Despre Sinele Superior – Credința și Așteptarea

Despre Sinele Superior - Credința și Așteptarea

Despre Sinele Superior – Credința și Așteptarea

 Prof. Dr. Asoka Selvarajah

       Fiecare dintre noi este conectat cu Divinul. Sinele nostru Superior depășeste cu mult înțelegerea pe care o avem noi, prin mintea noastră conștientă. Aceasta este puterea pe care au accesat-o toate geniile și toți învățații din istorie. Deasemenea este și locul în care se produc miracolele și toată magia din viața noastră.Iată în continuare șapte pași pentru a ajunge să vă contactați Sinele Superior.

1.Credința și Așteptarea; Transformați-vă modul de a vedea lumea!

Primul pas este SĂ CREZI că ai un Sine Superior cu care să poți stabili o comunicare! Apoi, în fiecare zi să te aștepți ca această comunicare să se îmbunătățească, pe masură ce tu te concentrezi cu sârguință pe dezvoltarea interioară. Fără aceste două cerințe esențiale,este greu să obții ceva în viață, chiar și la nivel fizic. Pentru creșterea interioară,aceste doua calități sunt de bază. Așa că stabilește-ți ca SCOP să reușești să-ți contactezi Sinele Inalt, revino asupra acestui scop zilnic, și menține-ți dorința cu hotărâre până când succesul e de partea ta.
Suntem crescuți inițial cu o perspectivă materialistă asupra lumii care neglijează rolul Spiritului. Pentru a stabili o legătură strânsă cu tărâmurile spirituale e nevoie ca întreaga noastră ființă cea conștientă și subconștientă, să fie adecvată SCOP-ului nostru.In orice activitate majoră trebuie să stabiliți întâi regulile jocului și modul în care se va juca. La fel este și cu contactarea Sinelui Superior. De aceea căutați scrieri sau învățături care să vă extindă înțelegerea Universului ca fiind în mod fundamental un tăram al Conștiinței și al Minții.

2. Singurătate și Meditație

În mod regulat faceți-vă timp pentru voi, când să fiți complet singuri. De preferat într-un loc liniștit. Doar stați în liniște,fără nici un fel de așteptări. Nu faceti NIMIC. Vă veți simți destul de neconfortabil și de ciudat, la început .
Insistati,dați timp și loc pentru ca vocea interioară să se poată face auzită. Și o veți auzi ori în timpul acela de tăcere, ori mai târziu, în cursul zilei. Un moment de sincronicitate se va produce; cineva vă va spune exact ce aveți nevoie să auziți sau veți avea o revelație fulgerătoare. Toate geniile din istorie și-au găsit timp să stea singuri, în liniște absolută. Și tu ar trebui să o faci. În timpul meditației lucrați ca să vă disciplinați mintea și să reduceți la tăcere sporovăiala permanentă care intervine în mod constant. Creați un vas pur pe care să îl umple Sinele Superior. Urmăriea propriei respirații este o disciplina de meditație excelentă, la fel ca și concentrarea asupra flăcării unei lumânări. Sau puteți vizualiza o minge de lumină aurie în plexul solar care vă inundă întregul trup cu energie și vindecare.Sunt multe practici pe care le puteti studia și folosi.

3. Jurnal

Tineți un jurnal cu trăirile, emoțiile, visele și intuițile pe care le aveți zilnic. Asta vă va ajuta să intrați în contact mai strâns cu profunzimile intuiției interioare. Aici puteți să puneți întrebări Sinelui Superior și apoi să notați orice răspuns sau intuitive primiți. Dacă faceți lucrul acesta cu regularitate, având credință și așteptări pozitive, veți primi cu siguranță răspunsurile de care aveți nevoie.

4. Dialogul interior

Purtați un dialog interior cu Sinele Superior. Pentru următoarele 40 de zile, hotărâți-vă să fiți în legătură cu acesta pe parcursul întregii zile. Spuneți-i : Știu că ești acolo și aș vrea să te cunosc și să îți acord atenția cuvenită. Te rog, începe să îmi vorbești și ghidează-mi viața.
Nu vă îngrijorați că la început dialogul se va desfășura doar într-un singur sens. Amintiți-vă că nu ați mai comunicat de decenii! Are să vă ia un pic de timp să îndepărtați pânzele de păianjen! Continuați cu acest dialog interior ca și când ați vorbi unui prieten: pălavrăgind, punând întrebări, împărtășindu-vă speranțele și apoi începeți să ascultați răspunsurile. Vor veni, fiți siguri!

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

5. Lectii de viață

Priviți viața ca pe o școală a misterelor. Credeți că întreaga voastră existență – evenimentele, situațiile și oamenii – au fost structurate cu precizie pentru a vă învăța exact ceea ce trebuie să știți în acest moment. Abordați viața ca și când întreaga creație conspiră pentru a vă face bine vouă! Ori de câte ori se întâmplă ceva în viața voastră, de bine sau de rău, întrebați-vă care e lecția de învățat de aici. Chiar și personajele și situațiile mai neplăcute au fost în mod deliberat puse în calea voastră ca o provocare care să vă ajute să vă dezvoltați. Când începeți să vedeți viața ca pe o piesă în care voi jucați rolul principal, atunci și rolul Sinelui Superior va deveni din ce în ce mai evident în viața voastră. Notați-vă descoperirile în jurnal.

6. Vise

Așteptați-vă ca Sinele Superior să vă vorbească în vise. Inainte de a merge la culcare, faceți câteva mișcări de gimnastică: întinderi, aplecări…ca să vă relaxați total corpul. Puneți Sinelui Superior o întrebare și așteptați-vă să primiți răspunsul în vis. Când vă treziți, amintiți-vă tot ce puteți din visele voastre și scrieți în jurnal.
Dacă nu aveți abilitatea de a vă aminti visele, a o căpăta necesită ceva timp și perseverență. Cu toate acestea,cu răbdare,veți începe să vă amintiți visele și să primiți răspunsurile de la Sinele Superior

7. Conștientizare/ Atenție

Concentrați-vă din ce în ce mai mult pe clipa prezentă, pe ACUM. Când mâncați, fiți conștienți de ce mâncați. Singurul moment real este cel de acum-trecutul e pentru vecie dus, iar viitorul nu a venit încă. De aceea,lucrați pentru a vă curăța mintea de griji, iluzii și extrapolări. Alungați forfota mentală și creați spațiu pentru a fi umplut de Sinele Superior. Răbdarea este catalizatorul progresului !

Amintiți-vă că se poate să vă fi petrecut întreaga viață complet separat de Sinele Superior. De aceea vă va lua ceva timp să învățați cum să restabiliți legătura. Orice lucru important, care merită a fi făcut, necesită timp și antrenament. Fiți vigilenți și practicați cei șapte pași zilnic și veți primi răspunsurile de care aveți nevoie. Nu uitați: Sinele Superior vrea să fie în contact permanent cu voi. De fapt, chiar și numai a vorbi de el ca de ceva diferit de voi, este un lucru contradictoriu. Sinele Superior, de fapt, sunteți voi! Voi cei adevărați. Așa că, luați legătura cu VOI!

Aceeași E.U

Principii de bază – filozofia Huna

5 comentarii

  1. va multumesc din inima!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.