Disc Tahion

Disc Tahion

Disc Tahion

Era energiei libere!

Descoperirea energiei libere si a potentialului ei uluitor a inceput cu inventiile revolutionare ale lui Nikola Tesla (1856-1943). in 1931, “transformatorul de energie” a lui Tesla a alimentat un “Pierce Arrow” (un automobil foarte greu si luxos), pana la viteza de 80 mile pe ora, pe durate lungi de timp. Tesla a inventat o alternativa pentru generatoarele de curent alternativ. Problemele legate de combustibilii minerali puteau fi rezolvate inca de la inceputul anilor 1930 daca mediul politic si de afaceri ar fi fost receptive. El reusea oare sa acceseze energia tahionica? S-ar putea sa nu aflam niciodata. Un alt pionier in cercetarile legate de energia libera era Dr. T. Henry Moray.

Dr. Moray a reusit sa dezvolte un transformator care avea doar 28 kg greutate si avea o capacitate de 50kw. in momentul prezentarii inventiei la oficiul de brevetare, s-a confirmat ca functioneaza si ca genereaza 50kw putere fara nici o sursa de energie vizibila. Totusi, deoarece sursa de energie era invizibila si de nedescoperit, cererea pentru brevet i-a fost respinsa. Cu toate ca aceasta intamplare suna ca dintr-o comedie, chiar s-a petrecut. Ca si Tesla inaintea lui, Moray a fost oprit de forte politice si economice puternice, dar cu viziuni inguste.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Era tahionica a inceput.

Prin cercetarea energiei libere, stiinta a afirmat – dupa care s-a si dovedit indirect – existenta energiei tahionice.
Astazi, cu totii recunoastem potentialul ei. Cu toata opozitia, era tahionica a inceput. in 1966, Gerald Feinberg a definit energia tahionica fiind ”o particula subatomica, mai rapida de cat lumina”, pentru a unifica viziunea lumii stiintifice si terminologia stiintifica referitoare la energia care este mai rapida decat lumina. Transmitem multumiri si recunostinta diferitilor oameni de stiinta, din trecut si din prezent, care au asigurat fundatia acestei noi ere, si au pavat astfel drumul erei tahionice.

Problema nu mai consta in dovedirea existentei energiei tahionice. Problema reprezinta utilizarea acestei energii. Multi cercetatori recunoscuti au lucrat in acest domeniu, cu diferite rezultate. Ceea ce acesti cercetatori incercau si incearca sa realizeze este conversia energiei tahionice in energie electrica utilizabila. David Wagner are o viziune diferita despre utilizarea energiei tahionice. Viziunea lui este recunoasterea clara a faptului ca, conversia energiei tahionice in energie electrica utilizabila, nu ar rezolva de fapt criza in crestere a acestei planete, deoarece aceasta nu este o criza de energie, ci de constiinta.

David si-a dat seama ca orice se dezvolta din domeniul campurilor tahionice si realizarile sale in fizica aplicata, sunt direct responsabile pentru procesul de tahionizare, care restructureaza anumite materiale la nivel submolecular, creand antene tahionice permanente. Abilitatea lui de a utiliza energia tahionica si abilitatea lumii stiintifice de a dovedi rezultatele sunt direct responsabile pentru revolutia care a afectat peste 55 de tari pana acum. Inovatia tahionizarii foloseste potentialul infinit al energiei tahionice aducand beneficii vietii pe pamant si ajuta la elevarea constiintei. Asta era opera vietii lui. Inventia lui, procesul de tahionizare si seminarul “Quality of One” au schimbat modul de a privi si de a trai viata pentru mii de oameni. Pentru a intelege pe deplin aceasta revolutie, ar fi util sa intelegem relevanta tahionilor, in vindecarea stiintifica si dupa aceea in cea holistica.

Procesul de tahionizare al D-lui D. Wagner este 100% brevetabil. Totusi, dupa lungi deliberari a luat decizia de a tine dreptul de proprietate asupra acestui proces. El presupune ca acest lucru a salvat milioane de dolari din procese legate de drepturile de autor si a urmarit in mod consecvent pastrarea preturilor materialelor la un nivel cat mai scazut posibil. Mai mult, cu exceptia bijuteriilor de aur si a conversiilor valutare (datorate fluctuatiilor dolarului si ale aurului), Advanced Tachyon Technologies nu a crescut nicioata pretul la instrumentele tahionizate. Deoarece procesul este patentat, exista o limita a ceea ce poate fi discutat. Nu o sa fie toti satisfacuti in nevoia de a intelege complet procesul de tahionizare. Cu toate ca nu putem sa destainuim cum functioneaza procesul de tahionizare, putem sa va spunem ce nu este. Procesul de tahionizare nu este un proces de manipulare sau transfer de frecventa sau rotatii. Nu este o tehnologie de bobina de inalta frecventa. Nu este un transfer radionic sau SE5. Tahionizarea nu foloseste geometrie sacra pentru a incarca produsele, nici nu necesita rugaciune sau meditatie. Nu este o tehnologie bazata pe fotoni. Tehnologia nu foloseste cristale sau procese orgonice. Nu foloseste magneti. Nu este deloc sensibil la cel care opereaza.

Ceea ce este procesul de tahionizare, este un cadou pentru planeta. A schimbat si ajutat evolutia si vindecarea tuturor celor care au gasit-o. Creaza armonie din dizarmonie. Are potentialul de a readuce planeta si locuitorii ei la sanatate, armonie si unitate. Utilizarea produselor tahionizate in mod normal are ca rezultat o dezintoxicare naturala, o asimilare crescuta a vitaminelor si mineralelor disponibile, energie crescuta in activitatile fizice, o constienta crescuta asupra energiilor subtile, imbunatatirea functionarii creierului si a circulatiei, imbunatatire exceptionala in activitatile atletice si regenerarea muschilor. Atunci cand atletii folosesc aceste produse, observa o scadere semnificativa a oboselii, permitand cresterea performantelor. Pentru a intelege cum functioneaza tahionii, trebuie sa incepem cu explorarea secretelor universului si a naturii ei.

Fizica tahionilor.

În fizica cuantica, energia care umple cosmosul este numita “energia punctului zero”. Aceasta energie este fara forma, omniprezenta si mai rapida decat viteza luminii. Este de o inteligenta infinita si contine tot ce este necesar pentru a crea forma perfecta. Nu are rotatie, frecventa sau oscilatie. Nu are forta gravitationala. Energia tahionica este omniprezenta, fara limite si are tot potentialul pentru a crea forme perfecte in univers. Ca si energia punctului zero, nu are rotatie, oscilatie sau frecventa si nu este afectata de gravitatie. Diferenta reala intre energia tahionica si energia punctului zero este ca energia tahionica are forma.

O analogie simpla s-ar vedea daca ne-am gandi la ocean in toata vastitatea sa. Oceanul contine un numar infinit de picaturi in ea, si cu toate acestea, ca si energia punctului zero, este fara forma. Daca ai scoate o picatura din ocean, aceasta picatura ar contine toate caracteristicile oceanului, dar acum ar avea forma. La fel si energia tahionica contine tot ceea ce exista in energia punctului zero, dar are forma.

Condensarea energiei punctului zero in energie tahionica este inceputul continuumului energetic, care este responsabil in mod direct pentru toate formele de pe planeta. Urmatorul pas in acest continuum energetic este cel mai bine descris cu termeni simplificati din fizica. Pentru aceasta descriere o sa studiem ca si exemplu, interactiunea energiei tahionice cu particulele din familia Lepton. Prima particula elementara din familia Lepton este un pion. Pionul exista sub viteza luminii si are o orbita complexa, care se poate calcula matematic, pe care o numim Campul Energetic Subtil de Organizare (Subtle Organizing Energy Field – SOEF). Aceste SOEF exista chiar sub viteza luminii si sunt direct responsabile pentru convertirea energiei tahionice in frecvente necesare pentru a evolua, organiza si crea forma perfecta. Desigur toate formele includ diferite frecvente.

SOEF-urile convertesc energiile tahionice in frecventele specifice necesare pentru forma specifica fiecarui SOEF. in cazul studiat, SOEF pe care il examinam, tine pionul pe orbita lui. SOEF-ul pionului, care se afla chiar sub viteza luminii interactioneaza cu tahionii care au viteza supraluminica. Pe masura ce tahionul este convertit de catre SOEF la frecventa pionului, pionul evolueaza instant intr-un muon. Muonul nou are o orbita care este de 10 ori mai mare decit cea a unui pion. SOEF-ul muonului se afla tot sub viteza luminii. Pe masura ce SOEFul muonului interactioneaza cu tahionul, orbita se extinde inca o data, si muonul evolueaza instant intr-un electron. Acest electron nou are o orbita care este de 207 ori mai mare decat cea a muonului. Acest proces continu al SOEF-ului de a converti tahionii in frecventele necesare nu se opreste aici, ci continua pe toata aceasta cale a continuumului energetic. Continua pana cand, pana la urma forma perfecta este atinsa, fie o fiinta umana, fie orice forma pe care o cunoastem. Energia tahionica este energia de legatura a universului si este responsabila pentru crearea tuturor formelor de pe aceasta planeta. Energia tahionica este elementul cheie in curgerea energie de la infinitul fara forma, pana la forma perfecta.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Acesta este continuumul energetic.

Ca la orice forma intr-un univers sub viteza luminii, SOEF nu poate depasi viteza luminii. Acesta este un punct foarte important. Lumea noastra este o lume a formei si din aceasta cauza, singura cale pentru lume de a crea o legatura cu energia puctului zero este prin energia tahionica. Energia tahionica contine in ea tot potentialul necesar pentru a crea continuum energetic perfect in fiecare forma individuala de viata. Tot ceea ce se petrece in corpul uman de exemplu, exista intr-o forma perfecta in energia tahionica. Un exemplu excelent pentru acest lucru este regnul animal. Putem vedea ca acele animale care nu au cazut sub influenta umana in nici un aspect, traiesc o viata complet sanatoasa. Mamiferele de exemplu au o durata de viata care este de sapte ori perioada lor de crestere. Pentru oameni, asta ar insemna 140 de ani de viata perfect sanatoasa. Din cele 40.000 de boli cronice si degenerative care sunt cunoscute in medicina umana, doar cateva sunt cunoscute in cadrul animalelor salbatice. Aceasta pentru ca animalele salbatice nu au capacitatea de a bloca continuumul energetic si sa creeze astfel deficiente si boli. Firesc, natura este aproape perfecta si astfel este si caracteristica energiei tahionice. Continuumul energetic este curgerea continua a energiei, de la energia nelimitata a punctului zero, contractandu-se in forma ei tahionica cu viteza supraluminica.

Tahionul apoi interactioneaza cu SOEF, care il converteaza la frecventa SOEF, creand in final matricea energetica din care toate formele fizice sunt create. Continuumul energetic se intinde de la expansiunea infinita fara forma la contractia formei finite.

Odata ce intelegem ca acest continuum exista, si modul in care ea functioneaza, putem intelege efectele blocajelor in curgerea energiei in proces. Din punctul de vedere al vindecarii holistice, vindecarea este o vindecare integrata la nivel fizic, emotional, mental si spiritual. Evoluam pe o spirala ascendenta continua de ordine si apoi haos, spre un nivel mai inalt de ordine prin haos si boli, spre nivele si mai inalte de ordine. Haosul este o treapta de la un nivel de ordine spre unul mai inalt. Toata lumea experimenteaza acest lucru, chiar daca nu este constienta de asta. Fiecare nivel nou de ordine este un nivel nou de sanatate. Energia tahionica este cheia catre trecerea prin haosul si stresul vietii cotidiene, creand o noua ordine si calitate a vietii. Obiectele tahionizate ne ajuta in mare masura sa facem miscarea mult mai rapid. Utilizarea tahionilor prezinta nu numai un model holistic de vindecare ci si un proces prin care ne putem apropia de o sanatate radianta si de comuniune cu Tot ceea ce Exista.

Energia tahionica: o paradigma noua in vindecarea holistica.

Sanatatea, armonia si vindecarea holistica a corpului, emotiilor, a nivelelor mentale si spirituale sunt toate bazate pe o sursa de energie care este indispensabila existentei noastre. De aceea, vindecarea la orice nivel depinde de conectarea la aceasta energie primordiala, care este sursa existentei. De la intretinere si intinerire pana la cele mai adanci nivele ale vindecarii holistice, toate sunt posibile prin abilitatea noastra de a ne conecta la sursa de energie care creaza si energizeaza forma existentei materiale asa cum o cunoastem. Ca sa putem aprecia si intelege cu adevarat principiile vindecarii prin tahioni, ne este de mare ajutor sa revedem pe scurt teoriile vindecarii vibrationala din medicina holistica.

Abordarea vibrationala include terapii ca: terapia orgonica, terapia cu campuri magnetice, radionica, biorezonanta, energia fotonica, homeopatia, vindecarea prin geometria formelor sacre, cristale, cromoterapie, elixire din flori si pietre pretioase, terapia sunetelor, bobine opuse, lucrul cu ioni negativi sau neutrino, cuart sau alte particule si frecvente care sunt complicate prin oscilari individualizate si prin rotatii spre stanga sau dreapta, negativ, pozitiv sau neutru. Toate aceste metode se bazeaza pe un singur principiu. inauntrul continuumului energetic din corpurile noastre subtile se pot manifesta blocaje la orice nivel de frecventa. Aceste blocaje cauzeaza problemele de sanatate. Aplicate in mod adecvat, utilizarea energiilor de diferite frecvente poate duce la rezultate excelente, daca cineva stie cu ce frecventa are de-a face si in ce masura trebuie aplicata frecventa respectiva. Totusi, toate aceste metode au trei impedimente inevitabile:

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

1. Efectele energiei cu o frecventa specifica, cum sunt cele folosite in medicina vibratiilor, sunt limitate la acea frecventa. Energia fotonica de exemplu este descrisa ca fiind pachet de energie de lumina. Oamenii de stiinta folosesc acest concept sa faca referire la lumina sub aspectul de particule. Fotonii sunt asociati cu o unda electromagnetica de o frecventa definita. Frecventa este intre 4-65 micrometri. in momentul de fata exista un singur echipament, care emite energie fotonica din spectrul infrarosu la lungimea de unda 4-16 micrometri. Aceasta este o banda ingusta din totalul posibilelor frecvente ale energiei fotonice. Aceasta banda ingusta de frecvente corespunde cu o frecventa in corpul energetic.

Daca ar exista un blocaj pe aceasta frecventa energetica, ar insemna o deficineta energetica intre nivelul blocat si corpul fizic. Dar ce se intampla daca blocajul se afla intre 18-35 micrometri? in acest caz, aplicarea acestei energii fotonice ar putea avea ceva influenta indirecta dar cu siguranta nu ar putea elimina blocajul, nici sa reconecteze sistemul la continuumul energetic. Deci dupa cum vedeti, unul din impedimentele semnificative al medicinei energetice este ca trebuie sa stii exact la ce frecventa este blocajul pentru ca sa poti aplica frecventa potrivita.

2. Toate metodele terapeutice subtile, in afara de tahioni, sunt doar frecvente izolate din intreg. Accesarea spectrului complet de frecvente si de informatii pentru a curata intregul sistem si de a restaura functionalitatea continuumului energetic poate fi dificila daca utilizam o abordare pe o singura frecventa, deoarece oamenii au blocaje multiple la diferite frecvente.

3. De asemenea, energiile de o anumita frecventa pot avea i efecte distructive. Exista doua motive pentru aceasta: a) excesul unei frecvente de energie poate fi la fel de daunator ca si deficienta energetica b) deoarece o frecventa nu are inteligenta, determinarea frecventei necesare si a duratei de expunere ramane la atitudinea, intelepciunea si specializarea utilizatorului. Un exemplu foarte simplu ne poate ajuta sa intelegem ideea. Soarele este o sursa magnifica de energie fotonica. O expunere de approx. 20-30 minute pe zi este necesara pentru o sanatate optima. Totusi, aceeasi minge de energie fotonica o sa te prajeasca daca esti expus 4 su 5 ore. Motivul este ca energia fotonica, ca si orice frecventa, nu are inteligenta si nu stie cand sa porneasca sau cand sa se opreasca. Deci tine de utilizator sa decida cand sa opreasca expunerea, plecand de la soare. Alt exemplu este expunerea la energia magnetica.

4. Este cunoscut de exemplu ca magnetii lucreaza la o anumita frecventa, avand efecte diferite la polii de nord si de sud. Polul sud este activator. Daca este utilizat prea mult, poate crea o hiperactivitate in sistem si sa dauneze. De exemplu Dr. Cousens, M.D., autorul cartilor “Spiritual Nutrition and the Rainbow Diet”, “Sevenfold Peace”, “Conscious Eating”, director al Centrului de reintinerire Copacul Vietii, a demonstrat prin experimente clinice ca la persoanele care utilizau saltele magnetice le-a crescut tensiunea arteriala, care totusi s-a redus in momentul in care li s-a recomandat sa nu mai foloseasca saltelele magnetice.

Aceasta se poate petrece deoarece magnetii functioneaza pe o anumita frecventa si intensitate, dar nu au inteligenta de a sti cand sa se opreasca din a emite. Energia tahionica este total diferita de acestea. Tahionii nu sunt o frecventa, nici macar o abordare legata de frecvente. Frecventa, oscilatiile sau rotirile nu exista la nivelul la care opereaza tahionii -peste viteza luminii. Efectele lor sunt reglate de inteligenta interna a SOEF-urilor. Cand tahionii sunt aplicati pe o suprafata, SOEF-urile convertesc in ceea ce au ele nevoie pentru a se restaura la echilibru si ordine perfecta.

Tahionii nu vindeca, mai degraba furnizeaza energia pentru corp de a se vindeca singur.

Aceste exemple simple sunt menite sa va arate dificultatile inerente in terapiile orientate pe frecvente si asupra rezultatelor controversate obtinute prin ele. Utilizarea energiei tahionice este un avantaj urias deoarece reduce la zero efectele secundare nedorite. De aceea putem spune sincer ca energia tahionica este ceva total diferita si nu poate fi comparata cu nici o alta forma de medicina energetica sau amplificatoare subtile.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Viata fericita ca superconductor.

Tahionii sunt legatura evidenta intre existenta formelor si existenta fara forme si ne ofera posibilitatea de a deschide o cale catre tot ce exista. Un alt aspect minunat al utilizarii energiei de la sursa este ca nu avem de-a face cu efecte secundare nedorite. Chiar daca aplicam atat de multa energie incat anumite parti ale corpului experimenteaza un proces de vindecare foarte rapid si foarte puternic, iar alte parti nu tin pasul, asta nu o sa fie o problema. Energia tahionica genereaza cateodata efecte de detoxifiere si vindecare, care pot fii coplesitoare pentru scurte perioade de timp, dar nu o sa fie rezultate negative niciodata.

Energia tahionica este de asemenea libera de aceasta a doua limitare. Nu necesita prea multe cunostinte si experienta pentru a aplica energia tahionica in mod corect, deoarece, oricum, corpul nostru raspunde de procesul de vindecare. Nu o aplicam fortat pentru un anumit efect, ci mai degraba lasam corpul sa produca efectele ei vindecatoare. Energia tahionica este un simplu catalizator pentru acest proces de autovindecare. Candva stiinta si spiritualitatea s-au separat, fiecare urmandu-si calea catre sursa existentei. Tahionii sunt o energie sinergica, reunind calea stiintifica si cea spirituala. Descoperirea potentialului nostru spiritual, a aduce armonie in toate aspectele vietii noastre si restabilirea unei sanatati radiante sunt scopuri firesti.

Realizarea acestor scopuri depinde de cat de bine reusesc campurile noastre subtile energetice de organizare sa converteasca tahionii in diferitele frecvente care curg prin toate nivelele subtile ale fiintei noastre si pana la urma in corpul nostru fizic. Nu este nevoie sa devenim ceva ce nu suntem cu adevarat. Putem deveni in schimb “superconductori”. in stiinta, un superconductor este un material care nu opune nici o rezistenta curgerii energiei.

Ceea ce incercam sa facem in scopul unei sanatati optime este de a crea corpuri spirituale, mentale, emotionale si fizice care sa fie superconductori, care nu opun nici o rezistenta curgerii energiei cosmice care vine in viata noastra prin continuumul energetic. Din punct de vedere spiritual ne dam seama ca suntem co-creatori in ceea ce priveste starea noastra de sanatate. in masura in care nu cream nici un blocaj in curgerea energiei prin sistemul nostru, potentialul nostru spiritual se poate dezvolta. Suntem in stare sa cream sanatate radianta in vietile noastre si implicit nivele mai inalte ale bucuriei.

Ca si superconductori ajungem spre o stare de sanatate optima si cel mai inalt nivel de ordine in procesul ordine-haos-ordine. Asta se petrece daca incepem sa curatam toate blocajele cu tahioni. Fiecare blocaj eliminat sporeste bucuria energiei cosmice care curge prin noi. Putem sa simtim acest lucru in mod direct. Asa cum experimentam asta in mod repetat (dupa care experimentam energia divina care ne umple in mod constant cu bucurie, pace si multumire) incepem sa intelegem ca suntem aceasta energie divina. Avem alegeri in viata pe care suntem obligati sa le facem.

Alegem oare sa cream un stil de viata, un regim, un mod de a fi in lume care ne ajuta sa devenim superconductor? Sau alegem sa ignoram legile naturii si cele divine, creand practic mai mult haos, entropie si degenerare in vietile noastre? Cum facem aceste alegeri? Este pur si simplu o alegere constienta sau sunt alti factori care influenteaza aceste decizii de imbunatatire sau degradare a vietii? Ce ne determina sa alegem sa devenim mai mult sau mai putin un superconductor al continuumului energetic? Raspunsul exista intr-un moment al adevarului.

Momentul adevarului.

in teoria ordinii/haosului exista un termen numit punct de rascruce sau de bifurcatie. Acesta este punctul coplesitor, punctul sau momentul adevarului in care corpul ori se strica, de exemplu manifesta boala, sau exista o miscare spre o sanatate mai buna, ridicand corpul spre un nivel mai inalt al ordinii. in trecut, modul in care reactioneaza corpul la aceasta rascruce, era un mister – se indreapta catre ordine si sanatate sau petrece un timp nedefinit in haos si boala? Astazi prin descoperirile legate de tahioni avem un mod de a influenta directia catre care un sistem se indreapta.

Energia tahionica echilibreaza si energizeaza SOEF-urile care definesc sistemul. in acel moment al adevarului cand apare o rascruce, o glanda, un organ sau sistem poate sa faca saltul spre o stare mai inalta de ordine, evoluand astfel prin punctul de rascruce la un nivel mai inalt al ordinii. Cand un sistem trece print-un punct de rascruce, si SOEF-ul sistemului este energizat si echilibrat cu energie tahionica, sistemul se va indrepta catre sanatate. in 1990 David Wagner a dezvoltat mijloace si tehnici specializate care pot crea un punct de rascruce intr-un sistem pe durata unui tratament administrat de catre un Practicant Tahion. Prin aplicarea avansata a mijloacelor tahionizate si reconectarea sistemului la continuumul energetic, practicantul pregatit este capabil sa ajute complexul corp-minte-spirit sa se indrepte catre un nivel mai inalt de ordine si sanatate. insa nu este nevoie sa fi un practicant specializat pentru a trai experienta de imbunatatire a vietii cu ajutorul energiei tahionice.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Oricine poate incepe sa beneficieze de aceste mijloace pur si simplu prin furnizarea de energie tahionica intr-un loc definit. Orice frecventa care este necesara este convertita in energie biologica de SOEF astfel incat corpul poate sa se vindece singur. Un exemplu simplu. “Acum opt saptamani mi-am scrantit glezna, suferind o rana care se umflase, se facuse vanata si ma durea, ajungand sa nu mai suport greutate pe glezna. Un chirurg ortoped mi-a examinat glezna, mi-a sugerat sa fac raze, deoarece dupa cat era de vanata era convis ca mi-am fracturat glezna. Rezultatele razelor mi-au iesit negative. O asemenea rana in mod obisnuit ar dura doua-patru saptamani sa se vindece pentru a putea sa suport greutatea in mod confortabil si complet. Dupa doua zile de utilizare a benzilor tahionice pentru sport, umflatura era complet disparuta si eram in stare sa sar cu glezna mea ranita, fara nici o durere!”, scrie Cristina Cummings, M.D.

Boala sau dizarmonia sunt blocaje in curgerea energiei prin continuumul energetic. Un blocaj in corpul emotional, de exemplu, ar crea o deficienta energetica pana in corpul fizic. Cineva ar putea trai experienta acestui blocaj ca o posibila durere in zona lombara. Aceasta durere de spate va continua sa creasca pana cand exista blocajul. Rezulta ca acest blocaj este cel care trebuie eliminat. Blocajul este definit in principiu, ca o dezordine sau haos in continuumul energetic, cauzand o deficienta energetica. Blocajul poate fi fizic, mental, emotional sau chiar spiritual. Aceste blocaje sunt direct responsabile pentru deficientele energetice care creaza haos, dizarmonii si boala in corpul fizic.

Energia tahionica fiind sursa energiei care organizeaza si sustine energetic SOEF-urile, furnizeaza potentialul de a elimina aceste blocaje, restabilind echilibrul energetic. Energia tahionica creaza un efect antientropic, organizeaza ceea ce este dezorganizat. Tahionii realiniaza si restaureaza SOEF-urile la starea lor naturala de armonie si echilibru, astfel creand sanatate. Cercetarile au demonstrat procesele de tahionizare. Posibilitatile de echilibrare a lumii noastre sunt chiar infinite. Deoarece suntem devotati in a va furniza cele mai bune mijloace posibile, va oferim de asemenea posibilitatea de a avea obiecte si articole personalizate. Lumea a inceput sa imbratiseze viitorul si multe companii de peste tot din lume, incluzand Statele Unite, Japonia, Germania si Anglia folosesc programul nostru comun “Heal the Planet”.

Acest program permite tahionizarea produselor altor companii sau produselor speciale tahionizate in producerea altor produse care vor ajuta la vindecarea planetei. Un exemplu simplu este Vita-Pur, o bautura cu enzime vii, derivata din ciupercile Kombucha, crescute intr-un camp tahionizat, special creat. Aceasta bautura europeana de asemenea contine apa tahionizata. Alt exemplu este Phone Cell, care a fost special dezvoltata intr-o colaborare cu Japonia si Germania pentru a elimina efectele negative a telefoanelor celulare. Prin aceste colaborari, pot fi create produse noi prin companiile care sunt aliniate spre progres. Daca aveti o idee de care ar putea beneficia lumea, va rugam sa ne contactati.

La un nivel cosmic, cand privim structura energetica completa a corpului, mintii, spiritului i complexului emotional, racordarea la energia tahionica imbunatateste conexiunea noastra cu continuumul energetic la cel mai inalt nivel. Racordarea ultima imbunatateste comuniunea cu divinul. Atunci cand suntem racordati sau aliniati cu energia tahionica intr-un mod particular care ne face energiile cosmice mai accesibile, este mai mare probabilitatea ca sa alegem vindecarea atunci cand ajungem la punctele de rascruce. Energia tahionica are potentialul de a echilibra nu doar in interiorul microcosmosului, ci si sa ajute la restabilirea legaturii corpului, mintii si spiritului cu macrocosmosul.

Rezumat Tahionii sunt o cheie pentru vindecare:

    • 1. Energia tahionica este sursa tuturor frecventelor.
    • 2. Energia tahionica nu este o frecventa.
    • 3. Energia tahionica energizeaza direct SOEF, pe cand frecventele nu.
  • 4. Tahionii contin intregul potentialul al continuumului nostru energetic.

Aceste patru afirmatii sunt principiile de baza a vindecarii tahionice. Acest intreg face ca efectele vindecarii cu energie tahionica sa devina universale. Energia tahionica poate doar sa creeze ordine in sistem si reorganizeaza si restructureaza Campurile Subtile Energetice de Organizare (SOEF) Materialele tahionizate sunt antene permanente, capabile sa focalizeze energia tahionica. Cu energia tahionica tot complexul de nivele fizice si subtile ale continuumului energetic pot avea acces la tot potentialul necesar pentru vindecare.

Pentru orice blocaj energetic, dizarmonie, deficienta energetica sau absenta ordinii in complexul corp-minte, putem gasi solutia viabila prin energia tahionica. Deoarece decizia schimbarilor apartine complexului corp-minte, rezultatele aplicarii energiei tahionice sunt totdeauna pozitive. Este posibil sa aplici atat de multa energie tahionica sistemulul nostru energetic incat acesta sa inceapa un proces de detoxifiere. Dar amintiti-va, energia tahionica creeaza ordine din dezordine, astfel ca efectele daunatoare nu sunt posibile.. Dovada este clara ca tahionii tin de tehnologia viitorului. Ele ofera posibilitatea dea evolua prin haos intr-un nou nivel de ordine. O sa ne eleveze constiinta si o sa ne redea echilibrul de a avea viziunea launtrica pentru a crea pace. Adevarul este ca tahionii nu pot schimba lumea, dar noi ca si indivizi putem. Noi stim ca inca nu este tarziu.

Daca fiecare dintre noi am putea gasi acel loc plin de iubire, pace si echilibru pe care tahionii il aduc in viata noastra, atunci am putea sa schimbam lumea. Pacea sa domneasca pe Pamant.

Despre Iubire – Eliberarea de povara condiționării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.