GÂNDEȘTE – Fii Creativ, Visător şi Vizionar, plin de Întelegere

GÂNDEȘTE - Fii Creativ, Visător şi Vizionar, plin de Întelegere

GÂNDEȘTE – Fii Creativ, Visător şi Vizionar, plin de Întelegere

Dacă până acum ignoranţa a fost cuvântul de ordine, dacă realitatea înconjuratoare a fost o simplă ştire la TV pentru tine, este momentul să deschizi ochii, să nu te mai laşi dus de val, manipulat şi înrobit. Gândeşte tu, impreuna cu cei din jurul tău, pentru tine şi pentru cei din jurul tău!

Singur nu poţi schimba nimic dar împreună putem schimba lucrurile, să meargă in direcţia normală şi firească şi nu în cea trasată cu rigla sau prin cifre de alţii pentru care oamenii sunt doar nişte cifre, nişte procente sau cine ştie ce acronime! Dacă îţi pasă de tine, de familia ta de toate lucrurile bune şi frumoase ce te înconjoară şi vrei ca şi mâine să le vezi… GÂNDEŞTE!

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Principiul Unităţii,

 – înseamnă a vedea Întregul în tot şi în toate şi a întelege şi a trăi ca făcând parte dintr-un Întreg. Fii cu adevărat Spiritual, fiindcă a fi Spiritual înseamnă a uni şi a te simţi unit cu toţi ceilalţi şi cu Întregul Univers.

Principiul Adevărului.

  • Din principiu să trăieşti în Adevăr, să cultivi Adevărul şi să Iubeşti Adevărul toată Viaţa ta. Cultivă-ţi puterea Discernământului pentru a putea lua decizii sănătoase şi a face fapte bune, astfel vei putea deveni un Om Spiritual.

Principiul Vieţii.

  • Din principiu Iubeşte şi respectă Viaţa şi toate Formele de Viaţă. Acceptă Viaţa aşa cum este şi crează-ţi o Viaţă plină de Bucurie, Fericire şi Armonie, Conştientizând că Viaţa este Bunul cel mai de preţ.

Principiul Iubirii.

  • Dăruieşte-te total în tot ceea ce faci şi fă tot ce faci din tot sufletul tău, din toată inima ta, din tot cugetul tău şi cu toată puterea ta, dovedind Înţelepciune şi Iubire în toate activităţile pe care le desfăşori.

Principiul Spiritual.

-Din principiu să nu judeci, să nu condamni, să nu învinuieşti şi fii plin de Iubire şi Respect pentru tot ce-ţi oferă Viaţa. Fii Spiritual şi iubeşte Iubirea, fiindcă a fi Spiritual înseamna a Trăi în Iubirea necondiţionata a Întregului.

Principiul Creativităţii.

  • Fii Creativ, Visător şi Vizionar, plin de Întelegere, Răbdare, Acceptare şi Deschis la nou. Invaţă a învăţa din tot ce-ţi oferă Viaţa şi învaţă-ţi lecţiile de Viaţă pentru a putea creşte şi evolua Spiritual.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Principiul Evoluţiei.

-Cultivă-ţi cele 7 virtuţi: Credinţa, Nădejdea, Dragostea, Chibzuinţa, Cumpătarea, Curajul şi Înţelepciunea şi preocupă-te mereu de Desăvâşirea ta, împreună cu semenii tăi. Ocupă-te mereu de Evoluţia ta Spirituală, fiind permanent în comuniune şi comunicare cu semenii tăi, pentru a Evolua împreună cu ei şi spre binele tuturor.

Principiul Asumării.

-Fii Conştient de Menirea ta în această Viaţă şi în Univers şi asumă-ţi rolul de co-Creator în Creaţie. Deasemenea, asuma-ţi responsabilitatea asupra Gândurilor, Emoţiilor, Sentimentelor, Vorbelor şi Faptelor tale, dar asumă-ţi Responsabilitatea şi asupra Sănătăţii şi a Vieţii tale, Conştient fiind că Sănătatea este Bogăţia Omului.

Principiul Ţelului.

-A avea un Ţel în Viaţă şi a fi mereu Conştient de el este foarte important. Din principiu fii un bun Prieten tuturor şi priveşte Prietenia ca ţel şi nu ca mijloc pentru atingerea Ţelului. Scopul Vieţii este folosirea mijloacelor care o fac să merite trăită.

Principiul Succesului.

-Fii Conştient că poti realiza absolut tot ce-ţi doreşti în Viaţă, dacă trăieşti respectând Adevărurile, Principiile şi Legile Universale, bucurându-te de Succes împreuna cu semenii tăi.

Principiul Demnitatii.

-Din principiu dă dovadă de Demnitate, Hărnicie şi păstrează-ţi Integritatea personală. Orice ţi s-ar întâmpla în Viaţă, să nu uiţi un singur lucru: să-ţi rămâi credincios ţie însuţi.

Principiul Valorii.

-Învaţă să apreciezi Adevăratele Valori în Viaţă. Pune întotdeauna Valorile Spirituale mai presus de cele Materiale, fii darnic şi laudă-i pe ce-i ce au merite şi calităţi deosebite. Înţelegerea Vieţii planetare la nivel naţional, internaţional şi mondial, presupune Cunoaşterea în detaliu a Problemelor Omenirii la toate nivelele şi acceptarea acestora şi totodată soluţionarea lor prin acţiuni Comune, respectând Principiile, Adevărurile şi Legile Universale.  (silentiumlink.blogspot.com)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.