KARMA GÂNDURILOR – înfrângeţi singuri aceste gândurile rele

KARMA GÂNDURILOR - înfrângeţi singuri aceste gândurile rele

KARMA GÂNDURILOR – înfrângeţi singuri aceste gândurile rele

“Conştiinţa principală trebuie să fie puternică”

          Din cauza răului pe care oamenii l-au făcut pe parcursul tuturor existenţelor lor, ei au parte de consecinţe dezastruoase, iar pentru practicanţi aceasta creează obstacole karmice. De aceea există naştere, bătrâneţe, boală şi moarte. Aceasta este karma obişnuită. Mai există, de asemenea o altă karma foarte puternică ce-i tulbură mult pe practicanţi, numită karma gândurilor. Cât timp trăieşte, omul trebuie să gândească.

Deoarece este pierdut printre oamenii obişnuiţi, îi apar adesea în minte gânduri care gravitează în jurul faimei, câştigului, senzualităţii, mâniei etc. Cu timpul, acestea vor forma un tip de karma a gândurilor foarte puternică. Cum tot ce există în alte dimensiuni este viu, la fel se întâmplă şi cu karma. Când cultivăm şi practicăm o Lege dreaptă, trebuie să eliminăm karma. A elimina karma înseamnă a o dizolva şi a o transforma. Bineînţeles, karma va opune rezistenţă, aşa că oamenii se vor izbi de greutăţi şi de obstacole. Însă karma gândurilor poate tulbura în mod direct mintea unei persoane, astfel că îi vin în minte cuvinte injurioase contra Maestrului şi contra Marii Legi. În capul său apar gânduri malefice şi remarci injurioase.

Aşa că unii practicanţi nu mai ştiu ce se întâmplă şi cred că ei înşişi gândesc astfel. Există oameni care cred că este vorba despre posedarea de către spirite, dar nu despre asta este vorba. Ele se datorează karmei gândurilor care se reflectă în mintea umană. Unii nu au o conştiinţă principală puternică şi se lasă antrenaţi de karma gândurilor pentru a comite acţiuni rele. Atunci sunt ruinaţi şi cad. Dar cea mai mare parte a oamenilor îşi pot folosi gândirea subiectivă puternică (conştiinţă principală puternică) pentru a le respinge şi a li se opune.

Asta arată că această persoană poate fi salvată şi că este capabilă să distingă binele de rău. Asta înseamnă că are o bună calitate de iluminare şi Corpurile Legii ale mele îl vor ajuta să elimine cea mai mare parte a acestei karma a gândurilor. O situaţie de acest fel apare adesea. De îndată ce aceasta apare, este decisiv dacă puteţi să înfrângeţi singuri aceste gânduri rele. Dacă persoana poate rămâne fermă, karma sa poate fi eliminată. – ZHUAN FALUN ÎNVÂRTIND ROATA LEGII

PRINCIPIUL ABSORBŢIEI

2 comentarii

  1. Adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.