Viaţa trăită în Bucurie – liberul arbitru este Lege Divina

Nota: Laurie a transmis prin channeling acest mesaj, la sfarsitul anului 1994, pentru un articol dintr-o publicatie. El a fost publicat sub semnatura lui Laurie Gilmore. Desi este intalnit pe multe website-uri, el reprezinta munca originala a lui Metatron si a lui Laurie.

Viaţa trăită în Bucurie - liberul arbitru este Lege Divina

Viaţa trăită în Bucurie – liberul arbitru este Lege Divina

Arhanghelul Metatron

Sunt Metatron. Am fost rugat sa ajut, dictand informatii care sa va ajute sa treceti prin tranzitiile care vin pentru planeta si pentru toate formele de viata de aici, in timpul inaltarii.
Aceasta planeta si toate speciile de viata de pe planeta se afla in procesul de inaltare. Inaltarea inseamna ca toate formele de viata din prima si din a doua dimensiune se vor “deplasa in sus”, catre formele de viata din dimensiunea a treia. Oamenii sau formele de viata din a treia dimensiune vor evolua treptat, fie spre lumile din dimensiunea a patra, fie la unimea din dimensiunea a cincea, in functie de nivelul de evolutie si de intentiile fiecaruia.
Inaltarea se produce acum pas cu pas si va continua, intr-un fel sau altul, pentru ca aceasta este vointa tuturor. In mod normal, planetele si speciile de viata intrupate pe fiecare planeta sunt inaltate prin intermediul dezastrelor catastrofale care insotesc ciclul moarte-inviere.
In acest ciclu, asa cum a demonstrat Christos, dezastrele produc moarte la nivel planetar. Deoarece acesta este modul in care se produce de obicei inaltarea, acest mod este foarte bine stiut si inteles la nivelul Mintii Universale. De aceea, din timpuri stravechi, au existat profetii despre distrugerile teribile care vor avea loc la sfarsitul vremurilor.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Ciclul de Inviere (Dispensa Invierii) de Acum este Inaltarea, (1) cand incepe iar viata, pe un nou nivel de constiinta, intr-o lume dimensionala superioara. Acest lucru nu inseamna reintrupare, pentru ca aceasta poarta cu ea conceptul de karma, iar inainte ca inaltarea sa poata deveni o probabilitate, toata karma trebuie eliberata. Inaltarea nu inseamna doar existenta ca spirit in lumile celeste; inaltarea este si fizica.
Ca proces, Inaltarea schimba corpul fizic in timpul fuziunii corpului si spiritului, intr-o singura fiinta. Aceasta fiinta este o fiinta de Lumina perfectionata, intr-un corp fizic de Lumina. Inaltarea a inceput, de fapt, acum cateva mii de ani, odata cu fuga israelitilor din Egipt.
Povestea lui Moise, care isi conduce poporul pentru a scapa de sclavie, este o metafora pentru procesul de inaltare. Intruparea lui Iisus a fost un important punct de cotitura in acest proces, pentru ca, in calitate de Avatar, Iisus a fost capabil sa preia „pacatele” sau karma tuturor oamenilor si sa transmute acea energie, in Lumina.
Gratie rascumpararii sale, a devenit posibila o inaltare mai lina. Aceasta inaltare se desfasoara intr-o serie de pasi, pana devine posibila starea de Fiinta de Lumina. Rascumpararea lui Christos a fost primul pas spre Corpul de Lumina. Un pas care a avut nevoie de aproape doua mii de ani, pentru a se incheia.

Corpul de Lumina a fost introdus ca experiment, in 1988

Corpul de Lumina a fost introdus ca experiment, in 1988 – la numai sapte luni dupa Convergenta Armonica. Este un experiment, pentru ca niciodata un proces de inaltare nu a fost incercat in acest fel. Aceasta metoda – atat cresterea treptata a Luminii in corpul fizic al tuturor formelor de viata si al planetei, cat si cresterea nivelului de vibratie – nu s-a mai incercat pana acum, in NICIUN alt univers aflat in procesul de inaltare.
In cadrul Mintii Universale, exista teorii despre cum se va desfasura acest proces – dar, uneori, rezultatele au fost diferite de ceea ce s-a anticipat. In aceste cazuri, se fac revizuiri. Ca baza pentru informatiile pe care vi le voi da mai tarziu, trebuie sa va explic dezvoltarea Corpului de Lumina.
Trebuie sa intelegeti acest proces, mai intai la nivel personal. Acest nivel personal se refera la modul in care Corpul de Lumina va va afecta fizic, emotional si mental. Apoi, va voi da informatii despre felul in care Corpul de Lumina va afecta planeta si structurile societatii voastre.
Consider ca aspectul cel mai important si mai fascinant al Corpului de Lumina este ca acest experiment va transforma corpul fizic intr-un vehicul adecvat pentru contopirea totala cu Sinele vostru Superior, iar acest lucru se petrece concomitent cu procesul fizic.
Aceasta contopire e produsa de o serie de coborari ale spiritului, temporizate de cantitatea de lumina pe care o detineti in celulele voastre. Cantitatea de lumina detinuta de celule fizice determina nivelul Corpului de Lumina si, cu cat nivelul lui e mai inalt, cu atat corpul fizic este mai putin dens.
Cu cat aveti mai multa lumina in corpul fizic, cu atat mai mult din spiritul vostru puteti avea in corp. Catre finalul acestui proces al Corpului de Lumina, chiar inaintea inaltarii, veti fuziona total cu Sinele vostru Superior. Coborarile spiritului sunt mecanismele folosite pentru aducerea sau activarea darurilor spirituale, ale maestrilor inaltati.
Corpul de Lumina are douasprezece niveluri sau pasi si, pe masura ce este finalizat fiecare pas, schimbarile care s-au produs in plan fizic trebuie integrate in toate domeniile vietii si spiritului.
Pe masura ce progresati, Corpul de Lumina e conceput sa scoata la iveala toate problemele voastre omenesti – fiecare nivel superior scotand la iveala un strat mai profund al problemei, decat stratul de dinainte.
Lucrurile se intampla astfel, pentru a va ajuta sa deveniti curati mental, emotional, fizic si spiritual. Odata ce problemele se ridica la suprafata, puteti permite ca mantuirea lui Christos sa le transmute pentru voi. La capatul fiecarui nivel al Corpului de Lumina se afla un spatiu gol, pe care il numim moartea egoului, iar el se poate manifesta ca depresie sau sentiment de inutilitate.
Acest gol va trebui folosit ca popas, inainte de-a va continua calatoria. El este un loc energetic, în care nu exista nimic si în care va puteti construi o noua imagine despre voi si viata voastra, inainte de a trece la urmatorul pas. Golul este o camera de integrare – sau poate ca l-as putea descrie ca pe un cocon, in care va puteti odihni si forma, ca fluturii frumosi care veti deveni la pasul urmator.
Primii sase pasi din dezvoltarea Corpului de Lumina au fost structurati pentru schimbare treptata la toate nivelurile, cu treziri spirituale regulate, intercalate cu schimbari fizice, mentale si emotionale. De la nivelul al saptelea, pana la al zecelea al Corpului de lumina, procesul se schimba si se concentreaza asupra unei singure zone a experientei voastre, pe rand.
De exemplu, la nivelul al saptelea, cei mai multi dintre voi au trait prima coborare a spiritului si, odata cu ea, o trezire spirituala vizibila. Poate ca, odata cu trezirea spirituala, ati manifestat clarvedere, clarauz sau o constienta kinestezica a energiei. Vorbesc despre acest nivel la timpul trecut, pentru ca la ora actuala planeta trece la inceputul nivelului al noualea.
Este o experienta foarte dureroasa, sa te afli la un nivel vibratoriu inferior celui al planetei pe care existi, în aceasta situatie fiind cei aflati sub nivelul al optulea. Pentru ca cititi acest articol, sunt sigur ca sunteti undeva intre spatiul gol de la sfarsitul nivelului al optulea si nivelul al unsprezecelea din dezvoltarea Corpului de Lumina.
Nu ati fi interesat de literatura spirituala, daca v-ati afla la niveluri inferioare. Corpul de Lumina aflat pe nivelul al optulea produce schimbari extreme ale corpului. Sunt foarte intalnite simptome fizice asemanatoare sindromului viral. Pe durata acestui nivel, se poate sa fi observat ca ati racit o data pe luna.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Alte simptome

Alte simptome sunt durerile de cap (in spatele ochilor), intrucat sunt deschise retelele nervilor optici, iar glanda pineala se activeaza. E posibil sa aveti dureri de urechi, schimbari de presiune a aerului, mancarimi in urechi – intrucat structurile auzului sunt recalibrate, pentru a decodifica transmisiile de Lumina – si transpiratie sau diaree abundenta, pe masura ce scade densitatea celulelor din corpul vostru.
O perspectiva legata de aceste modificari este ca adaugati o a treia spirala fizica, la ADN-ul vostru. Pentru unii, e posibil ca organismul sa se impotriveasca scaderii densitatii, datorate coborarii spiritului. Un simptom al acestei rezistente este cresterea in greutate.
Corpul uman are tendinta de-a incerca sa faca fata coborarilor spiritului, devenind mai mare, pentru a cuprinde masa spirituala ce vine in el. Odata ce a inceput cresterea in greutate, singura metoda eficienta de a o opri este practicarea de exercitii fizice.
Ma refer la exercitii grele, ca ridicarea de greutati, mersul pe bicicleta, alergarea sau inotul. Exercitiile trebuie sa fie suficiente pentru dezvoltarea masei musculare. Dezvoltarea masei musculare va va proteja sistemul nervos, pentru ca energiile care vin odata cu fiecare coborare a spiritului, sunt mult mai puternice decat cea cu care era obisnuit sistemul nervos.
Tesutul adipos nu poate proteja sistemul nervos, asa cum o fac muschii, prin acceptarea surplusului de energie din sistemul nervos. Tesutul adipos se va „praji”, atunci cand se revarsa aceste energii, iar rezultatul va fi deteriorarea receptorilor de insulina din celule. Acest lucru duce la dezechilibrarea metabolismului, iar rezultatul este cresterea in greutate.
Masa musculara dezvoltata prin exercitii va prelua surplusul de energie din sistemul nervos si va convinge constiinta corpului ca este „destul de mare” pentru a adaposti spiritul. E posibil sa incepeti sa observati culori intermitente pe ecranul vostru interior, ecuatii geometrice ce vi se misca prin minte sau sa auziti un zumzet. Este inceputul translatiei care va va permite sa transformati coduri de lumina, in intelegere cognitiva.
Retelele din jurul planetei transmit constant mesaje catre formele de viata intrupate pe planeta. Aceste mesaje vin sub forma de pachete de Lumina, iar ele sunt codate. Eu le numesc „Coduri de Lumina”. Informatiile trebuie „decodate” sau convertite in ganduri constiente, astfel incat sa le puteti intelege si folosi in viata voastra. Aceste mesaje sunt destinate sa va dea instructiuni si sa va explice ce se petrece din punct de vedere energetic, in frecventele din dimensiunile superioare.
Daca sunteti o persoana sensibila, care poate auzi zumzetul, un ton ascutit, un bazait, va rog sa le marturisiti acest lucru, ghizilor vostri. Ei incearca sa va ajute sa primiti transmisiile codurilor de Lumina, dar nu pot sti ca le auziti, decat daca raspundeti.
Ghizii vostri vor cauta sa va ajute, marind volumul si frecventa codurilor de Lumina audibila, pana cand observa un raspuns din partea voastra.
Codul de Lumina sub forma bazaitului poate deveni foarte suparator si chiar deranjant din punct de vedere fizic. (2) Daca aveti acest simptom, „rugati-va” ghizii sa reduca volumul si sa calibreze frecventa, asfel incat sa nu fie iritanta sau debilitanta pentru voi.
Pentru om, aceste schimbari specifice nivelului al optulea pot dura pana la doi ani. Pentru planeta, ele au durat trei ani.
Nivelul al noualea se refera la integrarea schimbarilor spirituale de la nivelul al saptelea si a schimbarilor fizice de la nivelul al optulea, in viata voastra fizica. La nivelul al noualea, relatiile sunt prioritatea voastra, intrucat prin intermediul relatiilor va testati pe voi si schimbarile pe care le-ati produs in interiorul vostru.
Se poate sa constatati ca orice relatie bazata pe control sau manipulare devine intolerabila si ca multe relatii se termina in timpul acestei etape. Ati mai putea constata ca munca pe care o faceti in lume se schimba, pe masura ce va integrati noua identitate. Spatiul gol de la nivelul al noualea al Corpului de Lumina poate fi foarte dureros, pentru ca, dupa atata concentrare asupra relatiilor, acest gol va impune ca, in cele din urma, sa fiti singuri, cu voi insiva.
In fond, relatia pe care o aveti cu voi insiva este cea mai importanta relatie, nu-i asa? Nivelul al noualea se termina (si uneori incepe) cu coborari ale spiritului, destul de masive, oferindu-va inca o relatie pe care trebuie sa o integrati, ca facand parte din procesul vostru.
La inceputul nivelului al zecelea, viata pare noua si se poate sa va simtiti ca un nou nascut si foarte plapand. Nivelul al zecelea este inceputul trezirii spirituale, care va va duce la stapanirea capacitatilor care ii caracterizeaza pe maestrii spirituali. Aceste capacitati – sau daruri ale spiritului – vor creste, pe masura ce deveniti mai liberi in plan energetic.
La nivelul al zecelea, accentul se va pune pe manifestarea acestor daruri spirituale, iar apoi pe integrarea lor completa, pentru a fi folosite in viata voastra fizica, de zi cu zi. Darul vostru spiritual natural cel mai mare va fi primul care se va manifesta la nivelul al zecelea, iar celelalte daruri ale spiritului se vor activa mai tarziu, in mod treptat.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Vi se va cere sa traiti potrivit darurilor voastre spirituale

Vi se va cere sa traiti potrivit darurilor voastre spirituale. Daca sunteti clarvazator, de exemplu, va trebui sa luati decizii potrivit lucrurilor pe care le percepeti prin clarvedere – nu dupa ceea ce percepeti fizic. La nivelul al zecelea, clarvederea voastra pur si simplu va va intrece vazul fizic. Se poate ca, intr-o zi, sa remarcati ca vedeti foarte clar trei trotuare si trei curbe.
Va fi foarte derutant sa va hotarati unde sa puneti piciorul. Veti vedea curba si trotuarul fizic, curba si trotuarul eteric si curba si trotuarul din dimensiunea a patra. Daca va bazati exclusiv pe clarvedere, nu pe vazul fizic, veti sti unde sa pasiti. Daca folositi simtul fizic al vazului, s-ar putea sa va plimbati de cateva ori printr-un loc public.
In cele din urma, veti invata cum sa procesati acest tip de vedere. Procesul prin care deveniti clari este un proces de eliberare a energiei stocate din corpul emotional si din corpul mental si mutarea acestei energii in corpul spiritual, unde devine utilizabila, fiind energia prin care sunt produse miracolele.
Singura diferenta intre un Avatar si un om obisnuit este localizarea energiei din corpurile energetice. Un om obisnuit isi are energia „blocata” in emotiile si amintirile stocate in corpul emotional si in convingerile, dogmele si gandurile din corpul mental.
Omul obisnuit are un corp spiritual plat, pentru ca nu exista energie in plus, fata de necesarul pentru emotii si ganduri. Un avatar are corpul emotional si mental curat. Toata energia din corpurile subtile ale unui Avatar este stocata in Corpul Spiritual.
Pentru un Maestru, energia asociata cu emotia curge din corpul spiritual, in corpul emotional, IN MOMENTUL RESPECTIV si revine in corpul spiritual, de indata ce stimulul emotional a incetat. Energia asociata gandului curge din corpul spiritual, in corpul mental si revine in corpul spiritual, atunci cand gandul este finalizat.
Acest lucru face ca energia Avatarului sa fie libera, pentru a o folosi dupa dorinta. Avatarului ii este disponibila energia spirituala, pentru ca ea nu e consumata de ganduri, convingeri, emotii si amintiri. Aceasta este structura energetica pe care fiecare dintre voi trebuie sa o creeze in corpul sau energetic, pe durata nivelului al zecelea si al unsprezecelea al Corpului de Lumina. Acest lucru ii va permite fiecaruia dintre voi sa infaptuiasca miracole, cum ar fi materializarea gandului, in realitatea fizica.
Nivelul al unsprezecelea al Corpului de Lumina este o avansare naturala de la nivelul al zecelea si, de multe ori, tranzitia e atat de usoara, incat schimbarea nu e observata. Capacitatile spirituale continua sa creasca, iar corpul fizic incepe sa-si schimbe infatisarea. Corpul vostru fizic devine luminos, stralucitor si arata foarte frumos. Se poate ca prietenii si cunostintele voastre sa remarce, dintr-o data, ca aratati mai tanar sau ca v-ati schimbat, intr-un fel ce nu poate fi definit.
Nivelul al unsprezecelea aduce niveluri mai profunde de procesare a problemelor voastre emotionale. La acest nivel, trebuie sa va ocupati de toate convingerile si formele-gand despre moarte si pierdere.
E posibil sa creati deziluzii sau chiar sa va treziti ca va creati cele mai puternice frici in cadrul vietii voastre fizice, astfel incat sa le puteti inlatura de tot, trecand prin ele.
La nivelul al unsprezecelea, orice energie stocata, ramasa in corpul emotional sau mintal, dupa parcurgerea nivelului al zecelea, trebuie transferata corpului spiritual.
Daca nu va ocupati de aceste probleme, in perioada in care va aflati la nivelul al zecelea, le veti manifesta in viata voastra, atunci cand sunteti la nivelul al unsprezecelea. Dar, sincer, atunci cand va aflati la nivelul al unsprezecelea al Corpului de Lumina, nu aveti de ce sa va fie frica, in afara de frica in sine.

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Nivelul al doisprezecelea al Corpului de Lumina este Inaltarea.

Nivelul al doisprezecelea al Corpului de Lumina este Inaltarea. Ea este marcata de miscarea Merkabah in centrul inimii din corp. Merkabah poate fi cel mai usor descrisa ca o sfera de lumina aurie. Este Vehiculul Inaltarii voastre si o initiere majora pentru voi, atunci cand se produce. Acest eveniment este inceputul Inaltarii personale, intr-o lumea pentadimensionala a Unimii. Inaltarea se poate produce la nivel individual, se poate produce in cadrul unui grup sau se va produce ca parte a experientei colective.
Va veti Inalta, atunci cand sunteti Pregatiti – fie ca o veti face singur, ca parte dintr-un grup sau ca parte din „Schimbarea Planetara” care urmeaza sa vina. Nu exista o perioada pentru Inaltare. La nivel individual, inaltarile se produc zilnic. De la Convergenta Armonica, energia pentru trecerea la Constiinta Dimensiunii a Cincea a fost disponibila, în timp ce va aflati într-un corp fizic.
Exista multe fiinte care sunt incarnate, pentru ca s-au oferit voluntar sa slujeasca, testand experimentul Corpul de Lumina. Ele sunt primele care vor face Inaltarea. Pentru ceilalti, programul Corpul de Lumina va continua, pana cand sunt pregatiti, apoi se vor Inalta.
Inaltarea e un lucru foarte simplu. Este o schimbare care are loc intr-o clipa, dar ramaneti tot aici. Soarele va continua sa straluceasca si stelele vor licari in continuare. Diferenta consta in Bucurie, in capacitatea voastra de a trai Bucuria si de a simti Bucuria. Cea mai simpla metoda de a verifica ca Inaltarea s-a produs este sa fiti atenti la calitatea bucuriei din viata unei persoane.
Inceputul Inaltarii are loc atunci cand o persoana incepe sa-si traiasca viata, transpunandu-si visele in realitate.
Eu, Metatron, pot defini BUCURIA ca Nirvana, Extaz sau Incantare. Este starea de „Unime cu Dumnezeu”. Mai poate fi definita ca centrul vostru sau starea de a fi centrat. Aceasta stare clara poate fi dobandita prin meditatie, cand energia curge si simtiti acea Unime Cosmica absoluta, cu toate cate sunt. Orice lucru care va aduce placere sau buna dispozitie si orice ati defini voi ca fiind bucurie, este o cale catre acea stare.
Daca lucrati ca parte a unui grup spiritual, veti cunoaste o serie de schimbari mai rapide in devenirea voastra. Atunci cand un membru din grupul vostru observa activarea Merkabah, toti ceilalti o vor fi primit si, curand, vor deveni si ei constienti de ea. Se poate ca, initial, membrii, luati individual, sa nu fi bagat de seama producerea acestui lucru, dar cel putin un membru din grup a fost pregatit si, drept urmare, tot grupul va primi beneficiile.
Un grup care lucreaza pentru Inaltare are un avantaj enorm, deoarece Constiinta pentadimensionala este o constiinta a „Unimii” – sau, cu alte cuvinte, grupul este Una. Munca de grup creeaza o energie sinergica uriasa, in care fiecare dintre voi este mult mai puternic decat daca ar fi singur.
De asemenea, ea ii ofera fiecarui membru sansa de a invata sa relationeze atat ca indivizi, cat si dintr-o stare de unime, in cadrul grupului. Aceasta este o transformare de constiinta esentiala in dimensiunea a cincea, pe care toata lumea trebuie sa o faca. Atunci cand indivizii si grupurile se concentreaza asupra Inaltarii, ar trebui sa se concentreze pe faptul de-a incepe sa faca din viata lor, o capodopera a bucuriei. Pe masura ce vor face acest lucru, vor incepe sa traiasca in bucurie – si, mai tarziu, vor deveni Bucurie.
Atunci cand fiecare dintre voi face acest lucru, veti incepe sa ii schimbati pe toti cei cu care veniti in contact in viata voastra de zi cu zi, transmitandu-le energia bucuriei si trezindu-i fata de aceasta frecventa. Inaltarea in masa va avea loc, doar atunci cand majoritatea oamenilor aflati in procesul de Inaltare vor trai in aceasta stare de bucurie – si nu mai devreme. Motivul acestui lucru este ca aceasta experienta planetara este una a liberului arbitru. In acest Univers multidimensional, liberul arbitru este Lege Divina.
Atunci cand cei mai multi dintre voi traiesc in bucurie, experienta planetara va fi trecut intr-o lume a iubirii si unimii. Inaltarea in masa se va produce cand majoritatea va renunta la jocul polaritatii, pentru ca ati invatat tot ce ati putut si v-ati mutat, de bunavoie, in bucurie si unime. Pana la venirea acelui moment – care va veni – dezvoltarea Corpului de Lumina va continua.
Inaltarea va dura cat va dura, iar omenirea ca si colectivitate va decide, in cele din urma, momentul marelui eveniment. Liberul arbitru nu poate fi incalcat, nici macar pentru cel mai inalt scop, nici macar pentru producerea Inaltarii. Ceea ce vreau sa subliniez prin aceste informatii este ca modul cel mai bun in care fiecare dintre voi Il poate sluji pe Dumnezeu, intreaga omenire, planeta si pe voi insiva este sa faceti din viata voastra o capodopera a bucuriei.
Fiti fara mila, atunci cand va evaluati viata si indepartati tot ceea ce nu va aduce bucurie. Eliberati-va de emotiile si problemele vechi, pentru ca va consuma energia cu care ati putea simti bucuria. Daca va concentrati asupra acestui lucru si asupra faptului de a invata sa va traiti viata în bucurie, ca o cale de initiere a voastra, veti deveni adeptul sau maestrul spiritual care doriti sa fiti.
Prin simpla voastra prezenta, veti ajuta pe oricine intalniti si veti ancora energiile bucuriei si pentru planeta, pentru a o ajuta sa dea nastere unui nou nivel de manifestare pentru toti. Aceasta stare extatica, de uniune cu Dumnezeu, face parte din potentialul care este disponibil tuturor. Acest drum al bucuriei face ca Inaltarea sa fie foarte simpla, pentru ca tot ce e necesar este ca fiecare individ sa inceapa sa se concentreze pe viata lui si sa fie complet raspunzator pentru ea.
Traiti viata ca pe o capodopera a BUCURIEI.
Pentru multi, schimbarile planetare profetite pentru aceste vremurile in care traiti sunt inspaimantatoare. Dat fiind ca, în afara de frica, nu aveti de ce sa va fie frica, va voi prezenta informatii despre felul în care procesul Corpului de Lumina a schimbat viitorul probabil al planetei.
V-am descris cum va afecteaza acest proces, sinele fizic si viata personala. Va voi explica acum, modul in care Corpul de Lumina influenteaza planeta, pentru ca planeta este fizica si reprezinta intreaga fundatie necesara sustinerii vietii voastre fizice. Pe masura ce va transformati in Fiinte de Lumina, planeta se schimba si ea. Planeta devine o sfera de cristal si lumina. În 1988, cand a inceput experimentul Corpul de Lumina, planeta a trecut la nivelul al treilea al Corpului de Lumina.
Dupa aceea, planeta a urcat la un nivel superior, in fiecare an; nivelul al patrulea in 1989, nivelul al cincelea in 1990 si al saselea in 1991. Planeta a intrat pe al saptelea nivel la 11 ianuarie 1992, odata cu deschiderea portalului 11:11 si a ramas acolo pana la deschiderea urmatorului portal, care a fost în la 5.05.1992.
Acest portal a declansat inceperea nivelului al optulea al Corpului de Lumina pentru procesul planetar, iar odata cu acel nivel al Corpului de Lumina, schimbarile Pamantului au devenit mai probabile.
Schimbarile planetare au fost intotdeauna inaugurate de o serie de tehnologii, pe care le numesc portaluri. Portalurile sunt canale energetice, deschise dintr-un univers dimensional superior acestuia. Aceste canale aduc energiile necesare pentru a forma constiinta de masa, pentru a schimba vibratiile planetare si frecventele dimensionale.
Crearea unui portal si rafinarea energiilor lui pentru scopul specificat necesita asistenta fratilor din spatiu si a multor fiinte din dimensiunile de frecventa mai inalta. Scopul unui portal si sincronizare lui este domeniul Consiliilor de Lumina sau a Consiliului Karmic si al Maestrilor Inaltati, din Marea Fraternitate Alba.
Aceste consilii supervizeaza progresele facute si asista, atunci cand este nevoie. Scopul portalului din 5.05.1992 a fost sa previna probabilitatea dezastrelor catastrofale, care aveau mari sanse sa se produca, pe masura ce densitatea planetei incepea sa scada. Cel mai mare dezastru probabil este o deplasare a polilor. Portalul 5.05.1992 a initiat schimbarea, intre inspiratia lui Dumnezeu si expiratia lui Dumnezeu. Schimbarea intre un Univers in expansiune si un Univers in contractie.
Acest portal din 5.05.1992 a semnalat perioada de acalmie dintre cele doua directii. Perioada de acalmie continua pana in 2012, cand Brahma incepe sa inspire. Acest Univers fizic se extinde, fragmentandu-se in individualizare. Cand incepe contractia (inspiratia lui Brahma), are loc contopirea fragmentelor, in unime.
Aceasta deplasare a Retelei – din emisfera estica, in emisfera vestica (Muntele Shasta) – a fost conceputa pentru a-i ajuta pe cei cunoscuti ca Lucratori intru Lumina, in aceste vremuri de schimbare, pentru ca deplasarea Retelei a permis ridicarea frecventelor planetare, la ceea ce e cunoscut drept frecventele inferioare din dimensiunea a patra. Acest lucru a adus vibratia planetara în asa-numitele lumi astrale.
Aceste lumi sunt tot lumi ale polaritatii si iluziei, dar ele sunt mult mai putin fizice. Acest lucru ii da fiecaruia dintre voi posibilitatea de-a incepe sa activeze potentialul bucuriei pentru sine – si, pe masura ce faceti asta, dezastrele vor deveni mai putin probabile.
Cei care sunt constienti si cei care invata sa foloseasca puterea spirituala pentru a crea in lumea fizica, pot folosi energiile noii retele pentru a-si crea propria versiune a „Raiului pe Pamant”. Multi dintre voi au cerut acest ajutor, pentru ca multi Lucratori intru Lumina au vrut sa poata sa transforme gandul, in materie.
Cel mai bun mod de a elibera sablonul de dusman este sa treceti la o stare în care credeti ca nu exista dusmani. Treceti la starea în care nu se pune problema sa va aparati drepturile. Treceti la atitudinea in care, da, aveti dreptul absolut de a poseda si de a purta arme – dar, atunci, de unde vine necesitatea de a folosi aceste arme? Aceasta e o lume a pacii!
Ca urmare a Revolutiei Tacute, acesta este unul dintre lucrurile care se va schimba radical. Odata cu Schimbarea Energiei, iluzia ca aveti dusmani va deveni din ce in ce mai putin reala, pana nu va mai exista deloc. Devine clar, înauntrul fiecaruia dintre voi, cum interpretati aceste intamplari violente si ceea ce va oglindesc ele.
Devine clar, inauntrul fiecaruia dintre voi, cum percepeti nevoia de-a avea arme si care va sunt valorile. Lucrati cu aceste probleme la nivelul vostru, in propria viata, pana va puteti crea o perceptie despre o lume stabila, absolut sigura. În ceea ce ii priveste pe ceilalti oameni din viata voastra, care au griji si se tem de aceste probleme politice, ajutati-i, prin capacitatea voastra de a canaliza energie.
Usurati-le efortul de a-si procesa convingerile, pana pot ajunge intr-o stare în care sunt in siguranta, fara frica si la atitudinea ca acum e timpul pentru Pace, careia sa ii spunem bun venit. Daca puteti face aceste lucruri, contributia voastra la schimbarea constiintei de masa cu privire la aceste lucruri va fi de mare ajutor luminii.
Este interesant faptul ca, la nivel macro, oamenii sunt dornici sa desfiinteze armele nucleare. Distrugeti-le, dezasamblati-le, faceti folosirea lor, ilegala. Dar la nivel personal, fiecare se va agata cu putere de armele lui. Legea divina este – cum e înauntru, la fel si în afara. Mai intai trebuie sa se intample la nivel personal, apoi se va manifesta la nivel international. Daca vreti, cu adevarat, sa scoateti armele nucleare in afara legii, incepeti sa o faceti in propria viata.
Inainte ca energia sa se realinieze intr-un mod echilibrat, bineinteles ca pendulul va oscila mult dintr-o parte in alta. Sa speram ca aceasta chestiune reprezinta doar o miscare de pendul, inainte ca atitudinile sa se echilibreze. Alte miscari pe care le vedeti în plan politic au loc pentru a produce reforme în sistemul asistentei sociale. Aceste schimbari se datoreaza portalului care s-a deschis la 6.06.1994. Acel portal a fost un portal al puterii de sine.
Odata cu puterea de sine, vine insa si necesitatea increderii in sine. Acest portal a adus un nou model pentru Femeia cu putere de sine. Arhetipul zeitei Atena exista in constiinta fiecarei doamne. Modelul activat al acestui arhetip al Femeii cu putere de sine a fost transmis prin portalul de pe nava Atena.
Acest lucru a constituit un remediu pentru multe boli sociale din lumea occidentala, intrucat cum puteti fi o Planeta sau o Specie care se Inalta, daca mai mult de jumatate din populatie se afla intr-o pozitie „inferioara”? Multe femei sunt tratate ca fiind inferioare, au venituri inferioare, oportunitati inferioare, educatie inferioara si sunt victimele inechitatii sociale. Pentru a schimba toate acestea, si femeile trebuie sa-si ia puterea in propriile maini. Energia care ajuta femeile este disponibila – si a fost disponibila, de la retrezirea fortelor naturii, la portalul deschis in 21.12.1991.
Fiecare dintre voi, care este constient si care si-a asumat puterea de sine, trebuie sa se concentreze pe umplerea vidului, cu bucurie si pe schimbarea formei vietii voastre, repede si usor. Pe masura ce faceti aceste lucruri, si tranzitia de la formele vechi la cele noi va fi facuta repede si usor, de catre cei mai multi. Aceia dintre voi care lucreaza activ, la inaltarea personala, duc o mare povara. Povara consta in a trai impecabil.
Nu puteti crea ceva la nivel macro (colectiv), fara ca mai intai sa aduceti acel ceva, la nivel micro (personal). Precum in cer, asa si pe Pamant – aceasta e legea divina. Mai intai, trebuie sa va creati in propria viata, ceea ce va doriti in societate, in structura sociala si in tara. Multi dintre voi sunt incarnati avand Misiunea Divina de a realinia legea, pentru ca ea sa semene mai mult cu Legea Divina.
Sunteti aici pentru a schimba perceptia colectiva asupra chestiunilor de politica, economie, guvernare si legislatie. Trebuie sa folositi principiile Legii Divine si sa traiti dupa ele, mai intai in propria viata, inainte de a le aduce la nivelul constiintei maselor. Creati o viata fara nevoia de aparare sau de violenta, fara nevoia de polaritate politica, fara nevoia de programe de asistenta sociala si fara nevoia de a trata boli. Creati-va viata ca pe o lume a pacii, bucuriei, sigurantei si egalitatii. Lumea exterioara va va urma exemplul. Aceasta lume in care traiti se afla acum intr-o lume a dimensiunii a patra – o lume astrala. Este tot o lume a polaritatii, dar exista o diferenta. Acea polaritate e doar o iluzie!

***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

Fiecare cale de initiere are povesti despre „pazitorul pragului” si, cel mai adesea, pazitorul este un monstru groaznic. Cand un initiat este indeajuns de pregatit pentru a calatori in lumile astrale, primul pe care il va intalni va fi Pazitorul. Pentru a continua sa avanseze pe Drumul Spiritual, initiatul trebuie sa-l invinga pe Pazitor. Acesta este considerat un test, iar testul trebuie trecut, altfel pregatirea cu Maestrul inceteaza.
Fiecare traditie esoterica are propria metoda de abordare a Pazitorului si de depasire a acestuia. Adevarul universal despre acest test este ca Gardianul esti tu. Acel demon groaznic este o aparitie astrala a celor mai mari frici ale voastre. Da, un monstru, dar care este doar o iluzie. In fiecare traditie, solutia este ca initiatul sa se elibereze de fricile si demonii personali, apoi il va invinge pe Pazitorul. El va disparea, pur si simplu.
Acesta e motivul pentru care fiecare traditie spirituala sau drum initiatic s-a concentrat mereu asupra dezvoltarii claritatii si calitatilor personale, cum ar fi smerenia, iertarea si iubirea. Aceste calitati sunt singura cale prin care puteti strapunge iluziile lumilor astrale. La fel ca in vechile traditii, pentru inaintarea în procesul de Inaltare de acum, frecventele dimensiunilor superioare ii sunt accesibile initiatului, doar dupa ce acest Test a fost trecut.
In cadrul initierii nu exista esec. Daca testul nu este trecut, lectia se repeta pana cand initiatul o intelege. Aceasta e cea mai buna metafora pe care v-o pot da, pentru a descrie experienta pe are o aveti in aceasta frecventa dimensionala.
Retineti ca Pazitorul este doar o iluzie, iar polaritatea e tot o iluzie. Daca scapati de aceste iluzii si credinte, daca scapati de acele frici, Pazitorul dispare! Lumea pe care o cunoateti se va recrea potrivit perceptiilor voastre despre noua realitate. Ajutorul tuturor ostirilor din ceruri ii este accesibil fiecaruia dintre voi – dar trebuie sa il cereti. Nu va putem incalca liberul arbitru, chiar si pentru a va ajuta.
Tot ajutorul de care aveti nevoie, ca sa treceti prin aceste schimbari cu calm si bucurie, este la indemana fiecaruia. Aceste informatii va sunt date pentru a va asigura ca totul e bine. Rolul meu e sa va transform fricile, sa va asigur de iubirea divina si sa va fac constienti de potentialurile pe care le-ati putea avea, ca sa ii ajutati pe cei multi. Fiecare dintre voi are o singura responsabilitate in aceasta viata – iar aceasta responsabilitate este pentru PROPRIA VIATA!
Legea divina este Precum in cer, asemenea si pe Pamant; Precum in interior, asemenea si in exterior. Atunci cand percepeti greutati, dusmani sau bau-bau, in lumea din jurul vostru, luati aminte la viata voastra interioara, pentru ca ei vor exista si acolo. Daca indepartati aceste perceptii din viata voastra interioara, veti constata ca viata voastra exterioara, experientele si perceptiile vi se schimba, ca prin minune – asta e legea divina.
Puteti contribui la eliminarea polaritatii, foarte simplu – lucrand la nivelul propriei vieti, iar asta e tot ceea ce i se cere fiecaruia dintre voi. Mergeti inainte si faceti din viata voastra o capodopera a bucuriei. Instrumentele va sunt date, puterea va este data si tot ajutorul si calauzirea de care puteti avea nevoie va sunt la indemana. Fiecare dintre voi trebuie, de fapt, SA O FACA si, pe masura ce o faceti, va veti transforma atat lumea personala, cat si lumea mai vasta.
Nu va mai ramane nimic de care sa va fie frica, decat frica insasi – pentru ca frica este ultimul rau important ramas in lume. Lucrati cu fricile voastre si eliminati-le din corpul mental si emotional; procedand astfel, le eliminati din viata voastra. Frica este ultimul dusman care a mai ramas, iar acesta se afla doar în fiecare dintre voi.
Intr-adevar, cei mareti sunt cei care s-au incarnat in aceste vremuri de schimbare. Initierea vostra e aproape incheiata. Tot ce va ramane este ca fiecare dintre voi sa treaca testele Bucuriei.
Binecuvantari tuturor, caci va iubim, va onoram si cautam doar sa ii fim de folos fiecaruia dintre voi.

sursa

CURS PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA PERCEPŢIEI EXTRASENZORIALE

10 comentarii

 1. Citez:”Sunteti aici pentru a schimba perceptia colectiva asupra chestiunilor de politica, economie, guvernare si legislatie. Trebuie sa folositi principiile Legii Divine si sa traiti dupa ele, mai intai in propria viata, inainte de a le aduce la nivelul constiintei maselor. Creati o viata fara nevoia de aparare sau de violenta, fara nevoia de polaritate politica, fara nevoia de programe de asistenta sociala si fara nevoia de a trata boli. Creati-va viata ca pe o lume a pacii, bucuriei, sigurantei si egalitatii. Lumea exterioara va va urma exemplul. Aceasta lume in care traiti se afla acum intr-o lume a dimensiunii a patra – o lume astrala. Este tot o lume a polaritatii, dar exista o diferenta. Acea polaritate e doar o iluzie!”
  Practic cum sa procedam: islamistii nu cred in iertare si iubire si ne omoara cum pun mana pe noi !
  Deci cum sa cream o “viata fara nevoia de aparare sau violenta” cand ea este cotidiana ?
  De ce Dumnezeu nu intrevine cu puterea sa, sa schimbe comportarea musulmanilor radicali ?
  De ce Dumnezeu ne-a creat ca pe masura ce imbatranim sa fim bolnavi, neputiviosi si sa ne chinuim pe noi si pe dragii nostri copii ??
  De ce nedreptatea este peste tot si nimeni nu are remuscari ?
  Teoria dvs este minunata dar nu bate cu realitatea .
  Cu ce va ocupati si unde traiti de nu vedeti realitatea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.