NU MAI SPUNE – MULTUMESC DIN SUFLET

NU MAI SPUNE - MULTUMESC DIN SUFLET

NU MAI SPUNE – MULTUMESC DIN SUFLET

   Sufletul nostru, materia noastra noesica, este cel care ne da puterea de a merge mai departe, de a trece peste piedici, de a evolua pe calea noastra proprie…tot el este cel care ne ofera capacitatea de a oferi şi de a primi iubire, de a ne descatusa sentimentele şi de a trai în armonie cu natura noastra interioara şi exterioara. Avem obligatia sa ne pastram sufletul curat, intact, fara de programe şi fara de energii negative.

Nu multi oameni cunosc faptul ca putem fi deposedati de bucati din materia noastra noesica, fie din vina noastra, fie ca urmare a unor atacuri psihice. Cu totii cunoastem sau am auzit expresii de genul “…mi-am lasat sufletul în locul cutare…” sau “…mi-am lasat sufletul la acea carte pe care nu am putut-o cumpara…”, sau “…mi-am rupt din suflet ca sa fac cutare lucru…”. Sau expresia Multumesc din sulfet – nu mai spuneti asta. Spuneti Multumesc cu recunostinta

Ei bine sa stiti ca nu gresiti… Atunci cand plecam dintr-un loc în care ne simtim foarte bine şi am fi vrut sa mai ramanem acolo, ne lasam o bucata din sufletul nostru (ca energie) în acel loc; atunci cand am dori “din inima” sa cumparam de exemplu ceva şi nu ne putem permite, este posibil sa lasam o bucata din energia noastra sufleteasca langa acel obiect; atunci cand facem un efort poate supraomenesc pentru a indeplini o actiune, este de asemenea posibil sa ne pierdem cantitati mai mult sau mai putin insemnate din sufletul nostru.

Iubim pe cineva şi acea persoana ne paraseste… pierdem suflet; ne pierdem un prieten drag… pierdem suflet; nu ne indeplinim o anumita dorinta arzatoare… pierdem suflet… şi lista ar putea continua.

Exista şi fiinte care cunosc foarte bine toate aceste aspecte şi lucreaza concentrat pentru a ne deposeda de materia noastra noesica pentru a ne lua puterea… acestia sunt asa numitii hoti de suflete – fiinte/entitati care au ajuns la cunoasterea puterii acestei materii divine şi care profita de pe urma sufletelor semenilor lor.

Important nu este insa sa ne infricosam de faptul ca ne pierdem din suflet (caci pana la urma frica ne scade vibratia si atragem exact acel lucru de care ne e frica şi reprezinta ea insasi o energie care ne poate ciurui sufletul), ci sa realizam ca avem puterea sa il aducem inapoi şi sa il mentinem “la purtator”, în aceasta directie tehnicile si protectia sufletului, atentia constienta la fiecare gand si vorba este un factor foarte important… sursa

LUNA BENDISA

Răspunsul la o rugăciune

7 Comments

  1. Dacă eşti atât de deştept tedy, de ce nu faci tu un expozeu complet al structurii noesice? În principiu autorul sau autoarea articolului are dreptate, însă cine vrea să cunoască mai mult să citească.

  2. N-ai înţeles nimic din afectarea stucturii noesice… Ai făcut o speculaţie raţională cu subiectul ăsta. Pune mâna şi practică… ca să-ţi dai seama cu ce se mănâncă. Succes !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.