Nu-ți mai consuma energia cu trecutul-Trebuie să ai credinta

Nu-ți mai consuma energia cu trecutul-Trebuie să ai credinta

Nuți mai consuma energia cu trecutulTrebuie ai credinta

        Trebuie să știi că tot ce ți s-a întâmplat în trecut, pozitiv sau nu, s-a întâmplat pentru că tu ai permis asta. Poate că a trebuit să înveți ceva, să repari ceva, sau sufletul tău știa că poți să evoluezi doar dacă treci prin acea experiență. Cu cât dai mai mult vina pe alții, cu atât mai des te vei izbi de alte asemenea situații. Este nevoie de curaj să depășești acele momente în care ai simțit că-ți pică cerul în cap, dar tu ești singurul care se poate ajuta. Și ajutorul începe cu dorința pentru o existență mai bună.

Trebuie să ai credinta să vezi că ceea ce te așteaptă în viitor va fi mult mai măreț decât ceea ce ai lăsat în spate, însă de tine depinde asta. Poți să evoluezi și să nu mai suferi doar dacă alegi să ierți. De acord cu tine, nu este ușor de făcut, dar tu ești singurul pe care îl rănești în caz contrar. Cu cât nu poți trece mai mult peste ce s-a întâmplat în trecut, cu atât te vei simți mai vinovat în prezent. Cu cât te simți mai vinovat în prezent, cu atât viitorul va fi mai întunecat.

Energia ta trebuie să fie directionată către prezent și viitor, nu trecut.

Dacă continui să privești în spate la ce s-a întâmplat, și la vina pe care consideri că ai avut-o, nu ai cum să ai un altfel de viitor. Este ca și cum ai conduce și te-ai uita mereu în oglinda retrovizoare. La un moment dat te izbești de ceva.

Nu contează ce spun ceilalți despre cum ai tratat cu trecutul tău, cum și ce faci în prezent, sau ce planuri ai cu viitorul tău. Contează ce spui și ce îți spui tu însuti în legătură cu asta. – (mesajdivin.com)

Aliedra

ALCHIMIE INTERIOARĂ

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.