiva prin starea ta naturala si oamenii se vor bucura si ei la randul lor transmitandu-ti inapoi starea lor de bine. Asa se perpetueaza binele iar odata cu timpul hartile neuronale create sub imperiul energiei negative va disparea din cauza uitarii. Lumea va fi un loc mai bun. Pentru ca ai cunoscut aceste lucruri trebuie sa alegi acum in mintea ta de ce parte esti? Bine sau rau? Constructiv sau destructiv? Daca ai ales sa fii bun si constructiv atunci ajuta-ma sa transmit acest mesaj mai departe. Nu vreau sa fiu eu in centrul atentiei pentru aceasta descoperire, as crea energie negativa. Vreau sa-L transmiteti pe El, caci ne tine-n “palma Lui” pozitiva datorita iubirii fata de noi.

    Reply
  2. Corect spus . L-am cunoscut pe Dumnezeu si ma simt implinita. Stiu ca tot ce vine vine de la El si primesc cu caldura si bucurie. Multumesc pentru mesajul acesta si ma bucur cand vad persoane care gandesc si simt astfel.Maria Palliu

    Reply
  3. cand citersc aceste randuri simt ca traiesc si inteleg pe deplin tot ce vrea bunul Dumnezeu de la oameni.Sunt fericita cand gasesc asmenea informatii

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
%d bloggers like this: