Profeții despre ceea ce urmează – semnal de alarmă

Profeții despre ceea ce urmează - semnal de alarmă să ne schimbăm

Profeții despre ceea ce urmeazăsemnal de alarmă ne schimbăm

„De ce să ne facem griji, când putem să ne rugăm”

Edgar Cayce

        Karma planetară funcționează exact ca și karma personală. Dacă noi ca ființe alegem să trăim în dezarmonie cu Legile Divine, atunci avem de suferit. Același lucru se întâmplă și cu conștiința planetară. Dacă aceasta este în dizarmonie cu Legile Divine, atunci noi toți vom experimenta karma planetară sub forma de dezastre, cutremure, colaps economic samd. Multe religii fundamentaliste se agață încă se profețiile de tip Armageddon din Biblie care au fost transmise în urma cu două mii și cinci mii de ani.

Când aceste profeții au fost lansate, sunt absolut convins că erau foarte precise. Ele au fost însă date tocmai pentru a ne transmite un semnal de alarmă pentru a ne folosi liberul arbitru ca să ne schimbăm. Perioada din istorie în care trăim poate fi comparată cu o perioada în care Mama Pământ dă naștere unei noi ere.

Planeta Pământ se mută dintr-o conștiință de dimensiunea a treia într-una de dimensiunea a patra. Suntem la finalul unei ciclu de 2.000 de ani și ne mutăm din Pești în Vărsător. De asemenea, suntem la finalul unor cicluri planetare de 6.000, 12.000 si respectiv 36.000 de ani. Djwhal Khul a spus că acum o persoana poate evolua în 14 luni cât putea evolua în trecut în 14 ani.

       Când o mamă dă naștere unui copil, ea trece prin durerile travaliului. Aceasta este o durere dulce-amară deoarece este dureros, dar mama știe că la finalul acestei dureri un copil minunat va veni pe lume și aceasta înseamnă că procesul este plin de bucurie și merită tot efortul. Cam la fel este și momentul prin care trece Planeta noastră. Mama Pământ dă naștere unei noi ere. Pot exista durerile nașterii, dar ceea ce urmează este atât de frumos încât durerea pălește în intensitate. Ne mutăm acum către Era de Aur a acestei Planete.

Această Eră de Aur va însemna o lume iluminată, un guvern iluminat, un sistem economic iluminat și instituții iluminate în fiecare societate, o lume care va manifesta Principiile Christice de iubire, fraternitate, compasiune și unitate. Djwahal Khul a prezis că în viitor bisericile și templele din această lume vor învăța populația despre procesul inițierii exoteric, nu doar ezoteric. Oamenii vor putea fi inițiați și în afara bisericilor.

Prima inițiere va deveni cea mai sacră ceremonie a bisericii, a prezis el. Djwahal a prezis de asemenea că religia va fi reinspirată și reorientată pe spiritualitate deoarece Maestrul Iisus se va apleca din nou asupra Bisericii Creștine în efortul său de a o spiritualiza si reorganiza. Ioan Botezatorul, discipolul lui Iisus, care este acum încarnat va revela toate secretele civilizației Antlantidei în marea piramidă Giza.

 Dr. Joshua David Stone

MINTEA – dr. FREDERICK W. BAILES

8 Comments

  1. Asa cum se dpune in text urmatorul sistem de conducere este iluminat adica neluminat. Buserica este tot un sistem iluminat. Biserica nu are legatura cu Dumnezeu. Daca ar avea , daca asa zisi slujitori ai Domnului ar avea ceva legaturi cu Dumnezeu atunci s-ar ruga “Faca-se voia Ta Doamne, in tot ceea ce facem noi slujitorii Tai, chiar si impotriva vointei noastre.” La fel ar trebui sa se roage si pentru conducatorii tarii si ai orașelor armatei , ca nu i-a obligat nimeni sa fie conducători. Dar biserica se ruga in urma cu citiva ani pentru sănătatea lor iar in ultimii ani doar se roagă. Pina si ei ai ie frica sa mai spuna pentru ce se roagă. Daca un conducator isi face de cap atunci Dumnezeu poate ai da vreo boala sa-l aduca pe calea cea buna sau sa-l îndepărteze din funcția de conducere, dar daca noi ne rugam sa fie sănătoși atunci sintem masochiști sau proști. Prosti pentru ca nu vrem sa invatam legile divine.

    1. Gogule…esti praf ! N-ai inteles nimic nici din lumea inconjuratoare, nici din legile divine…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.