Lumina ochiului lui Dumnezeu – misterul ființei tale

LUMINA OCHIULUI LUI DUMNEZEU

Lumina ochiului lui Dumnezeumisterul ființei tale

Ce credeți voi despre Hristos? Al Cui Fiu este?Matei 22:42

Când ți se pune această întrebare, fie ca răspunsul tău să fie, „Hristos este imaginația mea” și, deși eu acum însă, încă nu văd cum toate i-au fost supuse, Evrei 2:8, știu totuși că eu sunt Maria din care, mai devreme sau mai târziu El Se va naște și că Toate le pot întru Hristos [Cel Care mă întărește, Filipeni 4:13].

Nașterea lui Hristos este trezirea omului interior, sau a celui de-al doilea om.

Este conștientizarea activității mentale din sine însuși, activitate ce se desfășoară fie că suntem conștienți de ea, fie că nu.

Nașterea lui Hristos nu aduce nicio persoană de departe, nici nu face ceva să fie ce nu a mai fost înainte. Este dezvăluirea Fiului lui Dumnezeu în om. Domnul „venind pe nori” [Marcu 13:26, Luca 21:27] este descrierea de către proroc a inelului de lumină aurie lichidă pulsândă de pe capul celui în care El se trezește.

Venirea este de dinăuntru  și nu de dinafară, căci Hristos este în noi [Romani 8:10; 2Corinteni 13:3; Galateni 2:20; Galateni 4:19; Coloseni 1:27].Marele mister Dumnezeu S-a arătat în trup [1Timotei 3:16] care începe cu Venirea și se însușește prin curățarea Templului, Templul lui Dumnezeu, care sunteți voi, 1Corinteni 3:17,stă în fruntea misterelor creștine:

Iată, Împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul vostru. Luca 17:21

Venirea este dezvăluirea misterului ființei tale. Dacă vei practica arta revizuirii printr-o viață trăită asemenea înțelepților; vei folosi imaginativ vorbirea ta interioară și acțiunile tale interioare, încrezător că, prin folosirea conștientă a „puterii celei lucrătoare în noi” [Efeseni 3:20], Hristos Se va trezi în tine; dacă o vei crede, te vei încrede în ea și vei acționa asupra ei; Hristos Se va trezi în tine. Aceasta e Venirea.

Mare este taina dreptei credințe: Dumnezeu S-a arătat în trup. 1Timotei 3:16 și de la Venire mai departe, cel care se atinge de voi se atinge de lumina ochiului Lui Dumnezeu. Zaharia 2:8/12

fragment Imaginație-Trezită-și-Căutarea – Neville Goddard

Profeții despre ceea ce urmează

3 comentarii

  1. Niciun om nu ne poate duce în toată cunoașterea. Toate câte le primim prin oameni sunt fragmente și percepții intuitive din experiențele trăite. Numai Cel care este Parte din Esența Tatălui Ceresc ne poate mijloci în Mesajul Său Adevărul în orice problemă sau lucru. Trist din cauză că discipolii nu L au înțeles, Iisus ne a promis că va trimite Un Altul: ,,Eu plec la Tatăl și voi nu mă de-ți mai vedea… Dar vă voi trimite un Altul……. Care vă va duce pe voi în toată cunoaștere…”(din memorie) Un Altul asemenea Lui! Și vorbește și despre vremea când Îl va trimite să ,,…. judece vii și morții”. De vreo 100 de ani tot ni se arată Timpul! 🕊️⚖️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.